Back on the air...

Har börjat sända webradio igen. :D Känns lite kul faktiskt. Speciellt när man har lite lyssnare. :P Tänkte jag skulle sätta upp ngt datum och tid och sända så jag kan få ännufler. Men ska fixa en blogg för det och ha det som radions hemsida. Ska se om jag inte kan lära mig att sända via webfönster och inte bara via winamp.

Annars så har detta varit en rolig vecka. Morsan och Roger var nere en snabbis i måndags så det blev en fika. Sen ringde lillasyster för Pappa och Katarina var nere på campingen i landskrona. Så då blev det kinamat och lite så.
Sen på onsdagen blev det danmark med dom. Var trevligt. Önskar jag hade haft med mig kameran bara så man kunde ha haft lite bilder på alla tokigheter. :P

Sen imorgon så blir det tyskland och handla lite. :P Ska bli nice förrutom att man ska köra hela vägen dit och hem. Men men kul att köra bil. :P

Sen blir det party och helsingborgfestivalen helgen. Kanske ses där?

Lååååååååångtråkigt..

Sitter här själv i lägenheten. Bobbster är hos Fred och lanar. Hade ingen direkt lust att hänga med dit så jag blev hemma. Men det är lite långtråkigt. Det är lixom inte ens kul att surfa porr eller spela cs. Och på tvn är det inget bra alls... Får leta rundor och se om jag inte hittar ngn film som kan verka värd att se. Såg en halvbra film inatt som var lite knas. in the name of the king hette den. Kändes som om det saknade vissa grejjer som hade varit bra för storyn. Men man kan inte få allt. Räcker med att man får en blond Kristanna Loken. Så varför klaga. :P

Annars så blir det jobb imorgon. Ska bli skönt att göra ngt annat än att sitta hemma.

Nej nu ska vi leta film. Kyss i ljumsken!

Jawoll und sånt...

Var faktiskt skönt att få det ur sig det jag skrev om i förra inlägget. Har sluppit drömmarna sen dess. (peppar peppar ta i playwood) Så det känns skönt.

Annars så har det inte hänt så mkt har mobbats med Blondie massor eftersom hon åker imorgon/idag beroende på hur man ser på uret. :P Har varit trevligt att ha henne här. :D Vem vet det kanske blir mer temporärt i framtiden. ;)

Sen så har jag kommit in på kursen jag ville läsa på jönköpingsfolkhögskola. En distans kurs i digital bildbehandling. Ska bli kul att få lära sig mer och bättre om photoshop. Och då kan ni räkna med att jag kommer ha mer bilder i bloggen än jag har nu. Nu blir det lite då och då när jag vill förstärka ngt jag vill ha sagt. 

Så att så är det.

Vet att jag har massa med grejjen jag skulle vilja skriva om men jag måste känna mig riktigt motiverad för det. Och det gör jag när jag har läsare. :P

Har 2 ämnen som jag funderat på att skriva om: Disney och Allah. Kristendom vs Asatro. Men som sagt måste bara skaffa orken!


Annars så nu helgen får jag sova på jobbet. :S känns lite sådär men jag jobbar lördag till 22:30 och börjar söndag 07:30. Med bussar hem och till jobbet igen är jag typ hemma 23:30 och måste åka 06. Plus att jag ska lyckas somna. Bättre att lägga sig på jobbet då... Lite mp3 så funkar det skitbra i den kassa sängen. :P

Nej nu blir det tv och natten här. Kanske slänga på Transformers. Natti!

Sleepless as usual...

Ligger här och kan inte somna. Tittar på film efter film efter film. Utan att komma närmare sömnen. Jag gäspar och håller på men ögonen känns inte så himla mkt tyngre för det. Kanske för att jag vill sova utan att drömma för en gångs skull. För mina drömmar jagar mig. Så känns det iaf. Jag drömmer nämligen saker jag inte vill drömma om längre. Jag vill bli av med dom drömmarna. Men av ngn oförklarlig anledning så går det inte. Och jag förstår det inte. Och dom jag pratar med det om förstår det inte heller. Jag borde lixom inte drömma mer om just detta. För det finns inte och har inte funnits på ett bra tag. Så vad är det mitt undermedvetna vill säga mig? Jag vet inte det heller. Men jag vet inte ens om jag vill veta. Jag vill bara sluta med dom drömmarna. Så snälla drömmar försvinn! Det är ingen ide. Jag mår bara dåligt när jag vaknar och minns eran närvaro. Jag känner mig bara tom, frågvis, patetisk och dum. Så snälla lämna mig nu. Det är dags för det. Inga mera drömmar om rostade mackor med hallonsylt, inga mer drömmar om mjuka kramar, inga mer drömmar om henne alls. Jag ber dig mitt undermedvetna. Låt mig slippa. För jag orkar inte...

... jag vill bara sova och hitta mig själv igen.


Trippelhelg...

Har varit en ganska hård men rolig helg. :P Mkt alkohol och sånt men vem klagar. :P
Ska skriva en längre story om hela helgen lite senare sen. Ska försöka ragga lite bilder oxå då jag inte hade laddat kameran för jag var latmask. :P

Kram så länge. :P

I know i know.

Jag har varit lite dålig på att uppdatera. Men det har inte hänt så mkt..

Mest suttit vid datorn och fjollat mig. Men inte gjort ngt vettigt. :D

Sen väntar jag på att mina pengar ska komma. Förhoppningsvis kommer det under morgondagen eller så kommer det på onsdag lr torsdag. Får det iaf denna veckan. Så det ska bli skönt.


Sen på torsdag kommer Blondie hit och gör staden osäker. :D Ska bli kul.
Har bara planerat lördag än så länge. Då blir det ölbrännboll.


Tjo bloggen.

Är på mkt bättre humör nu. Även om det varit lite motigt mellan varven.

Efter förra inlägget drog jag ju ner till citadellet med victor och spela lite ölbrännboll. Var riktigt trevligt. Ett härligt gäng vi spelade med. Kommer bli spel lördag nästa vecka oxå. Ska bli skitkul ser fram emot det.
Skulle egentligen kunna skriva mkt längre om ölbrännbollen men jag är riktigt trött just nu efter en utekväll i malmö igår med victor som ännu inte slutat då jag inte sovit än.
Fast jag har inte festat tills nu. Bara tills typ 6. Sen ville inte jag dricka mer alkohol. Sen ringde jobbet mig vid 0730 och fråga om jag ville jobba idag. Och klart jag ville det. Så jag drog från efterfesten hem och bytte om och sen till jobbet och jobba till 15. :P

Skulle kunna skriva mer om utekvällen i Malmö oxå men är som sagt riktigt jävla trött.
Kanske kommer en mer utförlig redovisning vid ett senare tillfälle. Det märker vi.

Kram kram

När bägaren rinner över

Då kommer tårarna och orden flytande ur mig. Just nu är en sån dag. Och just detta är ett sånt inlägg. Ett sånt inlägg jag egentligen inte vill skriva men som jag måste få ur mig. Annars vet jag inte vad jag gör. Känner mig så tom på livslust just nu. Och hellre skriva av sig här och låta orden dö än att hålla dom inom mig och låta dom ta kontroll.
Anledningen till att jag känner mig så låg är att det krånglar fortfarande med lönen. Så nu skickar dom ut en ny avi. Som kommer fram imorgon till mor. Problemet är att mor var hemma idag för att kolla posten åt mig. Så dom åker inte hem mer denna vecka. Och nästa vecka är dom campingvärdar. Så då kan dom inte åka ifrån. Så det blir veckan efter det. Och då är det snart dags för nästa lön att komma. Och räkningarna och skulderna bara växer. Och växer. Och växer.

Jag gillar inte känslan av mörkret inom mig som växer sig starkare för varje dag. Det kväver mig. Hindrar mig från att vara den jag vill vara. Hindrar mig från att göra det jag vill göra. Och hindrar mig från att vara mig själv.

Har ni någongång vaknat mitt i natten av en dröm där ni tog erat liv och när ni vaknat blivit besvikna över att drömmen inte var sann? Det har jag. Senast var inatt. Hatar dom drömmarna. Hatar hatar hatar hatar. För jag vill inte känna välbehag av tanken på att dö. Men när man känner att man inte egentligen har så mkt mer än räkningar och skulder i sitt liv. Vad finns det att leva för då? För just nu ser jag inte ljus i slutet av mörkret. Det är bara mer mörker.

Och jag orkar inte höra några klychor från folk som har det bra att det löser sig. NEJ det löser sig inte. Fogden står redan över mig. Jag bor på soffan hos en vän som jag är rädd ska tröttna på mig tillslut pga av min ekonomiska situation. Jag är rädd att mina vänner här nere ska tröttna av samma orsak. Jag är rädd att jag aldrig kommer kunna bli kär igen. För jag älskar inte mig själv. Det jag ser i spegeln är inget jag är direkt stolt över. Så vem skulle vara stolt över att kalla mig för sin? " Hej mamma och pappa det här är Joel. Han är typ arbetslös och har skulder upp över öronen. Dessutom bor han på soffan hos sin polare och har vissa självdestruktiva tendenser" Skulle väl vara en fin presentation över en familjemiddag. Räcker med att jag skrämde bort och skämde ut mig totalt för Madde och drev Elina på flykt. Ett misslyckat försök på kärleksfronten skulle verkligen vara bägaren som rinner över.

Vad vill jag då?

Jag vill känna någon form av trygghet. I mig själv. I framtiden. I livet i allmänhet. Är det för mkt begärt?

Nej nu orkar jag och kan inte skriva mer. Tårarna strömmar ner för kinderna och jag vill bara skrika rakt ut att jag ger upp. Kan jag få börja om? Starta om allt och försöka på nytt. Snälla? Jag har lärt mig av mina misstag...

Men vem skulle ge mig en ny chans?

Så instället blir det att dämpa den inre rösten som vill trycka på power knappen för att se om det inte går att starta om ändå med alkohol, svett och fejkade leenden. Ikväll är det ölbrännboll och just nu känns det inte som att jag bryr mig om det kommer en morgondag. Jag ska supa mig plakat så jag slipper tänka för en stund.

RSS 2.0
src="https://static.blogg.se/shared/js/script.js">

Back on the air...

Har börjat sända webradio igen. :D Känns lite kul faktiskt. Speciellt när man har lite lyssnare. :P Tänkte jag skulle sätta upp ngt datum och tid och sända så jag kan få ännufler. Men ska fixa en blogg för det och ha det som radions hemsida. Ska se om jag inte kan lära mig att sända via webfönster och inte bara via winamp.

Annars så har detta varit en rolig vecka. Morsan och Roger var nere en snabbis i måndags så det blev en fika. Sen ringde lillasyster för Pappa och Katarina var nere på campingen i landskrona. Så då blev det kinamat och lite så.
Sen på onsdagen blev det danmark med dom. Var trevligt. Önskar jag hade haft med mig kameran bara så man kunde ha haft lite bilder på alla tokigheter. :P

Sen imorgon så blir det tyskland och handla lite. :P Ska bli nice förrutom att man ska köra hela vägen dit och hem. Men men kul att köra bil. :P

Sen blir det party och helsingborgfestivalen helgen. Kanske ses där?

Lååååååååångtråkigt..

Sitter här själv i lägenheten. Bobbster är hos Fred och lanar. Hade ingen direkt lust att hänga med dit så jag blev hemma. Men det är lite långtråkigt. Det är lixom inte ens kul att surfa porr eller spela cs. Och på tvn är det inget bra alls... Får leta rundor och se om jag inte hittar ngn film som kan verka värd att se. Såg en halvbra film inatt som var lite knas. in the name of the king hette den. Kändes som om det saknade vissa grejjer som hade varit bra för storyn. Men man kan inte få allt. Räcker med att man får en blond Kristanna Loken. Så varför klaga. :P

Annars så blir det jobb imorgon. Ska bli skönt att göra ngt annat än att sitta hemma.

Nej nu ska vi leta film. Kyss i ljumsken!

Jawoll und sånt...

Var faktiskt skönt att få det ur sig det jag skrev om i förra inlägget. Har sluppit drömmarna sen dess. (peppar peppar ta i playwood) Så det känns skönt.

Annars så har det inte hänt så mkt har mobbats med Blondie massor eftersom hon åker imorgon/idag beroende på hur man ser på uret. :P Har varit trevligt att ha henne här. :D Vem vet det kanske blir mer temporärt i framtiden. ;)

Sen så har jag kommit in på kursen jag ville läsa på jönköpingsfolkhögskola. En distans kurs i digital bildbehandling. Ska bli kul att få lära sig mer och bättre om photoshop. Och då kan ni räkna med att jag kommer ha mer bilder i bloggen än jag har nu. Nu blir det lite då och då när jag vill förstärka ngt jag vill ha sagt. 

Så att så är det.

Vet att jag har massa med grejjen jag skulle vilja skriva om men jag måste känna mig riktigt motiverad för det. Och det gör jag när jag har läsare. :P

Har 2 ämnen som jag funderat på att skriva om: Disney och Allah. Kristendom vs Asatro. Men som sagt måste bara skaffa orken!


Annars så nu helgen får jag sova på jobbet. :S känns lite sådär men jag jobbar lördag till 22:30 och börjar söndag 07:30. Med bussar hem och till jobbet igen är jag typ hemma 23:30 och måste åka 06. Plus att jag ska lyckas somna. Bättre att lägga sig på jobbet då... Lite mp3 så funkar det skitbra i den kassa sängen. :P

Nej nu blir det tv och natten här. Kanske slänga på Transformers. Natti!

Sleepless as usual...

Ligger här och kan inte somna. Tittar på film efter film efter film. Utan att komma närmare sömnen. Jag gäspar och håller på men ögonen känns inte så himla mkt tyngre för det. Kanske för att jag vill sova utan att drömma för en gångs skull. För mina drömmar jagar mig. Så känns det iaf. Jag drömmer nämligen saker jag inte vill drömma om längre. Jag vill bli av med dom drömmarna. Men av ngn oförklarlig anledning så går det inte. Och jag förstår det inte. Och dom jag pratar med det om förstår det inte heller. Jag borde lixom inte drömma mer om just detta. För det finns inte och har inte funnits på ett bra tag. Så vad är det mitt undermedvetna vill säga mig? Jag vet inte det heller. Men jag vet inte ens om jag vill veta. Jag vill bara sluta med dom drömmarna. Så snälla drömmar försvinn! Det är ingen ide. Jag mår bara dåligt när jag vaknar och minns eran närvaro. Jag känner mig bara tom, frågvis, patetisk och dum. Så snälla lämna mig nu. Det är dags för det. Inga mera drömmar om rostade mackor med hallonsylt, inga mer drömmar om mjuka kramar, inga mer drömmar om henne alls. Jag ber dig mitt undermedvetna. Låt mig slippa. För jag orkar inte...

... jag vill bara sova och hitta mig själv igen.


Trippelhelg...

Har varit en ganska hård men rolig helg. :P Mkt alkohol och sånt men vem klagar. :P
Ska skriva en längre story om hela helgen lite senare sen. Ska försöka ragga lite bilder oxå då jag inte hade laddat kameran för jag var latmask. :P

Kram så länge. :P

I know i know.

Jag har varit lite dålig på att uppdatera. Men det har inte hänt så mkt..

Mest suttit vid datorn och fjollat mig. Men inte gjort ngt vettigt. :D

Sen väntar jag på att mina pengar ska komma. Förhoppningsvis kommer det under morgondagen eller så kommer det på onsdag lr torsdag. Får det iaf denna veckan. Så det ska bli skönt.


Sen på torsdag kommer Blondie hit och gör staden osäker. :D Ska bli kul.
Har bara planerat lördag än så länge. Då blir det ölbrännboll.


Tjo bloggen.

Är på mkt bättre humör nu. Även om det varit lite motigt mellan varven.

Efter förra inlägget drog jag ju ner till citadellet med victor och spela lite ölbrännboll. Var riktigt trevligt. Ett härligt gäng vi spelade med. Kommer bli spel lördag nästa vecka oxå. Ska bli skitkul ser fram emot det.
Skulle egentligen kunna skriva mkt längre om ölbrännbollen men jag är riktigt trött just nu efter en utekväll i malmö igår med victor som ännu inte slutat då jag inte sovit än.
Fast jag har inte festat tills nu. Bara tills typ 6. Sen ville inte jag dricka mer alkohol. Sen ringde jobbet mig vid 0730 och fråga om jag ville jobba idag. Och klart jag ville det. Så jag drog från efterfesten hem och bytte om och sen till jobbet och jobba till 15. :P

Skulle kunna skriva mer om utekvällen i Malmö oxå men är som sagt riktigt jävla trött.
Kanske kommer en mer utförlig redovisning vid ett senare tillfälle. Det märker vi.

Kram kram

När bägaren rinner över

Då kommer tårarna och orden flytande ur mig. Just nu är en sån dag. Och just detta är ett sånt inlägg. Ett sånt inlägg jag egentligen inte vill skriva men som jag måste få ur mig. Annars vet jag inte vad jag gör. Känner mig så tom på livslust just nu. Och hellre skriva av sig här och låta orden dö än att hålla dom inom mig och låta dom ta kontroll.
Anledningen till att jag känner mig så låg är att det krånglar fortfarande med lönen. Så nu skickar dom ut en ny avi. Som kommer fram imorgon till mor. Problemet är att mor var hemma idag för att kolla posten åt mig. Så dom åker inte hem mer denna vecka. Och nästa vecka är dom campingvärdar. Så då kan dom inte åka ifrån. Så det blir veckan efter det. Och då är det snart dags för nästa lön att komma. Och räkningarna och skulderna bara växer. Och växer. Och växer.

Jag gillar inte känslan av mörkret inom mig som växer sig starkare för varje dag. Det kväver mig. Hindrar mig från att vara den jag vill vara. Hindrar mig från att göra det jag vill göra. Och hindrar mig från att vara mig själv.

Har ni någongång vaknat mitt i natten av en dröm där ni tog erat liv och när ni vaknat blivit besvikna över att drömmen inte var sann? Det har jag. Senast var inatt. Hatar dom drömmarna. Hatar hatar hatar hatar. För jag vill inte känna välbehag av tanken på att dö. Men när man känner att man inte egentligen har så mkt mer än räkningar och skulder i sitt liv. Vad finns det att leva för då? För just nu ser jag inte ljus i slutet av mörkret. Det är bara mer mörker.

Och jag orkar inte höra några klychor från folk som har det bra att det löser sig. NEJ det löser sig inte. Fogden står redan över mig. Jag bor på soffan hos en vän som jag är rädd ska tröttna på mig tillslut pga av min ekonomiska situation. Jag är rädd att mina vänner här nere ska tröttna av samma orsak. Jag är rädd att jag aldrig kommer kunna bli kär igen. För jag älskar inte mig själv. Det jag ser i spegeln är inget jag är direkt stolt över. Så vem skulle vara stolt över att kalla mig för sin? " Hej mamma och pappa det här är Joel. Han är typ arbetslös och har skulder upp över öronen. Dessutom bor han på soffan hos sin polare och har vissa självdestruktiva tendenser" Skulle väl vara en fin presentation över en familjemiddag. Räcker med att jag skrämde bort och skämde ut mig totalt för Madde och drev Elina på flykt. Ett misslyckat försök på kärleksfronten skulle verkligen vara bägaren som rinner över.

Vad vill jag då?

Jag vill känna någon form av trygghet. I mig själv. I framtiden. I livet i allmänhet. Är det för mkt begärt?

Nej nu orkar jag och kan inte skriva mer. Tårarna strömmar ner för kinderna och jag vill bara skrika rakt ut att jag ger upp. Kan jag få börja om? Starta om allt och försöka på nytt. Snälla? Jag har lärt mig av mina misstag...

Men vem skulle ge mig en ny chans?

Så instället blir det att dämpa den inre rösten som vill trycka på power knappen för att se om det inte går att starta om ändå med alkohol, svett och fejkade leenden. Ikväll är det ölbrännboll och just nu känns det inte som att jag bryr mig om det kommer en morgondag. Jag ska supa mig plakat så jag slipper tänka för en stund.

RSS 2.0
Välkommen till
JcW.blogg.se


Här skriver jag av mig mellan varven samt publicerar bilder jag tagit och tipsar om diverse olika akuella saker.
För att komma i kontakt med mig maila mig på
xjcwx@hotmail.com

Sol över din väg // JcW


Mina gäster
Online just nu:
Dagens:
Veckans:
Månadens:
Totalt: