Ölbrännboll och valborg.

Snart blir det dags att ge sig ner till citadellet i Landskrona och spela lite ölbrännboll där nere. :D
Ska bli riktigt roligt. Borde kanske äta ngt mer egentligen. Men det finns både protein och kalorier i öl. Så det ska nog gå bra. :P

Skriver mer ikväll om dagen och det kan kanske komma bilder. ;P Det märker vi ikväll.

Tills dess får ni titta på lite viktig information från Varan TV.




Would you go back?

Sitter här och gäspar och ska snart lägga mig för att sova. Är riktigt jävla trött men var bara tvungen att se senaste avsnittet av OTH innan jag gick och la mig. Och det var som alltid väldigt bra. Det är svårt att förklara för folk varför jag älskar den serien. (nej det är inte för att det otroligt snygga människor i den eller för att dom spelar bra musik) Utan jag tror det är för att den lämnar frågor hos mig efter varje avsnitt. Hur skulle jag känna och reagera? Samt att den tar upp saker jag funderar på oxå ibland. Som i senaste avsnittet pratade Brooke och Lucas om att ifall det gick att resa tillbaka i tiden och ändra på saker.

Skulle man göra det då?

Visst tanken har väl slagit mig precis som alla andra från tillfälle till tillfälle. För närvarande så är det mina dåliga ekonomiska val som ligger i önskedrömsskottlinjen. Men oftast mer hur jag tagit folk och saker förgivet. Men allt sånt är historia nu. Och det enda man kan göra är att lära av sina misstag. Jag säger som Lucas sa. " I think we have go through all of these stuff to go to the places that we wanna be" (ursäkta om jag kanske inte skrivit det helt ordagrant men tror det var något sånt)

Skulle du vilja åka tillbaka i tiden för att ändra på något?




image46




Finaly

Nu äntligen känner jag lite av en framtidstro igen. Känns skönt att veta att jag har fixat ett jobb jag verkligen känner att jag vill satsa på. Samt att det ligger här i landskrona. Orten jag saknat så otroligt mkt.

Jobbet jag har fått är som telefonförsäljare av Tele2 abonemang till företag. Jag vet vad många tycker om telefonförsäljare. Och jag har delvis den negativa bilden i huvet oxå. Men jag vet att man kan tjäna mkt pengar inom den branchen om man är driftig och gillar att snacka. Jag tycker jag är båda så jag tänker köra järnet. Jag har inte råd att misslyckas.

Men nu blir det nog lite dataspel igen innan det blir dags för att slappna av lite framför senaste avsnittet av OTH. Avsnitt 15 av säsong 5. Älskar verkligen den serien. Och nu börjar det ju gå riktigt bra för min favvorit. Mouth. :D

Funderar förresten med att göra om min header ngt oxå. Vill ha ngt som mer blir med "smak" av skåne. Vad vet jag inte än men det löser sig tids nog. :P

Kram och godnatt på er!

Joel stays SKÅNE!

Var på intervjun idag. Fick jobbet!
Så nu ska jag bara fixa lite cash så jag kan åka på utbildningen i Malmö. som börjar nu på fredag klockan 10.

JOEL ÄR EN GLAD POJKE! (nu jävlar ska det tjänas pengar)

:D

Måndag = Slödag

Jo det har varit en äkta slöar dag idag.. Mest suttit framför datan och spelat data. Har iof tagit en liten promenad med Perre och Jenny. Samt hundarna Dalton och Sessan. Fast Dalton heter råttan enligt mig. Han tycker om det. Kom varje gång jag ropa på honom med det smeknamnet. :P

Hade med mig systemkameran och tog lite bilder oxå. Inget speciellt. Hade väldigt lite batteri. :S



1. Jenny, Sessan (brun) Råttan (vit) och Perre . 2 Sessan och Råttan 3. Råttan är lite nyfiken på vad sessan gör.

Imorgon klockan 13 blir det jobb intervju. Håll för faan en tumme för mig. Ska även försöka få ut lite cv att springa rundor med men klockan har nog blivit lite för mkt för det.

Sen måste jag ju kommentera den goda maten vi åt idag. Bobba e kung i köket. :P
(han slår mig om jag inte säger så)

kram Joel

Helgen i bilder...

Kom ju fredags och då blev det lite fest hos Bobba. :D Det var mysigt.



1. Göken och Bobba 2. Johan och Göken 3. Robin och Isabell

Sen igår lördags så var det födelsedagsfest för Johanna, Festen var hos Perre. Har skrivit vad som hänt redan i tidigare inlägg men här är bilderna.



1. Ngn trevlig flicka och Bobba 2. Trevlig flicka i svart och Perre i vitt 3. Wictor och Robin 4. Dennis, Tuss och Göken i bakgrunden 5. Johanna 6. Jag och Perre 7.Perre, ngn flicka och Johanna 8. Robin, Lasse och Wictor 9 Göken har kissat på gatan samtidigt som han gick bakåt

Idag blir det chill resten av dagen. Får se vad vi ska äta. Börjar bli riktigt hungrig. Har dock fått en chipspåse av Bobbas mamma. Nya estrella rosted garlic & salt. Riktigt god faktiskt. :D

Sen vill jag länka till min störtsköna lillasysters blogg. Ni finner den här. Älskar dig syrran!

Lite småslö idag.

Igår vart det fest. Och jag hade SKITskoj. :D Var en såndär lyckad förfest där att sjöng med och dansade och hade trevligt. (Här i skåne dansar man alltid på förfest nästan mer än man dansar på krogen)
Sen efter förfesten blev det en sväng på gränden. Och ännumera dans. :D
Sen gick några vidare till Akropolis. Gick dit jag med efter en stund och hade en överläggning med värdinnan om man säger godkväll, god afton eller godnatt när man hälsar på någon man träffar och klockan är runt midnatt. Vi kom inte fram till något klockrent svar så vi sa hej istället tillslut.

Sen blev det tyvärr lite tjaffs så jag fick lämna min öl och släcka ciggen för att lugna ner en kompis som vart lite upprörd. Självklart ställer jag upp på sånt. Hur som helst så blev vi sittande på torget en bra stund innan det var dags att gå hem. Stannade till på Olivers och köpte mig en burgare. Träffade en snubbe där i kön som varit på fest som mig. Vi disskutera en bild som jag har på honom. Kanske borde lägga upp den men då måste jag censurera den lite först bara....



Sådär nu har jag "tagit bort" flickornas identitet från bilden. Vi tjöta lite tills han och hans tjejkompisar fick sina burgare. Sen när jag fick min gjorde jag en god gärning. Jag väckte en snubbe som satt och hade däckat utanför olivers och sa till honom att vi skulle vandra hem. För där ska man inte sitta. Vi vandrade på och snacka lite. Han ska för övrigt lära mig kroatiska och sen ska vi åker ner till Kroatien och träffa flickor. Men när jag stanna till vid posten ungefär för att tända en cigg så fortsatte han att gå. Hoppas han kom hem ordentligt.

Sen gick jag och Fille och snacka en sväng. Visade honom vart lägenheten jag ska försöka få ligger. Om jag nu får jobbet på tisdag. Vilket jag verkligen hoppas att jag får. :D För jag känner mig verkligen som hemma här i Landskrona.

Nej nu blir det nog ut på balkongen ta en cigg. Kolla om det blev Rhodos idag och käka lr om man ska titta in till pizzerian som ligger ordagrant vägg i vägg med där jag sitter. :P

Kram på er!

Okej.

jag är som mina polare här nere skulle kalla det. Lamad. Men jag är inte direkt full. Det kommer imorgon. Då ska jag supa satan och tydligen blir det krogen. Vart spelar inte ngn direkt roll. Jag känner inte så många här plus att jag har ett ca 3-5 års överläge på de flesta av mina kompisar så jag kommer alltid in. Så länge dom pröjsar. Vilket i sig känns jävligt fel. Men vad ska man göra när man har ont om pengar? :S

Aja. Kärlek till er alla! Ta hand om er själva och vårda era relationer till andra ömt. Ni vet aldrig när ni kommer sakna folk.

Kyss och kram Joel

Honey im home.

Sån är känslan. Jag är hemma där jag hör hemma! Underbart! Nu blir det pizza.

Btw. Såhär ser det ut ifrån där jag för närvarande bor. Kom gärna och vinka. :P



Och gällande Johannes Flakbil / Claus. Jag orkar inte bry mig. Det var 4 år sen vi hade ngn form av relation till varandra. Jag har gått vidare. Gör det samma du. Och lycka till med musiken. Hoppas du finner lugn och harmoni där..

And I'm off!

Ja nu är det typ 2 timmar kvar tills jag far iväg. Och det är en hel del kvar som måste fixas. Men det löser jag. Bara jag kan slita mig från datan. Är ju bara så nyfiken på det folket från FlashBack som är inne och tittar. Funderar lite på att berätta om hur jag och killen som skapade tråden "känner" varandra. För jag förstår inte riktigt varför han skapat tråden. Eller jo på något plan tycker han att min blogg är humoristisk och dum. Men vad han har emot mig egentligen har jag svårt att se. Det borde vara tvärtom enligt mig. Men jag känner mig totalt likgiltig inför honom.

Det är nämligen såhär att jag och "Claus" (vi kallar honom Claus han heter egentligen något annat) känner varandra genom mitt ex. För när det tog slut mellan mig och henne började dom någon form av kk förhållande. Och jag som kanske är lite naiv och påtok för snäll ställde väl upp lite för mycket för henne så jag kunde köra henne till malmö eller hämta henne om nöden så krävde det. Och det vet jag om kanske inte var det smartaste. Men jag var såattsäga dumkär. Så även om jag inte förstår vad hon såg i Claus så accepterade jag det. Vilket har lett till att även om vi inte pratar så ofta så har vi någon form av vänskapsrelation idag. Vi kan prata med varandra iaf.

Så varför Claus vill hänga ut mig på flashback förstår jag inte. Det borde väl egentligen vara tvärt om enligt mig. Jag borde vara den sårade ex-pojkvännen som hämnas. Men man kan ju inte förstå allt.

Sen självklart FB som du kallade dig så vet väl jag med att bli utlagd med sin blogg på Flashback i ett forum om humor är kanske inte jättebra publicitet för en blogg där man öppnar sig och berättar om det mesta. Men vad ska jag göra åt saken annat än att finna det humoristiskt.

Nej nu ska jag fixa klart här innan jag åker. Kram på er alla. Skånefolket vi ses idag. Lidköping, ni kommer vara saknade.

Mkt att fixa

Det är mkt att fixa när man ska slänga sig iväg på äventyr. För det är så jag se på min möjliga flytt. Ett äventyr. Iaf tills jag får fast mark under fötterna som säger att jag har ett jobb.

Men jag måste bara säga tack till alla mina vänner här i lidköping som helt lr delvis förstår mig och mitt val att försöka flytta. Tack! Så fort jag får ett eget ställe om jag får jobbet så är ni välkommna när ni vill. Annars är det bara att ringa om det är ngt. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet.

och ett jättetack till mina vänner där nere som innan jag ens hunnit ner visar vilka underbara vänner dom är. Tack!

Och tack alla nya läsare som e inne och snokar via flashback. Ni ger mig ett leende på läpparna då jag tycker att personen som skapat tråden för att på ngt sätt få mig att framstå i dålig dager (för vem vet jag inte, jag känner inte honom mer än till namn och jag känner inte er som är inne på flashback heller). Inte för att det spelar ngn roll då jag gärna bjuder på mig själv och absolut inte skämms för min blogg. Skulle jag skämmas för min blogg skulle jag inte skriva i den utan hålla allt för mig själv istället. Tvärtom är jag nöjd med min blogg. Men den är fortfarande under utveckling. Den kommer att byggas ut med fler kategorier av sidor som musiktipset. (hade jag haft ngn av dina låtar på datan hade jag självklart tipsat om din musik, då den faktiskt är bra. Men ni som är från flashback har ju adressen där för att gå in på din hemsida och lyssna)

Nej nu ska jag leta reda på PuffDaddy. Han måste ju med ner. Han och bibeln. :P

Tydligen är jag ngns skämt.

Hittade via min egen blogg att jag var länkad till på flashback.



http://www.flashback.info/showthread.php?p=10955332

Tycker det är intresant att du finner min blogg ett skämt. Du som musiker borde ju veta att mitt citat i min header är från "The show must go on" med Queen. Sen vet jag att du aldrig direkt gillat mig. Men jag tackar för att du drar lite läsare till min blogg. Även om du tycker jag e patetisk och ett skämt. Ska inte yttra mig om dig då jag inte känner dig. Så jag låter dig vara.

24 timmar

Kvar tills jag står i landskrona igen. Det riktigt pirrar i kroppen på mig. Håller på att packa. Mest kläder men även lite annat jag inte kan leva utan. Hade velat ta med mig allt på en gång men jag måste ju få jobbet först. Så håll en tumme för mig på tisdag. Annars kanske ni vet ngt ställe i landskrona med omnejd där det behövs personal? Jag tar nästan vilket jobb som helst. Bara jag kan vara kvar där nere. Skåne in my västgötska hjärta! :D



1. Vattentornet 2. Vy från mitt fönster på Rönnebergsgatan när jag bodde i LA 3. Mig på ngn fest när jag var på besök. 4. Jag och min älskling Bobba nyår 04/05

Garfield Minus Garfield

Har vetat om sidan länge och brukar titta in och läsa lite då och då. Och nu vill jag tipsa om sidan.
Tänk er Katten Gustav serien utan Gustav. Jon blir smått patetisk och aningen schizofren. Helt underbar helt enkelt. :P Tyvärr kan jag inte lägga upp ngn bild men jag kan länka till sidan..

http://garfieldminusgarfield.tumblr.com/

Läs och njut. :D

Btw så har min biljett till Landskrona kommit nu. Åker 13:15 från lidköping och är framme 18:21.
Skåneland here i come. Ready or not. Och vad jag har hört så är det party på lördag. Annars blir det att slappa med Bobba i sandvången fram till intervjun. Plus en pizza på Rhodos är ett måste. Men jag e typ jättepank så det får bli jävligt lugnt. Tror jag iaf. :D

The best mom in the world

Jag har nog världens bästa mamma. Även om hon ibland mer uppfattas som en vän när man pratar om henne för jag kan verkligen prata om allt med min mamma. Precis allt. Och ja det innefattar sex oxå. Min mamma i stora drag om hur mitt sexliv är. Och det kan låta jävligt skumt men det är jag ganska glad över. Jag har aldrig behövt dölja ngt eller hymmla med ngt. Och då snackar jag inte bara sex utan mer med alkohol och sånt. Som när jag gick i 8an och jag och en polare hade köpt en 7a martini att festa på innan ett disko. Jag ställde den på mitt rum ganska synligt. (På mitt skrivbort) Sen drog vi ut en sväng och fixade ngt. Sen skulle jag hem och göra mig iordning och min flaska stod inte kvar. Jag frågade mamma var den var och hon sa att den stod i barskåpet. Men ska du verkligen dricka den? Nej svarade jag . Inte bara jag. Jag och polaren ska dela på den. Mamma svarade med okej men då dricker ni den här och tycker jag att ni är för fulla så blir det inget disko utan då stannar ni här. Det är helt upp till mig. Okej sa jag. Och det blev disko. Men det visade för mig att jag behövde inte smyga runt med alkohol eller ngt sånt. Vilket har lett till att jag tycker jag har en ganska sund syn på det. Jag dricker för att det är gott. Även om jag festar ganska mkt så är jag inte den som häller i mig massa sprit bara för att bli full utan jag dricker för att det är gott och för sällskapet.

Sen är morsan lite knäpp ibland oxå På ett bra sätt.

Som när jag och en polare skulle ha 2 tjejer på besök hemma hos mig för att titta på film. (tror det var i 7an) Så sa jag till mamma att hon inte fick komma och ställa ngra pinsamma frågor. Mamma stod i köket och gjorde ngt och svarade lixom okej. Så jag tänkte inte mer på det. Tjejerna kom och vi gick in på mitt rum och ett par minuter in i filmen knackade de på dörren. Mamma öppnade, stack in huvudet och sa: "Hej det är jag som är Joels mamma men jag ska inte störa er för jag fick inte ställa några pinsamma fråga så jag ska gå nu." Sen stängde hon dörren och gick ut. Det var självklart det jag menade när jag bad henne att inte ställa några frågor.

Nej nu ska jag sluta prata om min mamma. En vacker dag kanske jag berättar om dom 2 skämten mamma lärde mig innan jag åkte på sommarkollo mellan 5an och 6an. Dom är inte direkt rumsrena om jag säger så...

CSI Miami och världens dummaste folk.

Jag har inget emot usa lr amerikaner. Tvärt om. Ibland önskar jag att jag fick bo "over there" och insupa i den amerikanska kulturen. Visst dom har massa mord och sånt men jag gillar deras sätt att se på idrott. Men det är inte det som detta inlägget ska handla om. Utan det ska handla om hur korkade amerikaner är. Lr ja, hur korkade deras tv program kan vara. Speciellt CSI Miami. Det har ju ingen som helst verklighetsförankring eller egentlig trovärdighet. Ta bara exemplet att ett FULLSTÄNDIGT DNA test tar typ 3 timmar. I Sverige har vi inte ens blivit klara med att DNA testa och jämnföra hårstrån från arboga med hammaren som hittades på flygplatsen med den tyska kvinnan. Och det är ett bra sen det tragiska som inträffade där hände.
Sen har vi ju deras superdatorer som bara låter när man tittar på dom. Kan nästan lova att detta händer under varje avsnitt.
Dom kör en koll i ngt av deras datasystem för att jämnföra fingeravtryck lr kulor lr vad som helst. Man ser skärmen ur subjektiv kamera (ur ngns ögon) Då låter det typ "ding" för varje ny jämnförelse. Men när man sen ser personen som utför testet. (som alltid gör ngt medans hon/han väntar på att den ska gå igenom hur mkt som helst så låter det inte ding från datorn. DEN LÅTER INTE ALLS. Tillbaka till en närbild på skärmen och det låter ding igen för varje jämnförelse. Tillbaka till personen som söker som rätt som det är tittar på skärmen och ser att den har sökt klart. Vi som tittar får ännu en gång se skärmen då den står och plingar "Match found" med ett irriterande ljud.

JAG VILL OXÅ HA EN DATOR/TV SOM BARA LÅTER OM MAN TITTAR PÅ DEN ANNARS SÅ ÄR DEN TYST!

Jag skulle kunna ta upp många sånna här saker som förbryllar mig ganska mkt... Bland annat hur man som polis tydligen kan komma undan med kallblodigt mord med flertalet vittnen. Men nu har jag fått skriva av mig lite om det.

Kommer om bara ett par minuter en blogg om min dag och varför jag går som jag skitit ner mig. (vilket jag inte har)

Tjo igen.

Vet att jag inte uppdaterat bloggen på ett par dagar men det har varit mkt tankar och händelser som har hänt som jag än så länge håller för mig själv. Tills jag vet hur jag ska formulera det i ord på ett bra sätt. Men jag lever iaf.

Festa festa mucho fiesta.

Igår bidde det lite partaj. :D Var mkt trevligt. Blev helt okej fuller. Tillräckligt onykter för att glida omkring i min nya coola tröjja men inte så full att jag gjorde bort mig, mådde dåligt eller har minnes luckor. Minns allt som är värt att minnas. :D

Är riktigt sugen på pizza idag. Men jag vet inte om jag ska ta en pizza idag lr om jag ska spara pengarna så man får pizza på Rhodos i Landskrona på fredag? För JA jag åker ner till mitt skåne på fredag. Och hur länge jag stannar beror på hur det går på jobbintervjun jag har den 28:e. Får jag det jobbet så börjar jag jobba 2:a maj. Så då blir jag skåning igen. :D "Jag vill vara skåning, ha en egen våning, där kan jag va kåning!"

Nej om man skulle ta och kolla sin internetbank och så man kan se vad man ska äta idag. :P

Kram på er!

Skåning?

Perhaps. Vi får se. Men då händer det fort. Så vi får se. :D
Mer info lämnar jag inte nu. Utan det blir ett längre inlägg lite längre fram.

Men här har ni ett youtubeklipp från ett blött besök i Landskrona för typ 2-3 år sen?



Sen ska jag lägga till lite skånemusik på musiktipset. :P

Varför är jag singel?

Har fått den frågan ett par gånger som jag skrev i förra inlägget. "Varför är du singel för? Du som är snygg/söt/trevlig."  
 
Jag tror inte jag kan överdriva om hur mkt jag avskyr den frågan. Är det inte bättre att fråga rakt ut istället det man egentligen vill veta? Vad har du för problem jag bör känna till? För kom inte och säg att man kan mena det som en komplimang. Då vet man inte vad en komplimang är. När jag får den frågan backar jag tillbaka och pratar oftast inte med den flickan ngt mer. Har hänt ett antal ggr. Jag tycker det är en sån fruktansvärd turnoff så det finns inte.
Tyvärr. För det har gjort att man kanske inte varit lika trevlig och lärt känna säkert väldigt trevliga flickor. Men det funkar inte för mig helt enkelt. Än så länge har klarat mig ifrån att få frågan i sängen men det skulle inte förvåna mig om den frågan dyker inom en framtid. Brukar ju ha sån tur. Och det spelar ingen roll om det så skulle vara Amy Smart (som jag tycker är supersöt och sexig med sitt leende och när hon biter sig i underläppen) som ställer frågan när hon rider mig. Jag drar mig ur, tar på mig kläderna och går. (okej kanske inte med Amy Smart men ni fattar poängen)

Nej om man kanske skulle fixa lite till med mina nya extrasidor till bloggen. Även om jag inte vet om det är ngt som ni skulle uppskatta. Får ju tyvärr inte så mkt respons som jag hade hoppats på men men. Bloggen skriver jag ju för min egen del. Även om jag hoppas jag kan underhålla eller få er att reflektera över saker. Men eftersom ni inte kommenterar vet jag ju inte om ni uppskattar min blogg eller om det är ngt ni vill jag ska utveckla/skriva om.
Men men det kanske vänder innan jag gifter mig. Vem vet.

Kram på er. (På fredag är det jag som dansar rumpan av mig !)


Snart kommer ett inlägg...

Som jag bara måste skriva av mig om. Nämligen det mest idiotiska frågan man kan få som singel. Men du som är så söt/snygg/trevlig varför är du singel? Har nämligen fått den idag på en community jag är medlem på. Men först måste jag duscha...

Handboll och majblommebarn

Har varit snäll och lite duktig idag. Varit borta hos jocke och väckt honom med käk och betalat tillbaka lite skulder. Var skönt att kunna göra det även om pengarna skulle behöva gå till räkningar. Men pallar inte tänka på räkningar just nu ändå så... Sen efter att han spelat lite ps2 hos jocke var det dags att gå bort till handbollsträningen. Och jag förstår mig inte riktigt på alla dessa jävla ungar som springer runt och säljer majblommor. Visst jag förstår att det är skitspännande för dom att tjäna lite pengar till sig själva och till sin klass men deras sätt? Hinner nämligen precis gå utanför Jockes port innan första gruppen småtjejer kommer fram och frågar om jag vill köpa majblommor. Jag svarar som jag alltid gör. Nejtack jag köpte förra året. (mest för att först tar dom det som ett nej men sen inser dom att jag inte köpt iår så då vill dom förklara för mig att det är olika blommor varje år men då har jag redan traskat iväg/stängt dörren) Så jag går vidare, tittar upp och ser en till grupp barn komma gåendes mot mig. Får frågan utan dom med och svarar samma sak. Det som förbryllar mig är att dom måste ha sett den andra gruppen när dom fråga mig och att jag gick därifrån utan att köpa. Alltså att jag inte är intresserad. Men ändå frågar dom som sanna entrepenörer. Hur som helst På vägen från Jocke till handbollen (som tar ca 20-25 min att gå) så blir jag stannad totalt 5 ggr. Vet inte riktigt vad en majblomma kostar men jag skulle tippa på ca 10 kr för en enkel. Alltså 50 spänn på dom 20 minutrarna. och vad faan skulle jag med 5 stycken platsblommor på nål till? Man kan ju bara ha en i jackat åt gången annars blir man säkert allergisk. Faan det ska jag säga nästa gång en unge frågar mig. Nej tyvärr jag är allergisk.. Bara för att se minen på den stackaren... (Jag vet jag är elak. Men på ett snällt sätt?)

Annars så är jag grymt sugen på att åka till skara och käka med Hanna, Nemo, Gillis och Blondie men vet att det inte skulle gå hem så där jävla bra här hemma så det får bli att ta en dusch. Städa lite. Kanske onanera och sen sätta på en film och somna. Funderar även på att lägga ut min Meanbunny 1 och 2 med Dunka dunka / Cplåtar för er att ladda hem. Frågan är om man ska lägga ut det på fileden eller på ngn torrent.

Just det ja, har ju inte skrivit om handbollen än. Var ju egentligen inte meningen att vi skulle börja träna förrän 5:e maj men eftersom vi är med i en sommarserie iår (jag vet handboll är en vintersport men det har inte med saken att göra) och första matchen är på måndag så vore det ju bra om vi åtminstonde fick röra bollen en gång innan första matchen i den serien. Så därför var det träning idag. Vilket var riktigt roligt. Även fast jag tappa humöret lite för att jag inte fick ett par kontringspass när jag förtjänade det. Men anledning till att det brast lite är att hela förra säsongen så var det väldigt ofta så att jag kunde vara helt fri men ändå inte få passet. Och det säger jag redan nu. Fortsätter det så iår lägger jag ner det.

Men men man ska inte gråta över spilld mjölk. Drick öl istället och nu ska jag in i duschen.

Kram på er och tack för alla varma kommentarer de senaste 2 dagarna. (IRONI för er som inte fattar det)

När jag klär av mig...

... och livet känns som det är på väg att ta slut.

Tycker egentligen inte om att skriva det som jag kommer att skriva om i dagens blogg då jag skulle vilja ha en glad positiv och spännande blogg men ibland måste jag skriva av mig och klä av mig mitt leende och visa mig naken och sårbar. För det är som Egoina skrev i sin blogg att det är skildnad på nakenhet och nakenhet. Jag klär hellre av mig alla mina kläder för er och springer naken runt stan än tar av mig min mask av självförtroende, skratt och styrka. Men inbland rinner bägaren över för mig så jag måste tömma den på dess innehåll för att orka med att skratta och vara glad.

Mitt problem är som följer. Eftersom jag varit arbetslös nu till och från sedan oktober så har jag inte kunnat betala mor dom 2000 kr i månaden som jag ska betala för att bo här. Vilket har lett till en het debatt mellan mor och styvfar. Ur den diskussionen har det framkommit ett ultimatum från styvfar som lyder att antingen flyttar jag 1 maj eller så gör han det. Och jag vet inte hur många av er där ute som är skiljsmässobarn/ungdom som jag är där era föräldrar har hittat nya partners som är mkt bättre och gör dom mer lyckliga som individer som min mamma har lyckats med. Så skuldkänslan över att kanske vara anledningen till att dom går isär är enorm och väldigt pressande. Det är som om jag står på ett ben mitt emot styvfar på räcket på en bro och mor står och sträcker ut sina händer till oss för att dra oss till sig men hon bara har styrkan att dra en av oss till säkerhet. Så antingen faller jag ut i osäkerheten som kallas framtid eller så gör deras förhållande det. Och det vägrar jag. Då tar jag hellre livet av mig än låter mor bli ensam igen nu när hon hittat en sån underbar karl. Så vad ska jag göra?
Försökte ta kontakt med soc för att få hjälp med att skaffa mig en bostad då en paragraf i ultimatumet var att jag itne fick flytta hem till ngn kompis. Men soc säger att fixar jag lägenhet själv så kan dom hjälpa mig med hyran tills jag kommer på fötter. Men det är inte så jävla lätt att skaffa lägenhet när man är arbetslös och har prickar i kreditregistret. Som tur är finns inget hos kronofogden. ÄN bör tilläggas för hade vissa företag fått tummen ur och vidarebefodrat mig dit så hade jag haft mer än en plump. Så nu när jag halvligger på sängen och skriver detta så känner jag bara en sån tomhet inför allt. Jag kan inte ens slappna av och gråta utan biter ihop och försöker skriva på ett logiskt och förstående sätt utan att bli för självömkande. Men det är svårt när det enda jag vill är någon som tar mig till sig, ger mig en stor kram, drar mig över håret , låter handen stanna bakom mitt huvud, ser mig i ögonen och frågar: Hur är det Joel?
Jag vill helt enkelt ha ngn i mitt liv som jag kan klä av mig helt naken för in på mina mörkaste hemligheter och som fortfarande står kvar där och håller om mig när jag fryser och känner mig värdelös. Har haft det tidigare så jag vet att det är möjligt.
Tillbaka till soc. Det dom har sagt om jag inte lyckas skaffa mig en lägenhet är att jag får skriva in mig på ett vandrar hem så betalar dom det åt mig sålänge. På ett jävla sunkigt vandrarhem. Det känns ju ännu bättre.
Så jag vet inte vad jag ska göra. ngt måste hända. och det är snart. Annars vågar jag inte ens tänka på vad som kan hända.

Nu ska jag ta en cigg i sommarsolen. Leta upp mitt leende och gå ut och söka jobb samt gå bort och betala tillbaka lite skulder till Jocke samt väcka honom.

"Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on."

Musiktipset uppdaterat.

Så nu vet ni det. :D

B.S.E och OTH

Ska snart ladda ner det senaste avsnittet av One Tree Hill (oth) så jag kan titta på det nu i eftermiddag. Och jag vet. Det är inte speciellt många killar som följer den serien. Men jag är en av dom och är dessutom stolt över det. Tycker den har en viss tyngd och delar man känner igen sig i som många andra undomgsserier saknar. Då dom ofta handlar om väldigt rika ungdommar och deras bekymmer. Sen visst så är väl kanske inte ungdommarna i OTH lika fattiga som jag är men till dom kan jag åtminstonde relatera. Och då till många utav dom. Så det är med en spänd förväntan som jag ser fram emot avsnitt 13 och det första avsnittet sedan författar strejken i usa. :D
(Om intresse finns kan jag länka till senaste avsnittet / det jag tankat)

Nu till andra delen av min rubrik. B.S.E.
B.S.E är något som drabbat mig ett par gånger dom senaste dagarna men jag har inte hittat ngt bra sätt att skriva om det. Sen har jag varit lite osäker på om ens bör skriva om det då det kan vara lite tabu att prata om. Men jag skiter i om ni tycker det är för mkt information eller bara inte vill höra om det. B.S.E står för Brutala Spontan Erektioner. Så vill ni inte veta om mig och mina erektioner så behöver ni inte läsa längre än hit.

Som jag skrev innan så har jag lidit av B.S.E ett par gånger under dom senaste dagarna. Vad B.S.E är egentligen är att man får tokstånd vid knasiga tillfällen då man inte ens tänker på sex eller känner sig det minsta kåt. Det är lite som kuken vaknar, tittar upp på dig och säger: "Hej jag finns och fungerar. Använd mig!"  Det som är jobbigt med att få B.S.E är att man inte är beredd på det. Rätt som det är så har man en blodfylld sak i byxan som ligger helt obekvämt fel och som pulserar. Vilket leder till att man måste rätta till och flytta rätt kalsongerna med mera. Vilket kan vara svårt att vara diskret med när man t.ex sitter på bussen, är och shoppar eller kör bil.
Den andra delen av det jobbiga är att sitta och analysera sig med varför fick jag stånd just vid det tillfället? För man har inte tänkt på sex eller haft några erotiska tankar eller något sådant när det inträffar. Kanske är det just saknaden av sextankar som skapar B.S.E? I mitt fall tror jag det är lite så. För jag är inte lika överdrivet kåt som jag har varit. Är mer myssugen just nu. För att fixa bort mitt sexuella behov jag kan lösa själv men mys och närhetsbehovet är lite mer svårt. Även om man kramar en kudde när man ska sova.
Sen visst skulle jag säkert kunna gå ut på krogen och ragga upp ngn som hjälper mig att lösa mina sexuella behov som jag dessutom kan mysa med under natten, men det är inte det jag är ute efter. Jag vill inte knulla runt. Jag börjar känna mig så gammal att jag vill ha ett fast långvarigt förhållande. (som sen iof innehåller massor av sex men det har inte med saken att göra) 

Ni där ute. Har B.S.E någonsin drabbat dig eller ngn i din närhet? Eller är jag ensam om fenomenet?

Nej nu ska jag göra mig lite mat.  Magen sjunger serenader för mig nämligen. Och eftersom jag inte har ngn sångröst kan ni ju tänka er hur dåligt min mage sjunger. :P

Grattis till Jessica förresten som fick halvrätt på musikfrågan. Hon svarade Marilyn Manson - Suicide is painless. Rätt svar var Johnny Mandell - Suicide is painless. Manson har gjort en cover på den. :P

Sömnlös. Och kan inte räkna får.

Nej jag har faktiskt legat här och försökt att räkna får men nu har klockan sprungit iväg så mkt att det inte längre är ngn ide att försöka somna., Bara att hålla sig vaken istället. Ta den här tiden till att fixa lite med en tjejkompises bloggdesign. Fixa tatoogrejjen åt ikos. Samt försöka mig på att lösa mina egna blogg design bekymmer. Som grejjen med min bloggräknare. Av ngn underlig anledning så registerar den bara dagens besökare. Fast nu kom jag nog på vad som är fel. Ska det inte vara en kodrad i slutet på en sida oxå? Tror bara jag lagt in den ena. :P
Får kolla upp det.

Hade glömt hur kul det var att sitta med html och leka. För det är så logiskt. Samtidigt som det låter en vara kreativ. Och jag älskar att vara kreativ. För er som inte direkt känner mig så brukar det visa sig ganska snart. Och det hoppas jag ni märker när ni läser min blogg. Jag tänker snabbt och pratar snabbt. Vilket tyvärr inte alltid blir lika bra resultat som jag önskar då folk ibland missuppfattar mig. Men shit happens.

I övrigt just nu i mina tankar är mest livet i allmänhet. Dom vanliga stora frågorna. Vad är meningen med allt, När kommer livet bli bättre, Finns gud, om jag skulle dö skulle ngn sakna mig då samt vad BB Mattias gör nu för tiden. Dom vanliga sakerna lixom.

Har en ny textrad i musikfråge tävlingen. Den nya testen lyder: "The sword of time will pierce our skins"
Lycka till! :D

Sen så får ni sätta igång och fråga mig saker. För precis om jag är nyfiken på vilka det är som läser min blogg hoppas jag att ni är lite nyfikna på mig?

Aja, bara 80 min tills jag måste gå upp. :P

Kraming!

Varför tjejer blir sura när dom får mens.

Detta inlägget tror jag kan skapa en del rabalder här inne. Vilket kan vara ganska roligt. Men ta det inte på blodigt allvar utan läs det med glimten i ögat nu flickor. (eftersom typ 90% + av mina läsare är ju flickor/kvinnor/töser/tudor)

Som kille blir man lika förvånad varje gång man har flickvän som blir helt förbytt när hon har mens.
Men jag har listat ut varför!

Tänk dig följande senario:

Du och din pojke ligger och tittar på en film i tvrummet. Du ligger bekvämt och ber honom hämta chipsen och Cola ifrån köket. Han svarar att han inte orkar. Du tittar på honom och säger: Då vet du vad det inte blir ikväll. Och vipps så flyger han in i köket, hämtar chipsen, häller upp dom i en skål och tar med colan 2 glas och underlägg så ni inte ska lämna ringar på bordet.

(Kan här utveckla förloppet till vad som händer när ni väl ska gå och lägga er men det hör inte till ämnet)

Nu är det en annan tid på månaden och men senariot är det samma. Du ber honom snällt att hämta sakerna i köket. Han svarar att han inte orkar. Du svarar att då vet du vad det inte blir ikväll. Han svarar med att du har ju mens så det blir det ju inte ändå. Du blir sur, går ut i köket och hämtar din jävla cola själv. Fast bara 1 glas, äter direkt ur påsen och utan underlägg. Det blir ändå du som får torka av det där jävla bordet för din lata jävla pojkvän orkar ju för faan inte ens hämta chipsen!

Så vad är då kontentan (slutsatsen) i mitt påstående? Jo att tjejer har den ultimata makten. Ni kan med ett leende, lite berör och vissa gyllene ord få oss killar att göra nästan vad som helst för er. MEN (stort men) när ni har mens har ni inte riktigt samma makt. Även om jag vet att det går visst ha sex när man har mens och att ni ofta är kåtare under den perioden men det är lixom inte samma sak. Så då när ni inte kan styra med oss det svaga könet blir ni lite grinigare och surare när saker och ting inte går er väg.

Det värsta av allt är att ni skyller på hormonsvängningar och kan inte stå för att ni känner er maktlösa. Men jag har kommit på er! HA!

Mork & Mindy

Barndomsminnen! (usch vad jag börjar bli gammal nu)






Bearbetning och hårslitage...

Sitter och håller på att fixa om min blogg till så som jag vill ha den. Men jag lyckas inte helt. Har tillexemel två ramar runt mina bildlänkar där uppe *peka norrut* som jag inte gillar och inte vet hur jag får bort. Om ngn vet på ett ungefär vilken textrad eller vart jag ska leta vore jag tacksam. :D

Annars som ni kanske märker har jag flyttat musiken till en egen sida. (tom jag tröttnade lite på att det kom upp hela tiden) Så vill man nu ha musiktips får man klicka sig dit.

Kommer även att komma upp fler egna sidor inom kort. Bland annat photoshop arbeten. Foton jag tagit som fotograf, kanske en filmtipssida och sen har jag en sak till jag funderar över men den är hemlig.

Får ju ta en sak i taget och skaffa mig lite läsare innan jag lägger ner allt för mkt tid på att göra erat besök hos mig så trevligt som möjligt.

Aja. Nu blir det fortsätta tvätta och leka vidare med bloggdesignen samt flumma runt på folks bloggar och skriva knasiga kommentarer. :P

Varför är äpplen röda?

Postat av: Jessica

Men varför är då äpplen röda?? Någon rolig logisk förklaring på de?

2008-apr-12 @ 12:50

Jo du förstår när gud hade skapat adam och sedan under sitt påtända tillstånd skapat eva och gett dom lustgården med allt adam och eva kunde önska sig så skapade han vishetens träd. (Som för övrigt låg bredvid flummandets buske, men det näms aldrig i bibeln) Han sa då till Adam och Eva att dom inte fick äta utan vishetsträdsfrukter (äpplen) därför gjorde han äpplena röda. Det är därifrån röd betyder stop. Vad så då blir ganska ologiskt är att rött läppstift betraktas som väldigt sexigt, är det för att det framhäver läpparna mer mot huden eller är det för att det blir förbjudna läppar? Och vad har läppar med äpplen att göra? Det har jag inget logiskt svar på annat än man har svårt att äta äpplen utan att använda sina läppar. Så där har du förklaringen till varför äpplen är röda. (sen att gud inte finns har inte med saken att göra)

Fuller.

ja nu sitter JcW framför datan och e onykter. Och det är en skön känsla. Speciellt eftersom han blir onykter i goda vänners sällskap över internet.

Och nu när jag e onykter måste jag varna för ett inlägg som kommer att komma. Hur jag hatar stereotyper och folk som gör sitt bästa för att passa in i dom.

Var orginal för faan! orkar med ngn som är som alla andra. Dessutom så anpassar du dig för mkt så tappar du din egen vilja och stil. För vem orkar vara normal/frisk i ett sjukt samhälle?

Glöm inte att skriva era frågor till mig i chatboxen! Fråga vad som helst. Jag svarar efter bästa förmåga. Det kanske inte alltid blir sanningsenligt men jag lovar att ni kommer kunna lura ngn med mitt svar då det är ganska logiskt..

Exemplel.: Varför är bananer gula?

Jo eftersom bananer växer i naturligt i väldigt gröna miljöer behövde dom en färg så man såg skilldnad på dom och på övrig växtlighet. Sen har det självklart med kloroform att göra. Och i naturen så är färgen röd stop. (därför vi har den som rödljus) Men färgen grön och gul är okej. Alltså blir bananerna gula när dom e mogna för att visa att dom är okej. (iof är dom gröna innan det mend et  har inte med saken att göra)

Kram på er alla och snälla blir mer aktiva i erat besökande så jag kan fortsätta vara aktiv i mitt skrivande!

Musiktipset.

Blev inte så att jag bytte låt utan jag la till 4 nya låtar.

Första låten jag la till var "Dj Johan Badh ft M Dee J - Inget med dig som är underbart" För ibland är det skönt att bara hata. Plus att den låten är otroligt nice rent musikmässigt. Klassiker på mina uppvärmningsskivor. Så står man och mimar med i låten när man stretchar innan match vänd mot motståndarna.

Andra låten som kom med var "U96 - Night in motion" En låt som för mig tillbaka till min barndom då den var med på första samlingsskivan jag någonsin köpte. Köpte nämligen tre skivor somtidigt som jag köpte min cdspelare på den tiden. Robert Broberg med Målarrock , Pet shop boys med deras orangea skiva som innehöll Go west och sen en samlingsskiva jag tyvärr glömt namnet på med massa sköna låtar på. Bland annat denna.

Tredje låten jag la in på listan var "The Toydolls - Nellie the elephant" En låt man faan inte kan deppa till. Så fort refrängen kommer så sitter man där som en lättpåverkad idiot och mimar/sjunger med och ler...

Fjärde låten är "Phalanx - Symphony in G minor" En låt som gör mig lugn och harmonisk. Skulle nog kunna somna till den vart som helst typ. Så den får jag inte lyssna på när jag kör bil :P


Hope you like it!

I the idiot!

Ja det är jag. Lyckades försova mig idag. Och då menar jag inte att man försov sig så man missade bussen precis och fick ringa och säga att jag blir 20 min sen utan att jag vaknade en timme efter att jag skulle vara på jobbet. Så det blev att ringa till chefen som i stortsett högg mig vid fotlederna och slängde halvt på luren i örat på mig. Hur man halvt slänger på luren i örat på ngn är när man säger hejdå och lägger på utan att invänta svar från den man pratar med. Är jävligt rädd för att jag pajjat det hela med det jobbet nu. Och det skulle inte vara helt olikt mig. För jag är verkligen en idiot som inte kan somna. Blir så jävla trött på allt. Så idag när mor och Roger åker till husvagnen är det joel som går till bolaget och köper lite öl. Sen på vägen hem stannar jag till på willys och köper lite slödryck då jag har ½ liter hb hemma samt en kladdkaka för det vill jag ha. Även om det hade varit gott med en pizza men man kan ju inte få allt tyvärr. Och som allt går i mitt liv just nu så förtjänar jag inte pizza lr ngt annat heller för den delen.

Här följer en rad svordommar: FAN, SATAN, NORSKA SKOGSKATTER PÅ AMFITTAMIN, KUK, JÄVLAR, GREK! ATTIFLLUB!

Passar även på att byta veckanslåt som egentligen inte är veckan låt utan mer musiktipset. Ska ändra på den rubriken oxå. Samt ställa in att man måste trycka på play för att höra musiken så slipper ni sätta stänga av den om ni inte vill lyssna medans ni läser...

Men nu ska begrava mig i lite OTH (one tree hill) och bara försvinna för en stund.

What to write...

Jag vet att jag tidigare sagt att jag skriver bloggen för mig själv och inte för er som läser den. Men nu med fler läsare som förhoppningsvis tycker att min blogg är lite intressant vill jag göra den ännumera intressant. För jag ser mig själv som en person som upplevt mkt och har ganska sunda värderingar. Så nu vill jag ha en liten frågestund. Ställ en fråga om vad som helst och jag svarar. Ställ gärna frågorna i chattboxen så blir det lättare att skapa ett nytt inlägg för varje svar istället för att svara på allt på en gång. Så kan det bli mer flytande. Låt mig vara Mr.Knowitall (nej jag vet inte allt men det är en klassisk amerikans tidningsperson som folk kunde skriva in och fråga om allt med)

Så go ahead make my day!

Still cold.

Ligger här under täcket med datorn i knät. Har bytt låtspelare här till höger då torris skrev till mig på msn och klaga över att den spelade på tok för högt. Så nu är det en spelare med volymkontroll. Plus att den har en spellista så nu kan ni byta låt. Gjorde även rätt för mig med Skrik om du brinner. Jag skrev till Navid och fråga om det var okej att jag streama den här och det var det. :D

I övrigt idag så önskar jag att jag hade jobbat. Inte för att jag är tillräckligt frisk för det men det skulle ge mig ca 500 efter skatt plus att jag skulle sluppit vara hemma. Men man kan ju inte få allt.

Ska slänga på ngn film tror jag. Eller om jag ska kolla om det är några som är inne och lirar cs. Kan ju alltid banna ngn för omoget utseende. ;P

Ha det underbart!

Homesick

Nej jag är inte hemkär men hemma och sjuk. Så då har jag bytat låt i veckans låt till en låt som inte är så mkt party utan mer ger tid och stimulans till eftertanke. Nämligen till Cobra Charlie med Skrik om du brinner. En låt som jag borde ha lyssnat sönder så mkt jag lyssnat på den, men den e fortfarande lika bra. Den nästan vaggvise liknande mellodin men tryckande bas som känns ända in till själen. Lägg sedan dit en smått kaotisk text som bäst beskrivs med att du målar med alla färger i kritasken samtidigt. Helt underbar låt helt enkelt. Lyssna och njut. :D

Sen kan du även gå in på Navids blogg oxå. Hans blogg är nästan lika underbar med sina tankar. Önskar jag vore lika kreativ i mitt skrivande och framförallt lika smart och intressant.

Aja ska försöka sluta skaka av köld här nu. Kram på er så länge!

Musikfrågan. Del 2.

Malin var redigt snabb med att svara och hade dessutom rätt på överkursfrågan. Bandet sparkade sin manager då han snodde en massa pengar från dom och freddie var förbannad så då skrev han låten Death on two legs i hans ära. Har dessutom för mig att den var B sida till Bohemian Rhapsody när dom släpptes som singel. ;P

Grattis Malin.

Ska fundera ut ngn riktigt klurig fråga som blir skitsvår för er. :P



Vinn en prenumeration på valfri tidning...

Den underbara sidan www.designadinblogg.se har just nu en tävling där priset är att man kan vinna en valfri prenumeration från tidningskungen.se för max 300 kr.

Enda man behöver göra för att vara med i tävlingen är att skapa ett sånt här inlägg i sin blogg där man tipsar om tävlingen samt lämna en kommentar i tävlingsinlägget om vilken tidning man skulle kunna tänka sig att vinna.
Tävlingsinlägget finner du på adressen under:

http://www.designadinblogg.se/allt_om_bilder_och_bakgrunder.html


Men gå gärna in på hans sida och titta på alla underbara tips och tricks för den som vill göra om sin blogg lite.

Knasigt...

Det krånglade lite med min musik så det fick bli veckans låt istället. Fast nu när jag fått klart programeringen här så borde det ju inte vara så svårt att byta playlist bara. :P Kanske blir ett gäng låtar att välja mellan. Eller ska jag hålla mig till en låt i veckan?

Säg din åsikt!


Kram Joel

Music fur alle!

Har fixat in mig en mp3 spelare här på bloggen oxå. Har blandat ganska friskt med bra låtar. Bara klicka sig fram till ngn du gillar och lyssna medans du läser.

Nästa projekt för bloggen är att se om man inte kan hitta ngn sida man kan streama live webcam genom. Men det får vi se.

Hoppas musiken är er i smaken!

Kram Joel

Home sweet home...

Så borde det vara iaf. Men detta känns inte riktigt som mitt hem. Jag kan inte lixom gå och småäta ur kylskåpet när jag känner för det eller springa runt halvnäck hela dagarna. Men jag har ju tak över huvudet. Det är väl det som räknas.

På jobbet idag har det gått bra. Kallt som en norskisglass bara. :P Så nu ligger jag här under täcket och fryser lite med datorn i knät. Ska slänga mig i en varm dusch när jag får tillbaka känseln i tårna hade jag tänkt. :P

Sen första vinnaren i musiktävlingen är Jessica. Tyvärr skrev hon ingen bloggadress så jag kan inte länka vidare men grattis. :P

Vi tar en svårare fråga denna gången tror jag. :P

Dagens textlåt.
"You suck my blood like a leech
You break the law and you preach
Screw my brain till it hurts"

Har  en överkurs fråga ,förutom vilken grupp och låt det är, Till vem skrevs låten?


Men nu blir det nog lite cs tror jag har inte lirat på ett par dagar. Lekt i photoshop och med bloggen ju. :P

Ny design

Om ni inte redan märkt det så blev det ny design. Fixade om Alternativ 1 så det såg bättre ut. Kanske kommer mer nyheter här. Vem vet?

Men nu blir det natten. Kram kram!


Edit: Musikcitats tävlingen gäller fortfarande. :D
Citatet lyder : "Masturbation saved his life" (Tips 3:18 in i låten)

Koka soppa på en spik

Gjorde inte jag idag utan jag mitt klantarsle trampade på den. Och det värsta med det hela var att jag bar på en riktigt tung balk när jag gjorde det som jag inte ville släppa heller för jag hade bara typ 2 meter kvar till där jag skulle lämna den. Så vad gör jag? Jo eftersom den rostiga nästan 100 åriga spiken satt i höger häl så gick jag på tå på den foten. Sen var det bara att dra ur den. Sen blev det cigg och tvätta med vatten och göra plåster av dagens metro. Och sen jobba vidare.

Idag har varit en bra dag på jobbet. Eller rolig iaf. Har lekt letherface idag. För er som inte är lika mkt film idioter som jag så är letherface elakingen i Texas Chainsaw massacre (Motorsågsmassakern). Sen är jag ju lite tekniskt nyfiken av mig så jag har nästan plockat isär motorsågen i beståndsdelar när den inte ville starta. Det var innan jag insåg att jag hade satt på nödstoppen och inte släppt på den igen. ;P Imorgon blir det mer leatherface. Ska försöka få tag i min digicam kanske så jag kan ta en bild på hur jag ser ut när jag jobbar. Är jättesöt. Not. ;P


Inte jag utan riktiga leatherface för er som inte sett filmen.

I övriga nyhet så har jag blivit kär i photoshop brushes. Om ni inte märkte det på omröstningen här nedanför. Ska ut och leta efter fler snygga brushes/penslar att använda. Om ngn har ett bra tips så säg bara till.

Sen har jag kommit på en tävling oxå. Jag lyssnar ju på min ipod hela dagarna när jag jobbar så jag hör ju en hel del musik. Tänkte citera en textrad och se om ni vet vilken låt det är. Den första som svarar rätt länkas till när nästa inlägg skrivs. :D

Musikcitatet lyder : "Masturbation saved his life" (Tips 3:18 in i låten)

Sol över er väg!

Omröstning

Har kommit fram med 2 loggor förslag till bloggen. Men jag kan faan inte bestämma mig. Så därför tänkte jag köra en omröstning. När jag har minst 10 röster kommer jag följa det som ni läser helst vill bli mötta av när ni tjyvläser min blogg.

Alternativ 1. 
En ganska somrig logga som jag blev väldigt nöjd med. Resten av färgerna i designen kommer gå i den blåa färgen på adresslänken.

Alternativ 2.
En lite hårdare logga men som jag verkligen har fallit för. Vill ju bli lite mer bad boy. Så varför inte starta i bloggen?
Färgmässigt i övrig design kommer det gå i blå/vitt/rött.

Så rösta och lämna kommentarer.


Sen om ngn vill att jag leker med ngn av deras bilder så säg bara till. Har suttit i photoshop idag sen jag kom hem vid 18. ;P Så ge mig mer att leka / jobba med. :D

Temp design.

Har som sagt tröttnat på min design så medans jag omarbetar den så får den se ut såhär. 

I övrigt har veckan innehållit både upp och ner saker. Upp sakerna är ett par trevliga möten med vännerna och ner sakerna är att jag blir hemlös 1 maj.

Men just nu varken jag orkar eller hinner skriva mer om allt. Ska fortsätta med att leka i photoshop. Vet en stil jag vill ha på min logga men behöver ngn som hjälper mig att ta den bilden. Eller så har jag alternativ 2 så behöver jag lösa hur jag får det att se snyggt ut. Vet hur jag gör själva grunden men inte hur jag får till twisten. ;P Fattar ni hur jag menar?

Redesign?

Är lite sugen på att göra om designen på bloggen igen. Den här är snygg och så men den känns lite mörk och dyster. Och jag vill bli bättre på att skriva glada och positiva bloggar. För sånna är riktigt roliga att läsa.

I övrigt mår jag fortfarande lika kasst. Sköt upp mötet på soc så nu har jag det imorgon. Så Jag ska fylla alla jävla papper dom vill ha nu ikväll och förbi biblan imorgon och skriva ut lite andra papper åt dom och sen lämna det på förmiddagen så dom har det när jag kommer...

Aja ska fundera vidare lite på det här med designen. Måste skapa mig en logga att utgå ifrån. Som jag alltid gör. :D

RSS 2.0
src="https://static.blogg.se/shared/js/script.js">

Ölbrännboll och valborg.

Snart blir det dags att ge sig ner till citadellet i Landskrona och spela lite ölbrännboll där nere. :D
Ska bli riktigt roligt. Borde kanske äta ngt mer egentligen. Men det finns både protein och kalorier i öl. Så det ska nog gå bra. :P

Skriver mer ikväll om dagen och det kan kanske komma bilder. ;P Det märker vi ikväll.

Tills dess får ni titta på lite viktig information från Varan TV.




Would you go back?

Sitter här och gäspar och ska snart lägga mig för att sova. Är riktigt jävla trött men var bara tvungen att se senaste avsnittet av OTH innan jag gick och la mig. Och det var som alltid väldigt bra. Det är svårt att förklara för folk varför jag älskar den serien. (nej det är inte för att det otroligt snygga människor i den eller för att dom spelar bra musik) Utan jag tror det är för att den lämnar frågor hos mig efter varje avsnitt. Hur skulle jag känna och reagera? Samt att den tar upp saker jag funderar på oxå ibland. Som i senaste avsnittet pratade Brooke och Lucas om att ifall det gick att resa tillbaka i tiden och ändra på saker.

Skulle man göra det då?

Visst tanken har väl slagit mig precis som alla andra från tillfälle till tillfälle. För närvarande så är det mina dåliga ekonomiska val som ligger i önskedrömsskottlinjen. Men oftast mer hur jag tagit folk och saker förgivet. Men allt sånt är historia nu. Och det enda man kan göra är att lära av sina misstag. Jag säger som Lucas sa. " I think we have go through all of these stuff to go to the places that we wanna be" (ursäkta om jag kanske inte skrivit det helt ordagrant men tror det var något sånt)

Skulle du vilja åka tillbaka i tiden för att ändra på något?




image46




Finaly

Nu äntligen känner jag lite av en framtidstro igen. Känns skönt att veta att jag har fixat ett jobb jag verkligen känner att jag vill satsa på. Samt att det ligger här i landskrona. Orten jag saknat så otroligt mkt.

Jobbet jag har fått är som telefonförsäljare av Tele2 abonemang till företag. Jag vet vad många tycker om telefonförsäljare. Och jag har delvis den negativa bilden i huvet oxå. Men jag vet att man kan tjäna mkt pengar inom den branchen om man är driftig och gillar att snacka. Jag tycker jag är båda så jag tänker köra järnet. Jag har inte råd att misslyckas.

Men nu blir det nog lite dataspel igen innan det blir dags för att slappna av lite framför senaste avsnittet av OTH. Avsnitt 15 av säsong 5. Älskar verkligen den serien. Och nu börjar det ju gå riktigt bra för min favvorit. Mouth. :D

Funderar förresten med att göra om min header ngt oxå. Vill ha ngt som mer blir med "smak" av skåne. Vad vet jag inte än men det löser sig tids nog. :P

Kram och godnatt på er!

Joel stays SKÅNE!

Var på intervjun idag. Fick jobbet!
Så nu ska jag bara fixa lite cash så jag kan åka på utbildningen i Malmö. som börjar nu på fredag klockan 10.

JOEL ÄR EN GLAD POJKE! (nu jävlar ska det tjänas pengar)

:D

Måndag = Slödag

Jo det har varit en äkta slöar dag idag.. Mest suttit framför datan och spelat data. Har iof tagit en liten promenad med Perre och Jenny. Samt hundarna Dalton och Sessan. Fast Dalton heter råttan enligt mig. Han tycker om det. Kom varje gång jag ropa på honom med det smeknamnet. :P

Hade med mig systemkameran och tog lite bilder oxå. Inget speciellt. Hade väldigt lite batteri. :S



1. Jenny, Sessan (brun) Råttan (vit) och Perre . 2 Sessan och Råttan 3. Råttan är lite nyfiken på vad sessan gör.

Imorgon klockan 13 blir det jobb intervju. Håll för faan en tumme för mig. Ska även försöka få ut lite cv att springa rundor med men klockan har nog blivit lite för mkt för det.

Sen måste jag ju kommentera den goda maten vi åt idag. Bobba e kung i köket. :P
(han slår mig om jag inte säger så)

kram Joel

Helgen i bilder...

Kom ju fredags och då blev det lite fest hos Bobba. :D Det var mysigt.



1. Göken och Bobba 2. Johan och Göken 3. Robin och Isabell

Sen igår lördags så var det födelsedagsfest för Johanna, Festen var hos Perre. Har skrivit vad som hänt redan i tidigare inlägg men här är bilderna.



1. Ngn trevlig flicka och Bobba 2. Trevlig flicka i svart och Perre i vitt 3. Wictor och Robin 4. Dennis, Tuss och Göken i bakgrunden 5. Johanna 6. Jag och Perre 7.Perre, ngn flicka och Johanna 8. Robin, Lasse och Wictor 9 Göken har kissat på gatan samtidigt som han gick bakåt

Idag blir det chill resten av dagen. Får se vad vi ska äta. Börjar bli riktigt hungrig. Har dock fått en chipspåse av Bobbas mamma. Nya estrella rosted garlic & salt. Riktigt god faktiskt. :D

Sen vill jag länka till min störtsköna lillasysters blogg. Ni finner den här. Älskar dig syrran!

Lite småslö idag.

Igår vart det fest. Och jag hade SKITskoj. :D Var en såndär lyckad förfest där att sjöng med och dansade och hade trevligt. (Här i skåne dansar man alltid på förfest nästan mer än man dansar på krogen)
Sen efter förfesten blev det en sväng på gränden. Och ännumera dans. :D
Sen gick några vidare till Akropolis. Gick dit jag med efter en stund och hade en överläggning med värdinnan om man säger godkväll, god afton eller godnatt när man hälsar på någon man träffar och klockan är runt midnatt. Vi kom inte fram till något klockrent svar så vi sa hej istället tillslut.

Sen blev det tyvärr lite tjaffs så jag fick lämna min öl och släcka ciggen för att lugna ner en kompis som vart lite upprörd. Självklart ställer jag upp på sånt. Hur som helst så blev vi sittande på torget en bra stund innan det var dags att gå hem. Stannade till på Olivers och köpte mig en burgare. Träffade en snubbe där i kön som varit på fest som mig. Vi disskutera en bild som jag har på honom. Kanske borde lägga upp den men då måste jag censurera den lite först bara....



Sådär nu har jag "tagit bort" flickornas identitet från bilden. Vi tjöta lite tills han och hans tjejkompisar fick sina burgare. Sen när jag fick min gjorde jag en god gärning. Jag väckte en snubbe som satt och hade däckat utanför olivers och sa till honom att vi skulle vandra hem. För där ska man inte sitta. Vi vandrade på och snacka lite. Han ska för övrigt lära mig kroatiska och sen ska vi åker ner till Kroatien och träffa flickor. Men när jag stanna till vid posten ungefär för att tända en cigg så fortsatte han att gå. Hoppas han kom hem ordentligt.

Sen gick jag och Fille och snacka en sväng. Visade honom vart lägenheten jag ska försöka få ligger. Om jag nu får jobbet på tisdag. Vilket jag verkligen hoppas att jag får. :D För jag känner mig verkligen som hemma här i Landskrona.

Nej nu blir det nog ut på balkongen ta en cigg. Kolla om det blev Rhodos idag och käka lr om man ska titta in till pizzerian som ligger ordagrant vägg i vägg med där jag sitter. :P

Kram på er!

Okej.

jag är som mina polare här nere skulle kalla det. Lamad. Men jag är inte direkt full. Det kommer imorgon. Då ska jag supa satan och tydligen blir det krogen. Vart spelar inte ngn direkt roll. Jag känner inte så många här plus att jag har ett ca 3-5 års överläge på de flesta av mina kompisar så jag kommer alltid in. Så länge dom pröjsar. Vilket i sig känns jävligt fel. Men vad ska man göra när man har ont om pengar? :S

Aja. Kärlek till er alla! Ta hand om er själva och vårda era relationer till andra ömt. Ni vet aldrig när ni kommer sakna folk.

Kyss och kram Joel

Honey im home.

Sån är känslan. Jag är hemma där jag hör hemma! Underbart! Nu blir det pizza.

Btw. Såhär ser det ut ifrån där jag för närvarande bor. Kom gärna och vinka. :P



Och gällande Johannes Flakbil / Claus. Jag orkar inte bry mig. Det var 4 år sen vi hade ngn form av relation till varandra. Jag har gått vidare. Gör det samma du. Och lycka till med musiken. Hoppas du finner lugn och harmoni där..

And I'm off!

Ja nu är det typ 2 timmar kvar tills jag far iväg. Och det är en hel del kvar som måste fixas. Men det löser jag. Bara jag kan slita mig från datan. Är ju bara så nyfiken på det folket från FlashBack som är inne och tittar. Funderar lite på att berätta om hur jag och killen som skapade tråden "känner" varandra. För jag förstår inte riktigt varför han skapat tråden. Eller jo på något plan tycker han att min blogg är humoristisk och dum. Men vad han har emot mig egentligen har jag svårt att se. Det borde vara tvärtom enligt mig. Men jag känner mig totalt likgiltig inför honom.

Det är nämligen såhär att jag och "Claus" (vi kallar honom Claus han heter egentligen något annat) känner varandra genom mitt ex. För när det tog slut mellan mig och henne började dom någon form av kk förhållande. Och jag som kanske är lite naiv och påtok för snäll ställde väl upp lite för mycket för henne så jag kunde köra henne till malmö eller hämta henne om nöden så krävde det. Och det vet jag om kanske inte var det smartaste. Men jag var såattsäga dumkär. Så även om jag inte förstår vad hon såg i Claus så accepterade jag det. Vilket har lett till att även om vi inte pratar så ofta så har vi någon form av vänskapsrelation idag. Vi kan prata med varandra iaf.

Så varför Claus vill hänga ut mig på flashback förstår jag inte. Det borde väl egentligen vara tvärt om enligt mig. Jag borde vara den sårade ex-pojkvännen som hämnas. Men man kan ju inte förstå allt.

Sen självklart FB som du kallade dig så vet väl jag med att bli utlagd med sin blogg på Flashback i ett forum om humor är kanske inte jättebra publicitet för en blogg där man öppnar sig och berättar om det mesta. Men vad ska jag göra åt saken annat än att finna det humoristiskt.

Nej nu ska jag fixa klart här innan jag åker. Kram på er alla. Skånefolket vi ses idag. Lidköping, ni kommer vara saknade.

Mkt att fixa

Det är mkt att fixa när man ska slänga sig iväg på äventyr. För det är så jag se på min möjliga flytt. Ett äventyr. Iaf tills jag får fast mark under fötterna som säger att jag har ett jobb.

Men jag måste bara säga tack till alla mina vänner här i lidköping som helt lr delvis förstår mig och mitt val att försöka flytta. Tack! Så fort jag får ett eget ställe om jag får jobbet så är ni välkommna när ni vill. Annars är det bara att ringa om det är ngt. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet.

och ett jättetack till mina vänner där nere som innan jag ens hunnit ner visar vilka underbara vänner dom är. Tack!

Och tack alla nya läsare som e inne och snokar via flashback. Ni ger mig ett leende på läpparna då jag tycker att personen som skapat tråden för att på ngt sätt få mig att framstå i dålig dager (för vem vet jag inte, jag känner inte honom mer än till namn och jag känner inte er som är inne på flashback heller). Inte för att det spelar ngn roll då jag gärna bjuder på mig själv och absolut inte skämms för min blogg. Skulle jag skämmas för min blogg skulle jag inte skriva i den utan hålla allt för mig själv istället. Tvärtom är jag nöjd med min blogg. Men den är fortfarande under utveckling. Den kommer att byggas ut med fler kategorier av sidor som musiktipset. (hade jag haft ngn av dina låtar på datan hade jag självklart tipsat om din musik, då den faktiskt är bra. Men ni som är från flashback har ju adressen där för att gå in på din hemsida och lyssna)

Nej nu ska jag leta reda på PuffDaddy. Han måste ju med ner. Han och bibeln. :P

Tydligen är jag ngns skämt.

Hittade via min egen blogg att jag var länkad till på flashback.



http://www.flashback.info/showthread.php?p=10955332

Tycker det är intresant att du finner min blogg ett skämt. Du som musiker borde ju veta att mitt citat i min header är från "The show must go on" med Queen. Sen vet jag att du aldrig direkt gillat mig. Men jag tackar för att du drar lite läsare till min blogg. Även om du tycker jag e patetisk och ett skämt. Ska inte yttra mig om dig då jag inte känner dig. Så jag låter dig vara.

24 timmar

Kvar tills jag står i landskrona igen. Det riktigt pirrar i kroppen på mig. Håller på att packa. Mest kläder men även lite annat jag inte kan leva utan. Hade velat ta med mig allt på en gång men jag måste ju få jobbet först. Så håll en tumme för mig på tisdag. Annars kanske ni vet ngt ställe i landskrona med omnejd där det behövs personal? Jag tar nästan vilket jobb som helst. Bara jag kan vara kvar där nere. Skåne in my västgötska hjärta! :D



1. Vattentornet 2. Vy från mitt fönster på Rönnebergsgatan när jag bodde i LA 3. Mig på ngn fest när jag var på besök. 4. Jag och min älskling Bobba nyår 04/05

Garfield Minus Garfield

Har vetat om sidan länge och brukar titta in och läsa lite då och då. Och nu vill jag tipsa om sidan.
Tänk er Katten Gustav serien utan Gustav. Jon blir smått patetisk och aningen schizofren. Helt underbar helt enkelt. :P Tyvärr kan jag inte lägga upp ngn bild men jag kan länka till sidan..

http://garfieldminusgarfield.tumblr.com/

Läs och njut. :D

Btw så har min biljett till Landskrona kommit nu. Åker 13:15 från lidköping och är framme 18:21.
Skåneland here i come. Ready or not. Och vad jag har hört så är det party på lördag. Annars blir det att slappa med Bobba i sandvången fram till intervjun. Plus en pizza på Rhodos är ett måste. Men jag e typ jättepank så det får bli jävligt lugnt. Tror jag iaf. :D

The best mom in the world

Jag har nog världens bästa mamma. Även om hon ibland mer uppfattas som en vän när man pratar om henne för jag kan verkligen prata om allt med min mamma. Precis allt. Och ja det innefattar sex oxå. Min mamma i stora drag om hur mitt sexliv är. Och det kan låta jävligt skumt men det är jag ganska glad över. Jag har aldrig behövt dölja ngt eller hymmla med ngt. Och då snackar jag inte bara sex utan mer med alkohol och sånt. Som när jag gick i 8an och jag och en polare hade köpt en 7a martini att festa på innan ett disko. Jag ställde den på mitt rum ganska synligt. (På mitt skrivbort) Sen drog vi ut en sväng och fixade ngt. Sen skulle jag hem och göra mig iordning och min flaska stod inte kvar. Jag frågade mamma var den var och hon sa att den stod i barskåpet. Men ska du verkligen dricka den? Nej svarade jag . Inte bara jag. Jag och polaren ska dela på den. Mamma svarade med okej men då dricker ni den här och tycker jag att ni är för fulla så blir det inget disko utan då stannar ni här. Det är helt upp till mig. Okej sa jag. Och det blev disko. Men det visade för mig att jag behövde inte smyga runt med alkohol eller ngt sånt. Vilket har lett till att jag tycker jag har en ganska sund syn på det. Jag dricker för att det är gott. Även om jag festar ganska mkt så är jag inte den som häller i mig massa sprit bara för att bli full utan jag dricker för att det är gott och för sällskapet.

Sen är morsan lite knäpp ibland oxå På ett bra sätt.

Som när jag och en polare skulle ha 2 tjejer på besök hemma hos mig för att titta på film. (tror det var i 7an) Så sa jag till mamma att hon inte fick komma och ställa ngra pinsamma frågor. Mamma stod i köket och gjorde ngt och svarade lixom okej. Så jag tänkte inte mer på det. Tjejerna kom och vi gick in på mitt rum och ett par minuter in i filmen knackade de på dörren. Mamma öppnade, stack in huvudet och sa: "Hej det är jag som är Joels mamma men jag ska inte störa er för jag fick inte ställa några pinsamma fråga så jag ska gå nu." Sen stängde hon dörren och gick ut. Det var självklart det jag menade när jag bad henne att inte ställa några frågor.

Nej nu ska jag sluta prata om min mamma. En vacker dag kanske jag berättar om dom 2 skämten mamma lärde mig innan jag åkte på sommarkollo mellan 5an och 6an. Dom är inte direkt rumsrena om jag säger så...

CSI Miami och världens dummaste folk.

Jag har inget emot usa lr amerikaner. Tvärt om. Ibland önskar jag att jag fick bo "over there" och insupa i den amerikanska kulturen. Visst dom har massa mord och sånt men jag gillar deras sätt att se på idrott. Men det är inte det som detta inlägget ska handla om. Utan det ska handla om hur korkade amerikaner är. Lr ja, hur korkade deras tv program kan vara. Speciellt CSI Miami. Det har ju ingen som helst verklighetsförankring eller egentlig trovärdighet. Ta bara exemplet att ett FULLSTÄNDIGT DNA test tar typ 3 timmar. I Sverige har vi inte ens blivit klara med att DNA testa och jämnföra hårstrån från arboga med hammaren som hittades på flygplatsen med den tyska kvinnan. Och det är ett bra sen det tragiska som inträffade där hände.
Sen har vi ju deras superdatorer som bara låter när man tittar på dom. Kan nästan lova att detta händer under varje avsnitt.
Dom kör en koll i ngt av deras datasystem för att jämnföra fingeravtryck lr kulor lr vad som helst. Man ser skärmen ur subjektiv kamera (ur ngns ögon) Då låter det typ "ding" för varje ny jämnförelse. Men när man sen ser personen som utför testet. (som alltid gör ngt medans hon/han väntar på att den ska gå igenom hur mkt som helst så låter det inte ding från datorn. DEN LÅTER INTE ALLS. Tillbaka till en närbild på skärmen och det låter ding igen för varje jämnförelse. Tillbaka till personen som söker som rätt som det är tittar på skärmen och ser att den har sökt klart. Vi som tittar får ännu en gång se skärmen då den står och plingar "Match found" med ett irriterande ljud.

JAG VILL OXÅ HA EN DATOR/TV SOM BARA LÅTER OM MAN TITTAR PÅ DEN ANNARS SÅ ÄR DEN TYST!

Jag skulle kunna ta upp många sånna här saker som förbryllar mig ganska mkt... Bland annat hur man som polis tydligen kan komma undan med kallblodigt mord med flertalet vittnen. Men nu har jag fått skriva av mig lite om det.

Kommer om bara ett par minuter en blogg om min dag och varför jag går som jag skitit ner mig. (vilket jag inte har)

Tjo igen.

Vet att jag inte uppdaterat bloggen på ett par dagar men det har varit mkt tankar och händelser som har hänt som jag än så länge håller för mig själv. Tills jag vet hur jag ska formulera det i ord på ett bra sätt. Men jag lever iaf.

Festa festa mucho fiesta.

Igår bidde det lite partaj. :D Var mkt trevligt. Blev helt okej fuller. Tillräckligt onykter för att glida omkring i min nya coola tröjja men inte så full att jag gjorde bort mig, mådde dåligt eller har minnes luckor. Minns allt som är värt att minnas. :D

Är riktigt sugen på pizza idag. Men jag vet inte om jag ska ta en pizza idag lr om jag ska spara pengarna så man får pizza på Rhodos i Landskrona på fredag? För JA jag åker ner till mitt skåne på fredag. Och hur länge jag stannar beror på hur det går på jobbintervjun jag har den 28:e. Får jag det jobbet så börjar jag jobba 2:a maj. Så då blir jag skåning igen. :D "Jag vill vara skåning, ha en egen våning, där kan jag va kåning!"

Nej om man skulle ta och kolla sin internetbank och så man kan se vad man ska äta idag. :P

Kram på er!

Skåning?

Perhaps. Vi får se. Men då händer det fort. Så vi får se. :D
Mer info lämnar jag inte nu. Utan det blir ett längre inlägg lite längre fram.

Men här har ni ett youtubeklipp från ett blött besök i Landskrona för typ 2-3 år sen?



Sen ska jag lägga till lite skånemusik på musiktipset. :P

Varför är jag singel?

Har fått den frågan ett par gånger som jag skrev i förra inlägget. "Varför är du singel för? Du som är snygg/söt/trevlig."  
 
Jag tror inte jag kan överdriva om hur mkt jag avskyr den frågan. Är det inte bättre att fråga rakt ut istället det man egentligen vill veta? Vad har du för problem jag bör känna till? För kom inte och säg att man kan mena det som en komplimang. Då vet man inte vad en komplimang är. När jag får den frågan backar jag tillbaka och pratar oftast inte med den flickan ngt mer. Har hänt ett antal ggr. Jag tycker det är en sån fruktansvärd turnoff så det finns inte.
Tyvärr. För det har gjort att man kanske inte varit lika trevlig och lärt känna säkert väldigt trevliga flickor. Men det funkar inte för mig helt enkelt. Än så länge har klarat mig ifrån att få frågan i sängen men det skulle inte förvåna mig om den frågan dyker inom en framtid. Brukar ju ha sån tur. Och det spelar ingen roll om det så skulle vara Amy Smart (som jag tycker är supersöt och sexig med sitt leende och när hon biter sig i underläppen) som ställer frågan när hon rider mig. Jag drar mig ur, tar på mig kläderna och går. (okej kanske inte med Amy Smart men ni fattar poängen)

Nej om man kanske skulle fixa lite till med mina nya extrasidor till bloggen. Även om jag inte vet om det är ngt som ni skulle uppskatta. Får ju tyvärr inte så mkt respons som jag hade hoppats på men men. Bloggen skriver jag ju för min egen del. Även om jag hoppas jag kan underhålla eller få er att reflektera över saker. Men eftersom ni inte kommenterar vet jag ju inte om ni uppskattar min blogg eller om det är ngt ni vill jag ska utveckla/skriva om.
Men men det kanske vänder innan jag gifter mig. Vem vet.

Kram på er. (På fredag är det jag som dansar rumpan av mig !)


Snart kommer ett inlägg...

Som jag bara måste skriva av mig om. Nämligen det mest idiotiska frågan man kan få som singel. Men du som är så söt/snygg/trevlig varför är du singel? Har nämligen fått den idag på en community jag är medlem på. Men först måste jag duscha...

Handboll och majblommebarn

Har varit snäll och lite duktig idag. Varit borta hos jocke och väckt honom med käk och betalat tillbaka lite skulder. Var skönt att kunna göra det även om pengarna skulle behöva gå till räkningar. Men pallar inte tänka på räkningar just nu ändå så... Sen efter att han spelat lite ps2 hos jocke var det dags att gå bort till handbollsträningen. Och jag förstår mig inte riktigt på alla dessa jävla ungar som springer runt och säljer majblommor. Visst jag förstår att det är skitspännande för dom att tjäna lite pengar till sig själva och till sin klass men deras sätt? Hinner nämligen precis gå utanför Jockes port innan första gruppen småtjejer kommer fram och frågar om jag vill köpa majblommor. Jag svarar som jag alltid gör. Nejtack jag köpte förra året. (mest för att först tar dom det som ett nej men sen inser dom att jag inte köpt iår så då vill dom förklara för mig att det är olika blommor varje år men då har jag redan traskat iväg/stängt dörren) Så jag går vidare, tittar upp och ser en till grupp barn komma gåendes mot mig. Får frågan utan dom med och svarar samma sak. Det som förbryllar mig är att dom måste ha sett den andra gruppen när dom fråga mig och att jag gick därifrån utan att köpa. Alltså att jag inte är intresserad. Men ändå frågar dom som sanna entrepenörer. Hur som helst På vägen från Jocke till handbollen (som tar ca 20-25 min att gå) så blir jag stannad totalt 5 ggr. Vet inte riktigt vad en majblomma kostar men jag skulle tippa på ca 10 kr för en enkel. Alltså 50 spänn på dom 20 minutrarna. och vad faan skulle jag med 5 stycken platsblommor på nål till? Man kan ju bara ha en i jackat åt gången annars blir man säkert allergisk. Faan det ska jag säga nästa gång en unge frågar mig. Nej tyvärr jag är allergisk.. Bara för att se minen på den stackaren... (Jag vet jag är elak. Men på ett snällt sätt?)

Annars så är jag grymt sugen på att åka till skara och käka med Hanna, Nemo, Gillis och Blondie men vet att det inte skulle gå hem så där jävla bra här hemma så det får bli att ta en dusch. Städa lite. Kanske onanera och sen sätta på en film och somna. Funderar även på att lägga ut min Meanbunny 1 och 2 med Dunka dunka / Cplåtar för er att ladda hem. Frågan är om man ska lägga ut det på fileden eller på ngn torrent.

Just det ja, har ju inte skrivit om handbollen än. Var ju egentligen inte meningen att vi skulle börja träna förrän 5:e maj men eftersom vi är med i en sommarserie iår (jag vet handboll är en vintersport men det har inte med saken att göra) och första matchen är på måndag så vore det ju bra om vi åtminstonde fick röra bollen en gång innan första matchen i den serien. Så därför var det träning idag. Vilket var riktigt roligt. Även fast jag tappa humöret lite för att jag inte fick ett par kontringspass när jag förtjänade det. Men anledning till att det brast lite är att hela förra säsongen så var det väldigt ofta så att jag kunde vara helt fri men ändå inte få passet. Och det säger jag redan nu. Fortsätter det så iår lägger jag ner det.

Men men man ska inte gråta över spilld mjölk. Drick öl istället och nu ska jag in i duschen.

Kram på er och tack för alla varma kommentarer de senaste 2 dagarna. (IRONI för er som inte fattar det)

När jag klär av mig...

... och livet känns som det är på väg att ta slut.

Tycker egentligen inte om att skriva det som jag kommer att skriva om i dagens blogg då jag skulle vilja ha en glad positiv och spännande blogg men ibland måste jag skriva av mig och klä av mig mitt leende och visa mig naken och sårbar. För det är som Egoina skrev i sin blogg att det är skildnad på nakenhet och nakenhet. Jag klär hellre av mig alla mina kläder för er och springer naken runt stan än tar av mig min mask av självförtroende, skratt och styrka. Men inbland rinner bägaren över för mig så jag måste tömma den på dess innehåll för att orka med att skratta och vara glad.

Mitt problem är som följer. Eftersom jag varit arbetslös nu till och från sedan oktober så har jag inte kunnat betala mor dom 2000 kr i månaden som jag ska betala för att bo här. Vilket har lett till en het debatt mellan mor och styvfar. Ur den diskussionen har det framkommit ett ultimatum från styvfar som lyder att antingen flyttar jag 1 maj eller så gör han det. Och jag vet inte hur många av er där ute som är skiljsmässobarn/ungdom som jag är där era föräldrar har hittat nya partners som är mkt bättre och gör dom mer lyckliga som individer som min mamma har lyckats med. Så skuldkänslan över att kanske vara anledningen till att dom går isär är enorm och väldigt pressande. Det är som om jag står på ett ben mitt emot styvfar på räcket på en bro och mor står och sträcker ut sina händer till oss för att dra oss till sig men hon bara har styrkan att dra en av oss till säkerhet. Så antingen faller jag ut i osäkerheten som kallas framtid eller så gör deras förhållande det. Och det vägrar jag. Då tar jag hellre livet av mig än låter mor bli ensam igen nu när hon hittat en sån underbar karl. Så vad ska jag göra?
Försökte ta kontakt med soc för att få hjälp med att skaffa mig en bostad då en paragraf i ultimatumet var att jag itne fick flytta hem till ngn kompis. Men soc säger att fixar jag lägenhet själv så kan dom hjälpa mig med hyran tills jag kommer på fötter. Men det är inte så jävla lätt att skaffa lägenhet när man är arbetslös och har prickar i kreditregistret. Som tur är finns inget hos kronofogden. ÄN bör tilläggas för hade vissa företag fått tummen ur och vidarebefodrat mig dit så hade jag haft mer än en plump. Så nu när jag halvligger på sängen och skriver detta så känner jag bara en sån tomhet inför allt. Jag kan inte ens slappna av och gråta utan biter ihop och försöker skriva på ett logiskt och förstående sätt utan att bli för självömkande. Men det är svårt när det enda jag vill är någon som tar mig till sig, ger mig en stor kram, drar mig över håret , låter handen stanna bakom mitt huvud, ser mig i ögonen och frågar: Hur är det Joel?
Jag vill helt enkelt ha ngn i mitt liv som jag kan klä av mig helt naken för in på mina mörkaste hemligheter och som fortfarande står kvar där och håller om mig när jag fryser och känner mig värdelös. Har haft det tidigare så jag vet att det är möjligt.
Tillbaka till soc. Det dom har sagt om jag inte lyckas skaffa mig en lägenhet är att jag får skriva in mig på ett vandrar hem så betalar dom det åt mig sålänge. På ett jävla sunkigt vandrarhem. Det känns ju ännu bättre.
Så jag vet inte vad jag ska göra. ngt måste hända. och det är snart. Annars vågar jag inte ens tänka på vad som kan hända.

Nu ska jag ta en cigg i sommarsolen. Leta upp mitt leende och gå ut och söka jobb samt gå bort och betala tillbaka lite skulder till Jocke samt väcka honom.

"Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on."

Musiktipset uppdaterat.

Så nu vet ni det. :D

B.S.E och OTH

Ska snart ladda ner det senaste avsnittet av One Tree Hill (oth) så jag kan titta på det nu i eftermiddag. Och jag vet. Det är inte speciellt många killar som följer den serien. Men jag är en av dom och är dessutom stolt över det. Tycker den har en viss tyngd och delar man känner igen sig i som många andra undomgsserier saknar. Då dom ofta handlar om väldigt rika ungdommar och deras bekymmer. Sen visst så är väl kanske inte ungdommarna i OTH lika fattiga som jag är men till dom kan jag åtminstonde relatera. Och då till många utav dom. Så det är med en spänd förväntan som jag ser fram emot avsnitt 13 och det första avsnittet sedan författar strejken i usa. :D
(Om intresse finns kan jag länka till senaste avsnittet / det jag tankat)

Nu till andra delen av min rubrik. B.S.E.
B.S.E är något som drabbat mig ett par gånger dom senaste dagarna men jag har inte hittat ngt bra sätt att skriva om det. Sen har jag varit lite osäker på om ens bör skriva om det då det kan vara lite tabu att prata om. Men jag skiter i om ni tycker det är för mkt information eller bara inte vill höra om det. B.S.E står för Brutala Spontan Erektioner. Så vill ni inte veta om mig och mina erektioner så behöver ni inte läsa längre än hit.

Som jag skrev innan så har jag lidit av B.S.E ett par gånger under dom senaste dagarna. Vad B.S.E är egentligen är att man får tokstånd vid knasiga tillfällen då man inte ens tänker på sex eller känner sig det minsta kåt. Det är lite som kuken vaknar, tittar upp på dig och säger: "Hej jag finns och fungerar. Använd mig!"  Det som är jobbigt med att få B.S.E är att man inte är beredd på det. Rätt som det är så har man en blodfylld sak i byxan som ligger helt obekvämt fel och som pulserar. Vilket leder till att man måste rätta till och flytta rätt kalsongerna med mera. Vilket kan vara svårt att vara diskret med när man t.ex sitter på bussen, är och shoppar eller kör bil.
Den andra delen av det jobbiga är att sitta och analysera sig med varför fick jag stånd just vid det tillfället? För man har inte tänkt på sex eller haft några erotiska tankar eller något sådant när det inträffar. Kanske är det just saknaden av sextankar som skapar B.S.E? I mitt fall tror jag det är lite så. För jag är inte lika överdrivet kåt som jag har varit. Är mer myssugen just nu. För att fixa bort mitt sexuella behov jag kan lösa själv men mys och närhetsbehovet är lite mer svårt. Även om man kramar en kudde när man ska sova.
Sen visst skulle jag säkert kunna gå ut på krogen och ragga upp ngn som hjälper mig att lösa mina sexuella behov som jag dessutom kan mysa med under natten, men det är inte det jag är ute efter. Jag vill inte knulla runt. Jag börjar känna mig så gammal att jag vill ha ett fast långvarigt förhållande. (som sen iof innehåller massor av sex men det har inte med saken att göra) 

Ni där ute. Har B.S.E någonsin drabbat dig eller ngn i din närhet? Eller är jag ensam om fenomenet?

Nej nu ska jag göra mig lite mat.  Magen sjunger serenader för mig nämligen. Och eftersom jag inte har ngn sångröst kan ni ju tänka er hur dåligt min mage sjunger. :P

Grattis till Jessica förresten som fick halvrätt på musikfrågan. Hon svarade Marilyn Manson - Suicide is painless. Rätt svar var Johnny Mandell - Suicide is painless. Manson har gjort en cover på den. :P

Sömnlös. Och kan inte räkna får.

Nej jag har faktiskt legat här och försökt att räkna får men nu har klockan sprungit iväg så mkt att det inte längre är ngn ide att försöka somna., Bara att hålla sig vaken istället. Ta den här tiden till att fixa lite med en tjejkompises bloggdesign. Fixa tatoogrejjen åt ikos. Samt försöka mig på att lösa mina egna blogg design bekymmer. Som grejjen med min bloggräknare. Av ngn underlig anledning så registerar den bara dagens besökare. Fast nu kom jag nog på vad som är fel. Ska det inte vara en kodrad i slutet på en sida oxå? Tror bara jag lagt in den ena. :P
Får kolla upp det.

Hade glömt hur kul det var att sitta med html och leka. För det är så logiskt. Samtidigt som det låter en vara kreativ. Och jag älskar att vara kreativ. För er som inte direkt känner mig så brukar det visa sig ganska snart. Och det hoppas jag ni märker när ni läser min blogg. Jag tänker snabbt och pratar snabbt. Vilket tyvärr inte alltid blir lika bra resultat som jag önskar då folk ibland missuppfattar mig. Men shit happens.

I övrigt just nu i mina tankar är mest livet i allmänhet. Dom vanliga stora frågorna. Vad är meningen med allt, När kommer livet bli bättre, Finns gud, om jag skulle dö skulle ngn sakna mig då samt vad BB Mattias gör nu för tiden. Dom vanliga sakerna lixom.

Har en ny textrad i musikfråge tävlingen. Den nya testen lyder: "The sword of time will pierce our skins"
Lycka till! :D

Sen så får ni sätta igång och fråga mig saker. För precis om jag är nyfiken på vilka det är som läser min blogg hoppas jag att ni är lite nyfikna på mig?

Aja, bara 80 min tills jag måste gå upp. :P

Kraming!

Varför tjejer blir sura när dom får mens.

Detta inlägget tror jag kan skapa en del rabalder här inne. Vilket kan vara ganska roligt. Men ta det inte på blodigt allvar utan läs det med glimten i ögat nu flickor. (eftersom typ 90% + av mina läsare är ju flickor/kvinnor/töser/tudor)

Som kille blir man lika förvånad varje gång man har flickvän som blir helt förbytt när hon har mens.
Men jag har listat ut varför!

Tänk dig följande senario:

Du och din pojke ligger och tittar på en film i tvrummet. Du ligger bekvämt och ber honom hämta chipsen och Cola ifrån köket. Han svarar att han inte orkar. Du tittar på honom och säger: Då vet du vad det inte blir ikväll. Och vipps så flyger han in i köket, hämtar chipsen, häller upp dom i en skål och tar med colan 2 glas och underlägg så ni inte ska lämna ringar på bordet.

(Kan här utveckla förloppet till vad som händer när ni väl ska gå och lägga er men det hör inte till ämnet)

Nu är det en annan tid på månaden och men senariot är det samma. Du ber honom snällt att hämta sakerna i köket. Han svarar att han inte orkar. Du svarar att då vet du vad det inte blir ikväll. Han svarar med att du har ju mens så det blir det ju inte ändå. Du blir sur, går ut i köket och hämtar din jävla cola själv. Fast bara 1 glas, äter direkt ur påsen och utan underlägg. Det blir ändå du som får torka av det där jävla bordet för din lata jävla pojkvän orkar ju för faan inte ens hämta chipsen!

Så vad är då kontentan (slutsatsen) i mitt påstående? Jo att tjejer har den ultimata makten. Ni kan med ett leende, lite berör och vissa gyllene ord få oss killar att göra nästan vad som helst för er. MEN (stort men) när ni har mens har ni inte riktigt samma makt. Även om jag vet att det går visst ha sex när man har mens och att ni ofta är kåtare under den perioden men det är lixom inte samma sak. Så då när ni inte kan styra med oss det svaga könet blir ni lite grinigare och surare när saker och ting inte går er väg.

Det värsta av allt är att ni skyller på hormonsvängningar och kan inte stå för att ni känner er maktlösa. Men jag har kommit på er! HA!

Mork & Mindy

Barndomsminnen! (usch vad jag börjar bli gammal nu)






Bearbetning och hårslitage...

Sitter och håller på att fixa om min blogg till så som jag vill ha den. Men jag lyckas inte helt. Har tillexemel två ramar runt mina bildlänkar där uppe *peka norrut* som jag inte gillar och inte vet hur jag får bort. Om ngn vet på ett ungefär vilken textrad eller vart jag ska leta vore jag tacksam. :D

Annars som ni kanske märker har jag flyttat musiken till en egen sida. (tom jag tröttnade lite på att det kom upp hela tiden) Så vill man nu ha musiktips får man klicka sig dit.

Kommer även att komma upp fler egna sidor inom kort. Bland annat photoshop arbeten. Foton jag tagit som fotograf, kanske en filmtipssida och sen har jag en sak till jag funderar över men den är hemlig.

Får ju ta en sak i taget och skaffa mig lite läsare innan jag lägger ner allt för mkt tid på att göra erat besök hos mig så trevligt som möjligt.

Aja. Nu blir det fortsätta tvätta och leka vidare med bloggdesignen samt flumma runt på folks bloggar och skriva knasiga kommentarer. :P

Varför är äpplen röda?

Postat av: Jessica

Men varför är då äpplen röda?? Någon rolig logisk förklaring på de?

2008-apr-12 @ 12:50

Jo du förstår när gud hade skapat adam och sedan under sitt påtända tillstånd skapat eva och gett dom lustgården med allt adam och eva kunde önska sig så skapade han vishetens träd. (Som för övrigt låg bredvid flummandets buske, men det näms aldrig i bibeln) Han sa då till Adam och Eva att dom inte fick äta utan vishetsträdsfrukter (äpplen) därför gjorde han äpplena röda. Det är därifrån röd betyder stop. Vad så då blir ganska ologiskt är att rött läppstift betraktas som väldigt sexigt, är det för att det framhäver läpparna mer mot huden eller är det för att det blir förbjudna läppar? Och vad har läppar med äpplen att göra? Det har jag inget logiskt svar på annat än man har svårt att äta äpplen utan att använda sina läppar. Så där har du förklaringen till varför äpplen är röda. (sen att gud inte finns har inte med saken att göra)

Fuller.

ja nu sitter JcW framför datan och e onykter. Och det är en skön känsla. Speciellt eftersom han blir onykter i goda vänners sällskap över internet.

Och nu när jag e onykter måste jag varna för ett inlägg som kommer att komma. Hur jag hatar stereotyper och folk som gör sitt bästa för att passa in i dom.

Var orginal för faan! orkar med ngn som är som alla andra. Dessutom så anpassar du dig för mkt så tappar du din egen vilja och stil. För vem orkar vara normal/frisk i ett sjukt samhälle?

Glöm inte att skriva era frågor till mig i chatboxen! Fråga vad som helst. Jag svarar efter bästa förmåga. Det kanske inte alltid blir sanningsenligt men jag lovar att ni kommer kunna lura ngn med mitt svar då det är ganska logiskt..

Exemplel.: Varför är bananer gula?

Jo eftersom bananer växer i naturligt i väldigt gröna miljöer behövde dom en färg så man såg skilldnad på dom och på övrig växtlighet. Sen har det självklart med kloroform att göra. Och i naturen så är färgen röd stop. (därför vi har den som rödljus) Men färgen grön och gul är okej. Alltså blir bananerna gula när dom e mogna för att visa att dom är okej. (iof är dom gröna innan det mend et  har inte med saken att göra)

Kram på er alla och snälla blir mer aktiva i erat besökande så jag kan fortsätta vara aktiv i mitt skrivande!

Musiktipset.

Blev inte så att jag bytte låt utan jag la till 4 nya låtar.

Första låten jag la till var "Dj Johan Badh ft M Dee J - Inget med dig som är underbart" För ibland är det skönt att bara hata. Plus att den låten är otroligt nice rent musikmässigt. Klassiker på mina uppvärmningsskivor. Så står man och mimar med i låten när man stretchar innan match vänd mot motståndarna.

Andra låten som kom med var "U96 - Night in motion" En låt som för mig tillbaka till min barndom då den var med på första samlingsskivan jag någonsin köpte. Köpte nämligen tre skivor somtidigt som jag köpte min cdspelare på den tiden. Robert Broberg med Målarrock , Pet shop boys med deras orangea skiva som innehöll Go west och sen en samlingsskiva jag tyvärr glömt namnet på med massa sköna låtar på. Bland annat denna.

Tredje låten jag la in på listan var "The Toydolls - Nellie the elephant" En låt man faan inte kan deppa till. Så fort refrängen kommer så sitter man där som en lättpåverkad idiot och mimar/sjunger med och ler...

Fjärde låten är "Phalanx - Symphony in G minor" En låt som gör mig lugn och harmonisk. Skulle nog kunna somna till den vart som helst typ. Så den får jag inte lyssna på när jag kör bil :P


Hope you like it!

I the idiot!

Ja det är jag. Lyckades försova mig idag. Och då menar jag inte att man försov sig så man missade bussen precis och fick ringa och säga att jag blir 20 min sen utan att jag vaknade en timme efter att jag skulle vara på jobbet. Så det blev att ringa till chefen som i stortsett högg mig vid fotlederna och slängde halvt på luren i örat på mig. Hur man halvt slänger på luren i örat på ngn är när man säger hejdå och lägger på utan att invänta svar från den man pratar med. Är jävligt rädd för att jag pajjat det hela med det jobbet nu. Och det skulle inte vara helt olikt mig. För jag är verkligen en idiot som inte kan somna. Blir så jävla trött på allt. Så idag när mor och Roger åker till husvagnen är det joel som går till bolaget och köper lite öl. Sen på vägen hem stannar jag till på willys och köper lite slödryck då jag har ½ liter hb hemma samt en kladdkaka för det vill jag ha. Även om det hade varit gott med en pizza men man kan ju inte få allt tyvärr. Och som allt går i mitt liv just nu så förtjänar jag inte pizza lr ngt annat heller för den delen.

Här följer en rad svordommar: FAN, SATAN, NORSKA SKOGSKATTER PÅ AMFITTAMIN, KUK, JÄVLAR, GREK! ATTIFLLUB!

Passar även på att byta veckanslåt som egentligen inte är veckan låt utan mer musiktipset. Ska ändra på den rubriken oxå. Samt ställa in att man måste trycka på play för att höra musiken så slipper ni sätta stänga av den om ni inte vill lyssna medans ni läser...

Men nu ska begrava mig i lite OTH (one tree hill) och bara försvinna för en stund.

What to write...

Jag vet att jag tidigare sagt att jag skriver bloggen för mig själv och inte för er som läser den. Men nu med fler läsare som förhoppningsvis tycker att min blogg är lite intressant vill jag göra den ännumera intressant. För jag ser mig själv som en person som upplevt mkt och har ganska sunda värderingar. Så nu vill jag ha en liten frågestund. Ställ en fråga om vad som helst och jag svarar. Ställ gärna frågorna i chattboxen så blir det lättare att skapa ett nytt inlägg för varje svar istället för att svara på allt på en gång. Så kan det bli mer flytande. Låt mig vara Mr.Knowitall (nej jag vet inte allt men det är en klassisk amerikans tidningsperson som folk kunde skriva in och fråga om allt med)

Så go ahead make my day!

Still cold.

Ligger här under täcket med datorn i knät. Har bytt låtspelare här till höger då torris skrev till mig på msn och klaga över att den spelade på tok för högt. Så nu är det en spelare med volymkontroll. Plus att den har en spellista så nu kan ni byta låt. Gjorde även rätt för mig med Skrik om du brinner. Jag skrev till Navid och fråga om det var okej att jag streama den här och det var det. :D

I övrigt idag så önskar jag att jag hade jobbat. Inte för att jag är tillräckligt frisk för det men det skulle ge mig ca 500 efter skatt plus att jag skulle sluppit vara hemma. Men man kan ju inte få allt.

Ska slänga på ngn film tror jag. Eller om jag ska kolla om det är några som är inne och lirar cs. Kan ju alltid banna ngn för omoget utseende. ;P

Ha det underbart!

Homesick

Nej jag är inte hemkär men hemma och sjuk. Så då har jag bytat låt i veckans låt till en låt som inte är så mkt party utan mer ger tid och stimulans till eftertanke. Nämligen till Cobra Charlie med Skrik om du brinner. En låt som jag borde ha lyssnat sönder så mkt jag lyssnat på den, men den e fortfarande lika bra. Den nästan vaggvise liknande mellodin men tryckande bas som känns ända in till själen. Lägg sedan dit en smått kaotisk text som bäst beskrivs med att du målar med alla färger i kritasken samtidigt. Helt underbar låt helt enkelt. Lyssna och njut. :D

Sen kan du även gå in på Navids blogg oxå. Hans blogg är nästan lika underbar med sina tankar. Önskar jag vore lika kreativ i mitt skrivande och framförallt lika smart och intressant.

Aja ska försöka sluta skaka av köld här nu. Kram på er så länge!

Musikfrågan. Del 2.

Malin var redigt snabb med att svara och hade dessutom rätt på överkursfrågan. Bandet sparkade sin manager då han snodde en massa pengar från dom och freddie var förbannad så då skrev han låten Death on two legs i hans ära. Har dessutom för mig att den var B sida till Bohemian Rhapsody när dom släpptes som singel. ;P

Grattis Malin.

Ska fundera ut ngn riktigt klurig fråga som blir skitsvår för er. :P



Vinn en prenumeration på valfri tidning...

Den underbara sidan www.designadinblogg.se har just nu en tävling där priset är att man kan vinna en valfri prenumeration från tidningskungen.se för max 300 kr.

Enda man behöver göra för att vara med i tävlingen är att skapa ett sånt här inlägg i sin blogg där man tipsar om tävlingen samt lämna en kommentar i tävlingsinlägget om vilken tidning man skulle kunna tänka sig att vinna.
Tävlingsinlägget finner du på adressen under:

http://www.designadinblogg.se/allt_om_bilder_och_bakgrunder.html


Men gå gärna in på hans sida och titta på alla underbara tips och tricks för den som vill göra om sin blogg lite.

Knasigt...

Det krånglade lite med min musik så det fick bli veckans låt istället. Fast nu när jag fått klart programeringen här så borde det ju inte vara så svårt att byta playlist bara. :P Kanske blir ett gäng låtar att välja mellan. Eller ska jag hålla mig till en låt i veckan?

Säg din åsikt!


Kram Joel

Music fur alle!

Har fixat in mig en mp3 spelare här på bloggen oxå. Har blandat ganska friskt med bra låtar. Bara klicka sig fram till ngn du gillar och lyssna medans du läser.

Nästa projekt för bloggen är att se om man inte kan hitta ngn sida man kan streama live webcam genom. Men det får vi se.

Hoppas musiken är er i smaken!

Kram Joel

Home sweet home...

Så borde det vara iaf. Men detta känns inte riktigt som mitt hem. Jag kan inte lixom gå och småäta ur kylskåpet när jag känner för det eller springa runt halvnäck hela dagarna. Men jag har ju tak över huvudet. Det är väl det som räknas.

På jobbet idag har det gått bra. Kallt som en norskisglass bara. :P Så nu ligger jag här under täcket och fryser lite med datorn i knät. Ska slänga mig i en varm dusch när jag får tillbaka känseln i tårna hade jag tänkt. :P

Sen första vinnaren i musiktävlingen är Jessica. Tyvärr skrev hon ingen bloggadress så jag kan inte länka vidare men grattis. :P

Vi tar en svårare fråga denna gången tror jag. :P

Dagens textlåt.
"You suck my blood like a leech
You break the law and you preach
Screw my brain till it hurts"

Har  en överkurs fråga ,förutom vilken grupp och låt det är, Till vem skrevs låten?


Men nu blir det nog lite cs tror jag har inte lirat på ett par dagar. Lekt i photoshop och med bloggen ju. :P

Ny design

Om ni inte redan märkt det så blev det ny design. Fixade om Alternativ 1 så det såg bättre ut. Kanske kommer mer nyheter här. Vem vet?

Men nu blir det natten. Kram kram!


Edit: Musikcitats tävlingen gäller fortfarande. :D
Citatet lyder : "Masturbation saved his life" (Tips 3:18 in i låten)

Koka soppa på en spik

Gjorde inte jag idag utan jag mitt klantarsle trampade på den. Och det värsta med det hela var att jag bar på en riktigt tung balk när jag gjorde det som jag inte ville släppa heller för jag hade bara typ 2 meter kvar till där jag skulle lämna den. Så vad gör jag? Jo eftersom den rostiga nästan 100 åriga spiken satt i höger häl så gick jag på tå på den foten. Sen var det bara att dra ur den. Sen blev det cigg och tvätta med vatten och göra plåster av dagens metro. Och sen jobba vidare.

Idag har varit en bra dag på jobbet. Eller rolig iaf. Har lekt letherface idag. För er som inte är lika mkt film idioter som jag så är letherface elakingen i Texas Chainsaw massacre (Motorsågsmassakern). Sen är jag ju lite tekniskt nyfiken av mig så jag har nästan plockat isär motorsågen i beståndsdelar när den inte ville starta. Det var innan jag insåg att jag hade satt på nödstoppen och inte släppt på den igen. ;P Imorgon blir det mer leatherface. Ska försöka få tag i min digicam kanske så jag kan ta en bild på hur jag ser ut när jag jobbar. Är jättesöt. Not. ;P


Inte jag utan riktiga leatherface för er som inte sett filmen.

I övriga nyhet så har jag blivit kär i photoshop brushes. Om ni inte märkte det på omröstningen här nedanför. Ska ut och leta efter fler snygga brushes/penslar att använda. Om ngn har ett bra tips så säg bara till.

Sen har jag kommit på en tävling oxå. Jag lyssnar ju på min ipod hela dagarna när jag jobbar så jag hör ju en hel del musik. Tänkte citera en textrad och se om ni vet vilken låt det är. Den första som svarar rätt länkas till när nästa inlägg skrivs. :D

Musikcitatet lyder : "Masturbation saved his life" (Tips 3:18 in i låten)

Sol över er väg!

Omröstning

Har kommit fram med 2 loggor förslag till bloggen. Men jag kan faan inte bestämma mig. Så därför tänkte jag köra en omröstning. När jag har minst 10 röster kommer jag följa det som ni läser helst vill bli mötta av när ni tjyvläser min blogg.

Alternativ 1. 
En ganska somrig logga som jag blev väldigt nöjd med. Resten av färgerna i designen kommer gå i den blåa färgen på adresslänken.

Alternativ 2.
En lite hårdare logga men som jag verkligen har fallit för. Vill ju bli lite mer bad boy. Så varför inte starta i bloggen?
Färgmässigt i övrig design kommer det gå i blå/vitt/rött.

Så rösta och lämna kommentarer.


Sen om ngn vill att jag leker med ngn av deras bilder så säg bara till. Har suttit i photoshop idag sen jag kom hem vid 18. ;P Så ge mig mer att leka / jobba med. :D

Temp design.

Har som sagt tröttnat på min design så medans jag omarbetar den så får den se ut såhär. 

I övrigt har veckan innehållit både upp och ner saker. Upp sakerna är ett par trevliga möten med vännerna och ner sakerna är att jag blir hemlös 1 maj.

Men just nu varken jag orkar eller hinner skriva mer om allt. Ska fortsätta med att leka i photoshop. Vet en stil jag vill ha på min logga men behöver ngn som hjälper mig att ta den bilden. Eller så har jag alternativ 2 så behöver jag lösa hur jag får det att se snyggt ut. Vet hur jag gör själva grunden men inte hur jag får till twisten. ;P Fattar ni hur jag menar?

Redesign?

Är lite sugen på att göra om designen på bloggen igen. Den här är snygg och så men den känns lite mörk och dyster. Och jag vill bli bättre på att skriva glada och positiva bloggar. För sånna är riktigt roliga att läsa.

I övrigt mår jag fortfarande lika kasst. Sköt upp mötet på soc så nu har jag det imorgon. Så Jag ska fylla alla jävla papper dom vill ha nu ikväll och förbi biblan imorgon och skriva ut lite andra papper åt dom och sen lämna det på förmiddagen så dom har det när jag kommer...

Aja ska fundera vidare lite på det här med designen. Måste skapa mig en logga att utgå ifrån. Som jag alltid gör. :D

RSS 2.0
Välkommen till
JcW.blogg.se


Här skriver jag av mig mellan varven samt publicerar bilder jag tagit och tipsar om diverse olika akuella saker.
För att komma i kontakt med mig maila mig på
[email protected]

Sol över din väg // JcW


Mina gäster
Online just nu:
Dagens:
Veckans:
Månadens:
Totalt: