Fredag...

Då var det fredag igen och det blir nog en eller ett par öl ändå. :P
Har hjälp victor att flytta så jag har bärt en jävla massa skit upp för trappor och sånt. Så jag skulle få lite öl för besväret. Aldrig fel.  Ska hoppa in i duschen och sånt nu. Sen blir det bort till Victor igen och dricka lite bira och kolla på handbollen. Hejja sverige. För er som inte vet så är det OSkval i helgen. Så hejja på dom nu. :D

Tänkte bjuda på lite bilder oxå innan jag drar. Jobbet och annat småskit.
Skriver mer ikväll kanske.. Ska ju jobba imorgon mellan 16-21. Ska blir trevligt. :D

Kram kram


1. 2. 3. 4.

1: Jobbet. (OKQ8)
2: Glumslövsbacken på väg upp
3: Glumslövsbacken nästan uppe
4. Utsikt från backen mot landskrona. (nejdå skåne är inte alls platt.  Ser bara till Malmö ca 6 mil bort)

Det darrar i ballen...

Nej jag menar inte snoppen utan skinkan. Har små lätta muskelryckningar i den sedan vandringen hem. Och imorgon blir det vandring både till och hem från jobbet.

Tog lite bilder på vägen hem idag oxå.

1. 2. 3. 4.

1, 2 och 3: Lite bilder från vägen
4. Me and my ipod.

Sen gjorde jag en videoblogg. Får se om vi lyckas få in den här under.
Kommer ta lite tid för jag ska redigera det lite så jag får det lite som jag vill ha det. :P
Men det kommer i en edit. :P


Sådär nu har jag fixat det som videobloggen skulle fixas med. Bara dra och slita lite i brightness/contrast lite. :P
Blev sjukt sugen på att göra massa film nu bara.  :S Men får ta det senare tror jag.
Men här är iallfall dagens videoblogg. Kanske kommer fler. :P




Sen har jag i övrigt haft en väldigt trevlig dag. Där jag träfft en kändis när jag jobbade. Dock inte lika känd som Egoina (tack för alla besökare) så jag tog ingen bild men Claes Malmberg var det iaf. Småprata lite med honom innan han skulle vidare till Borås. Sen så gick ju hem. Pratade vidare med en söt flicka jag började prata med igår på msn. Sen så skulle hon handla så jag gick ut och tjöta med henne. I typ1½ timme. Väldigt trevlig flicka. Tror inte hon har rabies iaf. Men man kan aldrig vara säker. Efter det så har jag sett på filmen 88 minutes med Al Pacino. Väldigt trevlig film måste jag säga. Och nu skriver jag blogg igen. :P

Men nu blir det snart natten.

Ska ju upp vid 7 imorgon för att gå till jobbet vid 8:15-8:30 för att börja jobba vid 10. Sen ska jag gå hem från jobbet vid 15. Hemma 16:16 typ. Sen är det träning vid 18-20. Kommer vara död imorgon kväll. Menmen det går över innan jag gifter mig. :P

Kram kram Joel

Måste bara passa att tipsa...

om lite skön musik och trevliga filmklipp. :P



Navid Modiri och Gudarna - Låt mig va

Som jag ska försöka se dom i sommar igen. Så sköna låtar och sån härlig stämmning på deras spelningar.




Freddie Mercury Tribute consert. Elton John, Axl Rose - Bohemian Rhapsody

Gillar den här versionen av låten. Dels för att på något sätt känns det svårt att se dom två som gör den på scenen tillsammans men det funkar så otroligt bra ihop. Visst ingen slår Freddies röst och hans utstrålning på scen.
Men det här har högt underhållningsvärde.





E-Type - This is the way

Vet att det kanske är en konstig låt att tipsa om då typ alla hört den någongång. Men jag ska visa er varför en vacker dag. När jag gjort min version på videon med ett par polare. (Lidköping kom ner så filmar vi)

Mer om helgen, jobbet och träningen.

Ja lite mer om helgen. För egentligen så festade vi i fredags oxå. Men som sagt det har jag tyvärr inga bilder ifrån. Blev lite halvspontant sådär hemma hos Lasse först. Som vanligt var det supertrevligt. :D Folket satt och pratade om allt mellan himmel och jord och jag passade på att bara njuta av atmosfären. För jag känner mig så sjukt mycket hemma här i landskrona. Det kanske låter lite skumt för dom som är härifrån när man säger att man gillar den här stan.
Hur som helst så drog vi ut en sväng. Vi gick till akropolis där det dansades massor och jag var nog lite onykter för vakten sa till mig när jag dansade tryckare med en liggandes Robin i famnen att om vi ville ha lekstuga fick vi gå någon annanstans. Så då gjorde vi det. :P Utan att ha lekstuga då. Vi gick till Speakers där jag lärde Emma (en polare till en polare) om hur man blandade geting/sundsvall. Mkt god och sliskigt söt drink. (4 cl Vodka, 2cl Bananlikör, Cola och krossad is) Sen när vi varit där en bra stund så skulle halva gänget bege sig hemmåt. Men det ville inte några av oss så vi gick vidare mot Tages. Som tyvärr hade 23 år gräns så det var bara jag som skulle komma in så vi gick till Jurasic Park (olivers) Där vi blev insläppta för att vi såg trevliga ut sen var det nog något om att vakten kände en av polarnas farsa. :P
Dansade lite där och hade det trevligt. Träffa lite trevligt folk som jag tjötade med. Och kvällen avslutades med att jag följde med en mkt trevlig flicka hem som sov på min arm och skrattade åt mitt livs historia.

Sen när jag vaknade på lördagen gick jag och mötte thrana vid spiggens innan det var att typ gå till samma område jag kom ifrån för vi skulle bort och umgås med Gustav och Robin. Var där en sväng innan jag gick hem och åt en pizza, sov lite och gjorde mig iordning för att gå bort till Gustav igen för att festa.  (Läs inlägget under)

Efter det som finns med i inlägget så på något vänster frågade en söt kvinna om jag skulle med till Tages och dansa. jag svarade att jag inte hade pengar. Fille hörde detta och sa att klart att vi skulle gå till Tages. Så jag gick med henne. Fille skulle möta mig där. Så jag hade lite pengar som jag skulle ha för att ta mig till jobbet idag som jag använde för att gå in och beställa 2 öl i baren. 1 till mig och 1 till Fille när han kom. Men efter typ 3 fjärdedelar av min öl så insåg jag att Fille nog inte skulle komma så jag drack den andra med och gick och dansade med den trevliga kvinnan. Vi pratade en hel del och dansade destu mer. (This is the way spelar dom varje gång jag ber om den här nere. LOVE IT) :P
Så kvällen avslutades med att jag följde med kvinnan och hennes polare hem till polaren för att efterfesta och prata. Efter en kort stund sa hon som bodde i lägenheten att snart skulle komma så hon fråga om vi vakta lägenheten åt henne. Sen på söndag vid 11 så vaknade jag och var fortfarande kvar i lägenheten. Så då tog jag på mig skorna och så följde vi varandra hem.

Självklart när jag kommer hem så får jag tusen frågor av Bobba som vanligt när jag inte sover hemma. Och jag svarade som vanligt att jag sovit borta men inte knullat. För det är inte min stil att ta ett one night stand. Jag är ute efter något mer. jag kan kramas och kanske pussas men inget mer första kvällen. Jag funkar så bara. Trots att jag är ganska svultet på sexfronten. Men orgasmer kan jag ordna fram själv. Däremot är det svårt att kramas själv. Så det gör jag gärna.

Sen gick resten av söndagen till att slöa samt vara hos Bobbas mor och äta grillat och vara sociala.
Ringde självklart även mor och önskade Mors dag. Älskar mig mamma. Saknar henne som bara den men vad ska man göra när man vet att man har hittat rätt plats att befinna sig på.


Nu vidare till dagens äventyr.

Började jobba vid 9 idag på okq8 Norrgående ute i Glumslöv. (ca milen från landskrona) Det gick skitbra på jobbet och jag fick massor med beröm för att jag var så snabblärd. Dom sa bland annat att det som jag lärt mig idag och visat att jag kan brukar ta dom en vecka att lära en praktikant. Så det ser bra ut. Så nu ska jag jobba 10-15 resten av veckan. Vilket ska bli skönt så jag får in lite cash nästa månag för jag är brutalt pank. Kanske borde nämna det oxå att jag ringde Fille igår (söndag) och fråga vart han tog vägen när vi skulle till Tages. Han skämdes lite för han kom inte ihåg att han sagt det men gav mig en hundring så jag kunde ta mig till jobbet idag iaf.
Men jag räknade lite fel för jag behövde cigaretter så jag handlade det men insåg efter att jag var 3 kr kort till bussen hem så jag vandrade. I regnet. Men det var en trevlig promenad som tog ca 1 timme. Så jag försöker nu få tag i en cykel så jag kan cykla till jobbet. Billigare och ger mig lite kondition igen för det behöver jag . Det kännde jag på träningen idag.

Träningen gick bra trots att jag förmodligen kommer gå som jag både skitit ner mig och tappat duschen på kumla anstalten. Men jag vet att det kommer vara värt det någon gång i november typ. Så är det med försäsongen. Det sköna med dagen träning var att det var som om jag knappt varit borta. Trots att det gått 4 år. Bara att byta om och kliva in i gänget. Det är det jag älskar med skåne. Man känner sig så välkommen.


Nej nu ska jag avrunda här. Har blivit ett väldigt långt inlägg märker jag. Men när jag skriver så kan jag skriva ordentligt.

Och för er som kommer från egoinas blogg så vill jag bara säga att jag inte alls var skitfull. Jag är skaraborgare från början så jag prata lite konstigt tycker skåningarna (Har nästan samma dialekt som hon vinner badsalt i tvreklamen och som Jan Banan i Torsk på tallin. Då vet ni ungefär hur jag låter)

Nej nu ska jag typ lägga mig i ett bad.

Kram Kram Joel

Fest fest fest.

Ja i helgen blev det allt lite party. Tyvärr hade jag inte med mig kameran i fredags men det hade jag i lördags så här kommer det lite bilder. :P

Skriver mer om festen under dom.

1.  2. 3.  4. 
5. 6. 7.  8.  9.
10. 11.12. 13.

1: Vi grabbar är på väg hem till Gustav och Emelie för att ha trevligt.
2. Jossefin. En av flickorna i klanen Zander
3. Robin och Gustav leker med min kamera
4. Robin visar sina fina tänder. Och nej han snusar inte. (typ)
5. Gustav dansar med Emelie och Bobba är tyff (censurerad på egen begäran)
6. Jag och Josefin
7. Koffe är en glad skit
8. Koffe och Sara i förgrunden. Fest folk i bakgrunden (jag vet vad dom heter men orkar inte skriva)
9. Jag och Robin är söta.
10. Jag hade lämnat Josse hos sin mamma och dörren var låst men inte fönstret. Så gick det med stuprännan.
11. Jag kan vara söt oxå
12. Träffade Egoina på krogen var tvungen att fota kändisen
13. Fick en idolbild på henne oxå. (Glömde dock ta autograf)

Så det var festen i små korta meningar. Har fler bilder och mer hände men har 28 minuter till träning och en burgare att slänga i mig. Skriver mer om festen och så i nästa inlägg när jag kommer hem. Samt jag kommer att skriva om första dagen på okq8 samt första träningen med Gubbarna/Wargo.

Kram så länge!

Rubrikjävel

Sitter hos Guzz håret fluff gej gustav nu. Har riktigt trevligt. Tänka sig jag blev onykter idag oxå. :P


Faan vad jag älskar SKÅNE.


Måste sluta nu innan bobba kommer på mig och slår mig...

Gårdagen och kvällen.

Vart lite onykter igår men jag hade väldigt trevligt. :P Var riktigt bra fest hos lasse först. Gemytligt är nog rätt ord. Även om jag var lite fylledum men det kommer inte att upprepas då jag inte har ngra pengar på mobilen och dessutom tagit bort det nummret. Så nu kan jag festa utan att vara rädd för att göra bort mig igen.

Vilket i sig känns lite skumt. Har väl typ precis nyktrat till och snart är det dags att börja festa igen. :P Men det ska bli skoj. Vi är en trevligt gäng som gillar att dricka ihop och skämta med varandra och ha trevligt. :P

Men men nu blir det duschen. Kräm på er!

Onykter

Nu super vi bort våra sorger och hittar folk vi ska busa med hårt, brutalt och kärleksfullt med.

Wish me luck..

Och syster. Läs inte texten över. Du ska inte tänka på sånt innan du är minst 25. :P
(har du några frågor innan dess är det bara att fråga. ;P)

Kram Joel

Blondie and winamp

Sitter här och tjötar med blondie. Vi kör våran Ask Mr Winamp. Såhär funkar det. Är riktigt kul faktiskt. :P
Läs och njut när vi bjuder på oss själv...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Wanna play ask the winamp? ;P

Blondie. Lidköping *karin* säger:

;

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Blondie. Lidköping *karin* säger:

va ska vi fråga då???

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jag vet inte.. ska försöka lösa så låttiteln kommer upp oxå..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Nu så..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Börjar du fråga?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

hur kommer de va om ja åker te kalmar nästa fredag?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

nummer lr bara next?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

1 - 7500 om nummer

Blondie. Lidköping *karin* säger:

hur många låtar ha du?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

5734

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Flogging Molly - Dont let me die still wondering

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jag svara 3234

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

DLK - Hinder

Blondie. Lidköping *karin* säger:

detta låter inte bra alls

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Om du inte åker kommer du undra hur det skulle varit..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Men du har lite hinder för att kunna åka..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

så var sitt nummer till för att få reda på vad vi ska göra

Blondie. Lidköping *karin* säger:

1655

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6543

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

1655 Scooter - Jigga jigga

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6543 Queen Mother love.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Okej ditt hinder är din mor..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

jävla mamma

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

det hon hindrar är jigga jigga.. alltså knulla

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

mr winamp är lätt att tolka idag..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Så vad tycker mr winamp att blondie ska göra. ska hon åka eller stanna?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

men hon sa ju idag att hon tyckte ja skulle åka ju

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2498

Blondie. Lidköping *karin* säger:

7001

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

aha men då menar winamp att du ska lyssna på mamma..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

för i låten hinder sjunger dom att dom enda hindren som finns är dom i ditt sinne..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

aa...att ja ska jigga jigga...bra mamma

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

ska vi kolla vad svaret blir på senaste frågan ändå?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

jupp

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2498 . Takida - Give into me

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

7001. Timme - 3 (rally)

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Men du ska ner och knulla i 3 timmar

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Hur kommer min helg att vara då?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

47

Blondie. Lidköping *karin* säger:

199

Blondie. Lidköping *karin* säger:

bara tre timmar???

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

47. Rally - Gunde som duke (emil i lönneberga)

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

199. Queen - Killer Queen

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Jag kommer att döda ngn?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

du kommer hitta en brud som e en killer brud som e busig som emil?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Så kan man tolka det.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Är det så mr winamp menar?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4674

Blondie. Lidköping *karin* säger:

534

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4674. Firewave - Miami

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

534. Guns n Roses - Nighttrain

Blondie. Lidköping *karin* säger:

vet inte hur dom låtarna går...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Hmmm. het brud som jag kommer ha det varmt med hela natten?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

på ett tåg?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

nej men att ett tåg åker in i en tunnel är ju en klassisk bild för sex

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

samt att ett tåg är ju känt för att köra hårt och länge?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Så om joel har sex i helgen hur komemr det att vara?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

666

Blondie. Lidköping *karin* säger:

777

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hehe

Blondie. Lidköping *karin* säger:

hihi

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

666. Evanscene - Forgive Me

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

777. Dj Picco - Wicked

Blondie. Lidköping *karin* säger:

du kommer knulla ngn du inte bör knulla.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Det kommer inte sluta bra iaf.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

nä de e ju tydligt

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

NICE

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Nya frågor.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Vem saknar mig mest i lidköping?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

7429

Blondie. Lidköping *karin* säger:

3799

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

7429. ATB - in love with the dj

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

3799. Alex B -Enjoy your dreams

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Svårtolkat. Jävligt svårtolkat.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ja...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Vet ju iof vem jag drömt om men du är den jag varit mest dj för...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

eller så är det bara så att jag drömmer om att folk saknar mig. ;P

Blondie. Lidköping *karin* säger:

så de e MEJ

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

iof. jag somna ju så jag njöt ju av mina drömmar.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Jupps det måste vara dig den menar.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Ny fråga...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

ska bara blanda listan

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

blandad...

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Vad kommer blondie tänka direkt efter sitt nästa knull?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4671

Blondie. Lidköping *karin* säger:

3589

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4671. Black Eyed Peas - My Humps

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

3589. Rave boy - Cheack My beat

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

check*

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Du kommer tänka att din puls slår hårt men du vill ha mer

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ja och att den ja har sex me ska klämma på mina bröst

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jupps.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Han ska känna på dina bröst för att känna din puls..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

lovely...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Vad kommer jag tänka efter mitt nästa knull då?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

7530

Blondie. Lidköping *karin* säger:

981

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

7530. Henkie - Leif klein konijntje

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

981. Andrew Spencer - Zombie

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

leif låten går i melodian. Karl den tolfte hade 100 000 man..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Så det var mer svårtolkat..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jag kanske inte kommer ha sex.. innan jag dör.. med tanke på zombie

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

eller så kommer jag vara så jävla full att jag kommer bete mig som en zombie..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Blondie. Lidköping *karin* säger:

men gubben...de kan ju va så att hon du har sex me ser ut som en zombie och du e för full för att lägga märke te de

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

kan vara så..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

illa...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

inga mer frågor om mitt sexliv tror jag.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

eller kanske en till..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hur nöjd komme jag vara efter jag har knullat?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2451

Blondie. Lidköping *karin* säger:

4

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2451. Feeder - Piece by piece

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4 Clubringer - Lambada

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Bit för bit som kommer jag vilja dansa den förbjudna dansen?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

alltså skitnöjd och vill ha mer?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Hur full kommer blondie bli i helgen?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

5639

Blondie. Lidköping *karin* säger:

275

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

5639. Snap - Rythm is a dancer

Blondie. Lidköping *karin* säger:

gött ja kommer dansa

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

275. Lars Palmas - Gang bang society

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

(teenage slut butt fucker)

Blondie. Lidköping *karin* säger:

hurru

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

tror jag skickat den till dig.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

nä den känner ja inte igen...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hård låt.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Du kommer bli så full så du kommer dansa hela kvällen och skulle kunna tänka dig ett gangbang.. för du kommer vara fyllekåt jävlar!

Blondie. Lidköping *karin* säger:

nja... de där tror ja ju inte...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

du kommer vara fylle kåt.. som alltid.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ja de kommer ja säkert.....

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hur kommer blondie hantera sin fyllekåthet?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

kan ringa och stöna i örat på dej

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

501

Blondie. Lidköping *karin* säger:

81

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

501. Clubbticket - Feel like jammin

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

81. Rally - Sambucca

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ooo no

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Träffar du patrick. SPRING!

Blondie. Lidköping *karin* säger:

låter som att patrik kommer hit

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

ja lite. då har vi svaret på gang bang society oxå..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

HAHAHAHA

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Men jag lovar. jag håller tyst om din hemlis.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ja vill flytta....

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

vart?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

blekinge?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Hur skulle det vara om blondie flytta från lidköping?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6523

Blondie. Lidköping *karin* säger:

vart som helst bara slippa denna stan...e så KUK rastlös här

Blondie. Lidköping *karin* säger:

5098

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6523. Flogging - Wander Lust

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

5098. Starsplash. - wonderful days

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Flyttar du blir det inte bättre för du kommer bara sakna alla bra dar i lidköping

Blondie. Lidköping *karin* säger:

tackar mr winap...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hehe.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

men det är ju just nu..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Ny fråga eller ska vi spinna vidare?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ja de e ju sant....visst kan man inte fly heller...men göra nått...våga lixom chansa....

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Hur kommer min framtid i LA att se ut?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6932

Blondie. Lidköping *karin* säger:

2000

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6932. Gummibear - Ich bin dein gummibaer

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2000. Kent - Socker

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Den kommer vara hmm. GODIS?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

tolkar man det som god då eller?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

du kommer bli sockerberoende

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

som om jag inte redan är det?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Dricker mer cola än mjölk just nu..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2 liter kostar 15 spänn på turken 25 meter från balkongen..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

inte bra...fast ja ska inte säga nått...ja sölar i mej redbull eller powerking hela tiden....

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hehe.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

har en fråga..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hur kommer helgen vara för bobba (han jag bor med)

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4832

Blondie. Lidköping *karin* säger:

144

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4832. Stephen Lynch - Pierre

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

144. Nirvana - Rape me

Blondie. Lidköping *karin* säger:

våldta nån me humor?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Han kommer ha en hård helg..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

.bobbas tolkning.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

sex på stranden..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

(pierre handlar ju om en fransk uteliggare)

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

eller så kommer han plocka upp ngn brud som är full på vin och inte hittar hem som typ är superfyllekåt...

Blondie. Lidköping *karin* säger:

göttisch för han

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

göttish för..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hehe.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

han får ju kanske ligga

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jupps

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

(eller så är det en 2 meters neger som e fransk och heter pierre som våldtar mig hela natten) citat från bobba...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Blondie. Lidköping *karin* säger:

e bobban vaken???

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jupps..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

han har suttit och lirat wow..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

du btw. det är okej om jag lägger upp delar av detta i bloggen va?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Vill sprida ask mr winamp.



Ja det är lite redigerat. Vissa saker vill vi hålla för oss själva. Men skojsigt är det. Nu pratar vi sex rent allmänt...
Tack Blondie för att du är en sån underbar vän.
  <--- Blondie. (jag som e fotograf)

JAG BEHÖVER FÅ MIG LITE MYSPYS SNART. Om det så bara är lite hångel så blir jag helnöjd. Men brutalsex hade ju inte varit fel.. :P

Aja. Kanske skriver mer innan jag går och lägger mig.
Kram sålänge.


Ask fate

Jag känner för att låta fingrarna dansa sådär så det blir en lång och djup blogg men samtidigt orkar jag inte det idag. Får ta det på fyllan istället. Brukar gå lättare då...

Så istället frågar jag min winamp om saker.
Har nog skrivit om leken i en tidigare blogg. Men vi skriver det igen. Leken har bara ett par enkla regler.

1. Ladda in alla låtar du har till spellistan.
2. Blanda spåren. ( Misc /sortera / slumpmässig lista) Helst fler än en gång.
3. Ställ en fråga om vad som helst. Svaret får dock inte kunnas besvaras med bara ett JA eller NEJ.
Exempel på fel: Kommer vi ha kul ikväll? Ställ istället frågan: Hur kommer vi ha ikväll.
4. Tryck på next. Låten besvarar din fråga.

Sen finns det sätt att utveckla leken beroende på om man leker den på fest eller om man sitter och filosoferar med kompisar eller om man sitter i bilen med en ipod. Men där har ni grunden iaf. Happy lekning!

Men nu till mina frågor:

1. Hur kommer det gå på nya jobbet?
2. Vad kommer jag tänka om nästa tjej jag blir kär i första gången jag träffar henne?
3. Hur kommer hon tänka om mig?
4. Hur skulle mina vänner beskriva mig när jag e nykter?
5. Hur skulle mina vänner beskriva mig när jag e full?
6. Vad kommer helgen att innehålla?
7. Vad är meningen med livet?
8. Hur kommer jag se på livet om 15 år?
9. Vad kommer jag tycka om min blogg om 15 år?
10. Beskriv hur min framtid kommer se ut rent generellt.

Och svaren. (siffrorna inom klammrar är låten nummer)
1. (4540) Paffendorf vs Real Booty babes - Smile (club mix)
2. (7031) Cobra Charlie - Cornelias Blod
3. (3610) Pimp! Code - Like a rocket (b-laze remix)
4. (4069) Guns n Roses - Whole lotta rosie (live at the ritz '88)
5. (5526) Rally - Gunde deklarerar
6. (6250) Liam lynch - My United states of what ever
7. (2501) Dave McCullen - Bitch 2007
8. (3363) Ebba Grön - Staten och Kapitalet
9. (2644) Hellacopters - Soulseller
10. Dark Oscillator - Nero


Okej. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska tolka allt det där. Men vissa svar var ganska intressanta. :P
Och nej jag har inte fuskat för att få fram vissa svar. Det kommer av sig självt. Annars är det ju inget kul...

Ska snart lägga mig och sova men först vill jag bara säga att jag saknar min familj lite. Vet att det blir svårare att träffas och sånt just nu när jag bor på soffan hos en polare. Och dessutom har jag inte så mkt pengar att resa för. Men vi tar igen det. Speciellt du och jag syrran. Vi ska rocka i höst!

Natten på er alla!

New and fresh...

... but not finished.

Kommer nog bli lite mer småfix med designen. Lite förnyelse på funktioner och sånt. Men det kommer sen. När jag orkar och har tid.

Annars så vill jag rekomendera en rolig film. Accepted hette den. Jag och Bjobb satt och glodde på den innan. Riktigt trevlig. Nu vill vi oxå göra som dom i filmen. Även om jag inte riktigt tror att det går tyvärr. Men man kunde ju hoppas lixom.



Men nu blir det nog lite wow tror jag. Ska försöka få upp min Paladin en lvl eller två. Samt kanske leka lite med min mage. Om jag inte sätter mig och spelar cs eller surfar porr. Får se vad som händer. Är fortfarande lite upprörd över slutet på one tree hill... *morr*

Kram

One Tree Hill

Som ni som läser min blogg ofta vet så är jag ett stort fan av One Tree Hill. Så det är lite jobbigt att jag nu tittat på säsongsavslutningen för säsong 5. Och shit vilken cliffhanger dom lägger in då. Blir så lite jobbigt att vänta för att se hur det slutar. Vill inte avslöja för mkt för er som oxå följer serien. Men jag vill ha nästa avsnitt typ nu! Men det får jag inte...

Så jag ska sätta mig och trixa med bloggdesign tror jag. Om inte jag och min Bobba ska slänga på ngn film eller nått.

Btw så får jag iaf testjobba på OkQ8 vid milstolpen. Börjar på måndag nu 9-15. Så nu ska jag bara lyckas ta mig dit oxå. Men det kommer nog gå bra. Jag brukar kunna lösa sånt. Så nu ska vi bara fixa till det med flickfronten oxå. Inte så att jag måste ha ett förhållande direkt men det vore trevligt att ha en testjobbsperiod där oxå. ;P

Och för er som är lite nyfikna så kommer designen jag kommer jobba fram för bloggen att ligga på http://jcw.blogg.se/test . Bara att kika in. :P Kommentera gärna i detta inlägget dock om vad ni tycker om den. Eller i chatboxen.

Kram Joel

Ny logga.

Här lekte man ihop en ny logga till bloggen. Så skiter sig hela designen. :S Vet inte om jag gillar nya motorna blogg.se ligger på, Men vad ska man göra. Blir väl att sätta sig och koda om hela bloggen. :S Men shit happens antar jag?

Edit: Den sket sig inte tog bara lång tid att ladda. Men funderar ändå på att koda om allt. Vill ha lite nytt. Synd bara att jag gillar den här blå färgen sjukt mkt. Men det löser sig nog. ;)

Nu blir det snart natten. Jobbträff imorgon för ett nytt jobb. Så håll en tumme...


Kram Joel

Bobba blogg.

Bobba sa till mig att skriva blogg så då gör jag det. Vill ju inte göra min sötnos ledsen ju.
Fast han påstår att det är jag som är hans biatch men det stämmer lixom inte... Men låt han leva i sin drömvärld. Det är han värd. :D

Men visst är han söt?
 



Annars har kvällen varit nice. Hängde med Sabina och Linn ut och drack en öl och var sociala. Alltid trevligt..

Och nu håller Bobba på och mobbar Jenny lite. Han e stygg. Men bättre att han är stygg än att Meanbunny tittar fram. ;P


(tyst inre monolog) I NEED SOME HUGS AND LOVING SOON!

Men jag har inte längre tur när det gäller flickor. Eller med livet i allmänhet iof. Skulle behöva en flicka som är snäll och tar hand om mig till viss del. Har haft en sån flicka men tyvärr så tog jag henne för givet. Men shit happens.

Nej nu blir det att glo på tv en stund tror jag. Eller försöka få Jenny att laga mat åt oss. ;P

Natten...

Love you all!

Long time no blogg

Sådär nu var även jag överflyttad till det nya systemet. Ser lite knasigt ut men det funkar väl antar jag.
Har hänt massor senaste tiden. Umgåtts mkt med folket här och jobbat och spelar wow.
Vet inte riktigt vart jag ska börja så jag vet inte riktigt om jag ska låta bli eller inte.

I fredags hade vi lite grillparty ute vid Lillolas. Var riktigt mysigt. Hoppas på fler sånna kvällar. Bara att hoppas att jag är på lite bättre humör när dom inträffar som har lite mer pengar så jag kan inhandla alkohol oxå. Visst var det gott med korv men lite öl till det hade inte suttit fel.

     

Vet om att bilderna ser lite korniga och knasiga ut och det är meningen. Har hittat ett pluginfilter tillverkat av Alienskin som jag förälskat mig i. Alien Skin Exposure 2 heter det. Och gör så att dina digitala bilder ser ut som olika typer av analoga fotokopior. Gillar framförallt effekterna av polaroid. Det är dom jag slänger på bilderna för att få det rätta suddet. :P Kommer komma fler bilder i den stilen. Ska bara fixa och trixa lite mer först.

Övrigt i helgen så blev det chill på lördan hos Fille med lite öl och Guitarrhero (som jag för övrigt suger getpung på) Sen igår så var det bara att slappa hela dagen. Iof var jag på fotboll och såg på när Anita Blåtå spela. (hon heter inte så egentligen men nu gör hon det) Bilder från fotbollsmatchen kommer nog när jag pallar lägga in dom i datorn. Har ju inte min multilåda här så jag får använda läs in scanner programmet som tar år och dar för att ladda in. Men men sånt är det antar jag.

Måste sätta mig ngn dag och sortera ut min externa nu oxå. Har sparat allt jag ville spara på den från hårddisken innan jag blåste den. Så man kanske borde titta igenom hur mkt där som är totalt onödigt. Vilket om man känner mig så inser man att det nog är en hel del tyvärr. Jag är lite av en sparare när det gäller data men en riktigt slösa när det gäller pengar.

I övrigt så går det skit på jobbet och med flickorna. Har ännu inte sålt ngt på jobbet men det är ju bara 3:e dan så det kommer väl igång hoppas jag. Men med kronofogden i nacken och ett jobb där jag bara får lön när jag säljer så kan jag inte jobba utan att sälja allt för länge..

Och flickorna finns ju där det vet jag. Bara jag som inte tar steget ut för att göra ngt åt det då jag inte tror på att det skulle kunna funka långvarigt med dom. Tyvärr. För dom är både söta och trevliga. Men jag vill ha ett fast, långvarigt förhållande med ngn som håller mig på jorden när jag behöver det, ngn som kramar mig när tårarna hänger på ögonfransarna och ngn som ger mig en knuff i ryggen då det är nödvändigt.
Och sånna flickor finns det vet jag. Har träffat sånna och fångat in dom tidigare. Ska bara lyckas med det igen...

Sen så har jag nu officiellt slut på cigg så jag får nog sluta röka oxå.
Kan bli en intressant dag imorgon...

Nej nu säger Bobba om jag inte slutar att vara så emo och blogg så klipper han internet för mig...

Så natti natti!

Har inte riktigt orkat..

Varit mkt med nya jobbet och sen fick jag wow av Fille. Så det blir ganska mkt spel faktiskt. Måste ju ta hand om min Bloodelf Paladin Stormscale ju. ;P

I övrigt så har jag verkligen helt slut på cash just nu. Det suger totalt. Speciellt när man inte har ngra cigg eller pengar till käk, öl lr annat viktigt man behöver för att överleva.


Ikväll så blir det lite bbq här i Landskrona. Vart e inte riktigt bestämt. Men det löser sig förhoppningsvis.

Ska försöka bättra mig men skrivande för er som är inne och läser ofta. Har en liten koll på vilka ni är men ni får gärna skriva en kommentar lite då och då.

Kram Joel

Borde sova

Men ändå sitter jag fortfarande här framför datorn och knappar. Men ska snart lägga mig. Ska bara se till att det sista av dagens arbete med att flytta över och installera program på den blåsta burken blir klart.

Det är därför som bilder ifrån helgens fester och valborg inte dykt upp. Vart mkt annat som tagit tid. Plus att det allt blir lite wow om jag ska lyckas ta ikapp Bobba och Fille. Även om det kanske blir så att när jag väl får händerna på ett äkta pass skapar en ny snubbe på stormscale som vi powerlvlar upp så jag kan vara med och leka sen...
Körde mest på shadowstorm för dom fick reda på att Madde lira där och att jag hittar bättre på alliance så jag skulle få tillbaka suget. Och ja det är tillbaka...


Men nu blir det natten. Får titta på senaste avsnittet av OTH imorgon när jag kommer hem...
Sista dagen på utbildningen innan det blir allvar på jobbet...

Och sen helt ur samtalet så måste jag snart hitta ngn att busa med. Jobbigt med många söta tjejer man ser nu när värmen kommer och dom börjar klä av sig... Men det löser sig nog innan jag gifter mig hoppas jag..

Nu fråga Bobba vad jag gjorde så det är bäst jag avslutar innan han mobbar mig ännu mer...
Natten!

Borde kanske skriva blogg men orkar inte...

Är ganska slut i kroppen nu känner jag. Så även om jag kanske skulle vilja skriva lite mer detaljerat om dagen så orkar jag inte riktigt det. Är ju en arbetsdag imorgon oxå. Enda jag kan säga är att jag e supertaggad inför detta jobb. Bara att hålla en tumme för att jag är lika bra på det som jag hoppas att jag är/kommer bli.

Puss till alla vänner här nere oxå som alltid finns där och ger mig så mkt kärlek. Faan vad jag har saknat er.

This IS my home!

First day.

Har haft första dagen med utbildning nu. Känns riktigt bra det här. Har dessutom träffat några av dom som jag kommer jobba med. Känns som det är bra folk. Även om man lättare tyr sig till vissa man känner en gemenskap med. Så detta kommer nog bli bra.

Har även hunnit lira lite wow oxå. Är bara upp i lvl 5 med min warrior än så länge men nu är jag i stormwind så nu blir det lite powerlevel med bobba och fille. ;P Tyvärr räcker ju mitt guestpass bara 10 dagar lr till lvl 20. Men vad ska man göra åt saken när man inte har pengar. Men det löser sig nog.

Saknar folk i lidköping oxå. Hatar att jag inte kan slänga över sms och kolla hur det är med dom och så. Men får nog jobbtelefonen på torsdag lr fredag så då blir det ändring på det.

Nej nu ska jag hoppa över till Göken och kolla läget med honom och så.. Bobba och Fred (a.k.a Shitsleeper) är och tränar på fysiken. Ska hänga med ngn dag är det tänkt. Men det löser sig..

Kram kram Joel

Idag börjar det...

Idag ska jag ner till Malmö på min utbildning. Håll en tumme för att allt går bra och att jag hittar vart jag ska vara utan större bekymmer. Nog för att Malmö är lite stort men ja har ganska bra lokalsinne. Och så svårt är det ju inte att gå rakt från stationen ner till kaptensgatan. :P

I övriga nyheter så är min dator helt nyblåst. Vilket känns skönt ch verkligen märks på hur snabbt den startar upp nu. Och jag har installerat både steam och wow nu. Så nu ska vi köra på mitt 10dagarspass och sen fixa lite cash så jag kan spela lite mer. Dingade allt min warrior lite igår. Dock bara till level 3 men klockan var ju faktiskt 01 och jag skulle ju upp idag. Blir att lira lite ikväll medans jag och Bobba tvättar. ;P

Nej man kanske borde ta och hoppa in i duschen kanske? Så man är fräsch och najs när man sätter sig på pågatåget och svettas i dagens fina väder? :D

Tårarna rinner i tystnaden.

Sitter här och lyssnar på musik och låter smaken av salt träffa mina läppar. Var längesen jag släppte på det såhär. Och det var behövligt.

Förlåt Jocke för att jag la på som jag gjorde men jag fick panik när det blev bråk på festen. Borde inte ha gjort det jag vet. För du behövde mig mer än vad dom gjorde och då fanns jag inte där. FÖRLÅT!


Cobra Charlie - Skrik om du brinner!

Och om du någonsin hamnar i sån sits att du vill få ur dig tårar. Se Pay it forward. ("skicka vidare" på svenska)
Jag gråter ögonen ur mig till slutscenerna.

Hitta det på youtube. Glöm inte näsduken.



What I need...

Skulle egentligen behöva prata av mig. Få bägaren att rinna över. Men nu är inte rätt plats eller tid. Tyvärr. För det hade som sagt varit behövligt. Men jag vet inte vart jag ska vända mig riktigt. Jag skulle behöva ngn som är min ryggrad. Ngn jag kan vända mig till och verkligen vara ärlig ända ner till botten av min själ. Men sånna personer är svåra att hitta tyvärr. Men nog om det. Nu blir det snart natten här för jag vill bara att den här dagen ska ta slut. Och att det ska bli måndag så jag får börja på nya jobbet och ta tag i mitt liv.

Vi hörs!

Imorgon blåser vi datorn här så vi kan installera wow här. Bobba och Fille tjatar på mig så det är nog dags igen. Få se om jag fastnar lika mkt som dom har.

Godnatt.

Feel the love.

Idag har varit en riktigt soft dag. Började med att Thrana kom till mig och Bobba för lite frukost. Och då menar jag inte nån normal frukost utan äkta L-A frukost. Coca Cola, 1 krs bullar och Flänsost (som egentligen heter Puck).
Sen kom även Göken hit och softa innan vi bestämde att vi skulle ta och åka ut till lokalen där grabbarna har sina ormar. Hämtade upp Robin på vägen och körde lite olagligt med Göken sittandes på ngt konstigt sätt mellan våra ben i baksätet. Men skoj var det.
Efter att ha matat ormarna med Råttor och deras små bäbisar så gick vi till Donkan och käka innan det blev dags att dra till Robin och lira PS3 med Gta IV. Fy faan vad nice den grafiken är. Riktigt sjukt snyggt. Man blir lixom kär i det. Det blir på önskelistan över födelsedagspresenter jag ska köpa till mig själv. Synd bara att jag inte fyller år förrän i december. :S

Så vi har suttit hos Robin fram tills nu. Varit en äkta slödag med grabbarna. :D

Ni som har väntat på bilder från senaste festen får vänta tills imorgon. Kommer då. Är ledig.
Utbildningen blev flyttad till måndag istället så vi får utbildningsdagarna efter varandra istället.

Men nu blir det nog natten tror jag. Är lite småtrött. ;P

Kram kram!

RSS 2.0
src="https://static.blogg.se/shared/js/script.js">

Fredag...

Då var det fredag igen och det blir nog en eller ett par öl ändå. :P
Har hjälp victor att flytta så jag har bärt en jävla massa skit upp för trappor och sånt. Så jag skulle få lite öl för besväret. Aldrig fel.  Ska hoppa in i duschen och sånt nu. Sen blir det bort till Victor igen och dricka lite bira och kolla på handbollen. Hejja sverige. För er som inte vet så är det OSkval i helgen. Så hejja på dom nu. :D

Tänkte bjuda på lite bilder oxå innan jag drar. Jobbet och annat småskit.
Skriver mer ikväll kanske.. Ska ju jobba imorgon mellan 16-21. Ska blir trevligt. :D

Kram kram


1. 2. 3. 4.

1: Jobbet. (OKQ8)
2: Glumslövsbacken på väg upp
3: Glumslövsbacken nästan uppe
4. Utsikt från backen mot landskrona. (nejdå skåne är inte alls platt.  Ser bara till Malmö ca 6 mil bort)

Det darrar i ballen...

Nej jag menar inte snoppen utan skinkan. Har små lätta muskelryckningar i den sedan vandringen hem. Och imorgon blir det vandring både till och hem från jobbet.

Tog lite bilder på vägen hem idag oxå.

1. 2. 3. 4.

1, 2 och 3: Lite bilder från vägen
4. Me and my ipod.

Sen gjorde jag en videoblogg. Får se om vi lyckas få in den här under.
Kommer ta lite tid för jag ska redigera det lite så jag får det lite som jag vill ha det. :P
Men det kommer i en edit. :P


Sådär nu har jag fixat det som videobloggen skulle fixas med. Bara dra och slita lite i brightness/contrast lite. :P
Blev sjukt sugen på att göra massa film nu bara.  :S Men får ta det senare tror jag.
Men här är iallfall dagens videoblogg. Kanske kommer fler. :P




Sen har jag i övrigt haft en väldigt trevlig dag. Där jag träfft en kändis när jag jobbade. Dock inte lika känd som Egoina (tack för alla besökare) så jag tog ingen bild men Claes Malmberg var det iaf. Småprata lite med honom innan han skulle vidare till Borås. Sen så gick ju hem. Pratade vidare med en söt flicka jag började prata med igår på msn. Sen så skulle hon handla så jag gick ut och tjöta med henne. I typ1½ timme. Väldigt trevlig flicka. Tror inte hon har rabies iaf. Men man kan aldrig vara säker. Efter det så har jag sett på filmen 88 minutes med Al Pacino. Väldigt trevlig film måste jag säga. Och nu skriver jag blogg igen. :P

Men nu blir det snart natten.

Ska ju upp vid 7 imorgon för att gå till jobbet vid 8:15-8:30 för att börja jobba vid 10. Sen ska jag gå hem från jobbet vid 15. Hemma 16:16 typ. Sen är det träning vid 18-20. Kommer vara död imorgon kväll. Menmen det går över innan jag gifter mig. :P

Kram kram Joel

Måste bara passa att tipsa...

om lite skön musik och trevliga filmklipp. :P



Navid Modiri och Gudarna - Låt mig va

Som jag ska försöka se dom i sommar igen. Så sköna låtar och sån härlig stämmning på deras spelningar.




Freddie Mercury Tribute consert. Elton John, Axl Rose - Bohemian Rhapsody

Gillar den här versionen av låten. Dels för att på något sätt känns det svårt att se dom två som gör den på scenen tillsammans men det funkar så otroligt bra ihop. Visst ingen slår Freddies röst och hans utstrålning på scen.
Men det här har högt underhållningsvärde.





E-Type - This is the way

Vet att det kanske är en konstig låt att tipsa om då typ alla hört den någongång. Men jag ska visa er varför en vacker dag. När jag gjort min version på videon med ett par polare. (Lidköping kom ner så filmar vi)

Mer om helgen, jobbet och träningen.

Ja lite mer om helgen. För egentligen så festade vi i fredags oxå. Men som sagt det har jag tyvärr inga bilder ifrån. Blev lite halvspontant sådär hemma hos Lasse först. Som vanligt var det supertrevligt. :D Folket satt och pratade om allt mellan himmel och jord och jag passade på att bara njuta av atmosfären. För jag känner mig så sjukt mycket hemma här i landskrona. Det kanske låter lite skumt för dom som är härifrån när man säger att man gillar den här stan.
Hur som helst så drog vi ut en sväng. Vi gick till akropolis där det dansades massor och jag var nog lite onykter för vakten sa till mig när jag dansade tryckare med en liggandes Robin i famnen att om vi ville ha lekstuga fick vi gå någon annanstans. Så då gjorde vi det. :P Utan att ha lekstuga då. Vi gick till Speakers där jag lärde Emma (en polare till en polare) om hur man blandade geting/sundsvall. Mkt god och sliskigt söt drink. (4 cl Vodka, 2cl Bananlikör, Cola och krossad is) Sen när vi varit där en bra stund så skulle halva gänget bege sig hemmåt. Men det ville inte några av oss så vi gick vidare mot Tages. Som tyvärr hade 23 år gräns så det var bara jag som skulle komma in så vi gick till Jurasic Park (olivers) Där vi blev insläppta för att vi såg trevliga ut sen var det nog något om att vakten kände en av polarnas farsa. :P
Dansade lite där och hade det trevligt. Träffa lite trevligt folk som jag tjötade med. Och kvällen avslutades med att jag följde med en mkt trevlig flicka hem som sov på min arm och skrattade åt mitt livs historia.

Sen när jag vaknade på lördagen gick jag och mötte thrana vid spiggens innan det var att typ gå till samma område jag kom ifrån för vi skulle bort och umgås med Gustav och Robin. Var där en sväng innan jag gick hem och åt en pizza, sov lite och gjorde mig iordning för att gå bort till Gustav igen för att festa.  (Läs inlägget under)

Efter det som finns med i inlägget så på något vänster frågade en söt kvinna om jag skulle med till Tages och dansa. jag svarade att jag inte hade pengar. Fille hörde detta och sa att klart att vi skulle gå till Tages. Så jag gick med henne. Fille skulle möta mig där. Så jag hade lite pengar som jag skulle ha för att ta mig till jobbet idag som jag använde för att gå in och beställa 2 öl i baren. 1 till mig och 1 till Fille när han kom. Men efter typ 3 fjärdedelar av min öl så insåg jag att Fille nog inte skulle komma så jag drack den andra med och gick och dansade med den trevliga kvinnan. Vi pratade en hel del och dansade destu mer. (This is the way spelar dom varje gång jag ber om den här nere. LOVE IT) :P
Så kvällen avslutades med att jag följde med kvinnan och hennes polare hem till polaren för att efterfesta och prata. Efter en kort stund sa hon som bodde i lägenheten att snart skulle komma så hon fråga om vi vakta lägenheten åt henne. Sen på söndag vid 11 så vaknade jag och var fortfarande kvar i lägenheten. Så då tog jag på mig skorna och så följde vi varandra hem.

Självklart när jag kommer hem så får jag tusen frågor av Bobba som vanligt när jag inte sover hemma. Och jag svarade som vanligt att jag sovit borta men inte knullat. För det är inte min stil att ta ett one night stand. Jag är ute efter något mer. jag kan kramas och kanske pussas men inget mer första kvällen. Jag funkar så bara. Trots att jag är ganska svultet på sexfronten. Men orgasmer kan jag ordna fram själv. Däremot är det svårt att kramas själv. Så det gör jag gärna.

Sen gick resten av söndagen till att slöa samt vara hos Bobbas mor och äta grillat och vara sociala.
Ringde självklart även mor och önskade Mors dag. Älskar mig mamma. Saknar henne som bara den men vad ska man göra när man vet att man har hittat rätt plats att befinna sig på.


Nu vidare till dagens äventyr.

Började jobba vid 9 idag på okq8 Norrgående ute i Glumslöv. (ca milen från landskrona) Det gick skitbra på jobbet och jag fick massor med beröm för att jag var så snabblärd. Dom sa bland annat att det som jag lärt mig idag och visat att jag kan brukar ta dom en vecka att lära en praktikant. Så det ser bra ut. Så nu ska jag jobba 10-15 resten av veckan. Vilket ska bli skönt så jag får in lite cash nästa månag för jag är brutalt pank. Kanske borde nämna det oxå att jag ringde Fille igår (söndag) och fråga vart han tog vägen när vi skulle till Tages. Han skämdes lite för han kom inte ihåg att han sagt det men gav mig en hundring så jag kunde ta mig till jobbet idag iaf.
Men jag räknade lite fel för jag behövde cigaretter så jag handlade det men insåg efter att jag var 3 kr kort till bussen hem så jag vandrade. I regnet. Men det var en trevlig promenad som tog ca 1 timme. Så jag försöker nu få tag i en cykel så jag kan cykla till jobbet. Billigare och ger mig lite kondition igen för det behöver jag . Det kännde jag på träningen idag.

Träningen gick bra trots att jag förmodligen kommer gå som jag både skitit ner mig och tappat duschen på kumla anstalten. Men jag vet att det kommer vara värt det någon gång i november typ. Så är det med försäsongen. Det sköna med dagen träning var att det var som om jag knappt varit borta. Trots att det gått 4 år. Bara att byta om och kliva in i gänget. Det är det jag älskar med skåne. Man känner sig så välkommen.


Nej nu ska jag avrunda här. Har blivit ett väldigt långt inlägg märker jag. Men när jag skriver så kan jag skriva ordentligt.

Och för er som kommer från egoinas blogg så vill jag bara säga att jag inte alls var skitfull. Jag är skaraborgare från början så jag prata lite konstigt tycker skåningarna (Har nästan samma dialekt som hon vinner badsalt i tvreklamen och som Jan Banan i Torsk på tallin. Då vet ni ungefär hur jag låter)

Nej nu ska jag typ lägga mig i ett bad.

Kram Kram Joel

Fest fest fest.

Ja i helgen blev det allt lite party. Tyvärr hade jag inte med mig kameran i fredags men det hade jag i lördags så här kommer det lite bilder. :P

Skriver mer om festen under dom.

1.  2. 3.  4. 
5. 6. 7.  8.  9.
10. 11.12. 13.

1: Vi grabbar är på väg hem till Gustav och Emelie för att ha trevligt.
2. Jossefin. En av flickorna i klanen Zander
3. Robin och Gustav leker med min kamera
4. Robin visar sina fina tänder. Och nej han snusar inte. (typ)
5. Gustav dansar med Emelie och Bobba är tyff (censurerad på egen begäran)
6. Jag och Josefin
7. Koffe är en glad skit
8. Koffe och Sara i förgrunden. Fest folk i bakgrunden (jag vet vad dom heter men orkar inte skriva)
9. Jag och Robin är söta.
10. Jag hade lämnat Josse hos sin mamma och dörren var låst men inte fönstret. Så gick det med stuprännan.
11. Jag kan vara söt oxå
12. Träffade Egoina på krogen var tvungen att fota kändisen
13. Fick en idolbild på henne oxå. (Glömde dock ta autograf)

Så det var festen i små korta meningar. Har fler bilder och mer hände men har 28 minuter till träning och en burgare att slänga i mig. Skriver mer om festen och så i nästa inlägg när jag kommer hem. Samt jag kommer att skriva om första dagen på okq8 samt första träningen med Gubbarna/Wargo.

Kram så länge!

Rubrikjävel

Sitter hos Guzz håret fluff gej gustav nu. Har riktigt trevligt. Tänka sig jag blev onykter idag oxå. :P


Faan vad jag älskar SKÅNE.


Måste sluta nu innan bobba kommer på mig och slår mig...

Gårdagen och kvällen.

Vart lite onykter igår men jag hade väldigt trevligt. :P Var riktigt bra fest hos lasse först. Gemytligt är nog rätt ord. Även om jag var lite fylledum men det kommer inte att upprepas då jag inte har ngra pengar på mobilen och dessutom tagit bort det nummret. Så nu kan jag festa utan att vara rädd för att göra bort mig igen.

Vilket i sig känns lite skumt. Har väl typ precis nyktrat till och snart är det dags att börja festa igen. :P Men det ska bli skoj. Vi är en trevligt gäng som gillar att dricka ihop och skämta med varandra och ha trevligt. :P

Men men nu blir det duschen. Kräm på er!

Onykter

Nu super vi bort våra sorger och hittar folk vi ska busa med hårt, brutalt och kärleksfullt med.

Wish me luck..

Och syster. Läs inte texten över. Du ska inte tänka på sånt innan du är minst 25. :P
(har du några frågor innan dess är det bara att fråga. ;P)

Kram Joel

Blondie and winamp

Sitter här och tjötar med blondie. Vi kör våran Ask Mr Winamp. Såhär funkar det. Är riktigt kul faktiskt. :P
Läs och njut när vi bjuder på oss själv...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Wanna play ask the winamp? ;P

Blondie. Lidköping *karin* säger:

;

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Blondie. Lidköping *karin* säger:

va ska vi fråga då???

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jag vet inte.. ska försöka lösa så låttiteln kommer upp oxå..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Nu så..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Börjar du fråga?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

hur kommer de va om ja åker te kalmar nästa fredag?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

nummer lr bara next?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

1 - 7500 om nummer

Blondie. Lidköping *karin* säger:

hur många låtar ha du?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

5734

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Flogging Molly - Dont let me die still wondering

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jag svara 3234

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

DLK - Hinder

Blondie. Lidköping *karin* säger:

detta låter inte bra alls

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Om du inte åker kommer du undra hur det skulle varit..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Men du har lite hinder för att kunna åka..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

så var sitt nummer till för att få reda på vad vi ska göra

Blondie. Lidköping *karin* säger:

1655

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6543

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

1655 Scooter - Jigga jigga

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6543 Queen Mother love.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Okej ditt hinder är din mor..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

jävla mamma

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

det hon hindrar är jigga jigga.. alltså knulla

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

mr winamp är lätt att tolka idag..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Så vad tycker mr winamp att blondie ska göra. ska hon åka eller stanna?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

men hon sa ju idag att hon tyckte ja skulle åka ju

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2498

Blondie. Lidköping *karin* säger:

7001

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

aha men då menar winamp att du ska lyssna på mamma..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

för i låten hinder sjunger dom att dom enda hindren som finns är dom i ditt sinne..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

aa...att ja ska jigga jigga...bra mamma

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

ska vi kolla vad svaret blir på senaste frågan ändå?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

jupp

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2498 . Takida - Give into me

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

7001. Timme - 3 (rally)

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Men du ska ner och knulla i 3 timmar

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Hur kommer min helg att vara då?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

47

Blondie. Lidköping *karin* säger:

199

Blondie. Lidköping *karin* säger:

bara tre timmar???

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

47. Rally - Gunde som duke (emil i lönneberga)

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

199. Queen - Killer Queen

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Jag kommer att döda ngn?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

du kommer hitta en brud som e en killer brud som e busig som emil?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Så kan man tolka det.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Är det så mr winamp menar?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4674

Blondie. Lidköping *karin* säger:

534

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4674. Firewave - Miami

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

534. Guns n Roses - Nighttrain

Blondie. Lidköping *karin* säger:

vet inte hur dom låtarna går...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Hmmm. het brud som jag kommer ha det varmt med hela natten?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

på ett tåg?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

nej men att ett tåg åker in i en tunnel är ju en klassisk bild för sex

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

samt att ett tåg är ju känt för att köra hårt och länge?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Så om joel har sex i helgen hur komemr det att vara?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

666

Blondie. Lidköping *karin* säger:

777

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hehe

Blondie. Lidköping *karin* säger:

hihi

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

666. Evanscene - Forgive Me

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

777. Dj Picco - Wicked

Blondie. Lidköping *karin* säger:

du kommer knulla ngn du inte bör knulla.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Det kommer inte sluta bra iaf.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

nä de e ju tydligt

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

NICE

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Nya frågor.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Vem saknar mig mest i lidköping?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

7429

Blondie. Lidköping *karin* säger:

3799

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

7429. ATB - in love with the dj

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

3799. Alex B -Enjoy your dreams

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Svårtolkat. Jävligt svårtolkat.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ja...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Vet ju iof vem jag drömt om men du är den jag varit mest dj för...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

eller så är det bara så att jag drömmer om att folk saknar mig. ;P

Blondie. Lidköping *karin* säger:

så de e MEJ

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

iof. jag somna ju så jag njöt ju av mina drömmar.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Jupps det måste vara dig den menar.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Ny fråga...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

ska bara blanda listan

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

blandad...

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Vad kommer blondie tänka direkt efter sitt nästa knull?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4671

Blondie. Lidköping *karin* säger:

3589

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4671. Black Eyed Peas - My Humps

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

3589. Rave boy - Cheack My beat

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

check*

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Du kommer tänka att din puls slår hårt men du vill ha mer

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ja och att den ja har sex me ska klämma på mina bröst

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jupps.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Han ska känna på dina bröst för att känna din puls..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

lovely...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Vad kommer jag tänka efter mitt nästa knull då?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

7530

Blondie. Lidköping *karin* säger:

981

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

7530. Henkie - Leif klein konijntje

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

981. Andrew Spencer - Zombie

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

leif låten går i melodian. Karl den tolfte hade 100 000 man..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Så det var mer svårtolkat..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jag kanske inte kommer ha sex.. innan jag dör.. med tanke på zombie

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

eller så kommer jag vara så jävla full att jag kommer bete mig som en zombie..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Blondie. Lidköping *karin* säger:

men gubben...de kan ju va så att hon du har sex me ser ut som en zombie och du e för full för att lägga märke te de

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

kan vara så..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

illa...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

inga mer frågor om mitt sexliv tror jag.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

eller kanske en till..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hur nöjd komme jag vara efter jag har knullat?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2451

Blondie. Lidköping *karin* säger:

4

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2451. Feeder - Piece by piece

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4 Clubringer - Lambada

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Bit för bit som kommer jag vilja dansa den förbjudna dansen?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

alltså skitnöjd och vill ha mer?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Hur full kommer blondie bli i helgen?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

5639

Blondie. Lidköping *karin* säger:

275

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

5639. Snap - Rythm is a dancer

Blondie. Lidköping *karin* säger:

gött ja kommer dansa

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

275. Lars Palmas - Gang bang society

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

(teenage slut butt fucker)

Blondie. Lidköping *karin* säger:

hurru

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

tror jag skickat den till dig.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

nä den känner ja inte igen...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hård låt.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Du kommer bli så full så du kommer dansa hela kvällen och skulle kunna tänka dig ett gangbang.. för du kommer vara fyllekåt jävlar!

Blondie. Lidköping *karin* säger:

nja... de där tror ja ju inte...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

du kommer vara fylle kåt.. som alltid.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ja de kommer ja säkert.....

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hur kommer blondie hantera sin fyllekåthet?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

kan ringa och stöna i örat på dej

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

501

Blondie. Lidköping *karin* säger:

81

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

501. Clubbticket - Feel like jammin

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

81. Rally - Sambucca

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ooo no

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Träffar du patrick. SPRING!

Blondie. Lidköping *karin* säger:

låter som att patrik kommer hit

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

ja lite. då har vi svaret på gang bang society oxå..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

HAHAHAHA

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Men jag lovar. jag håller tyst om din hemlis.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ja vill flytta....

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

vart?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

blekinge?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Hur skulle det vara om blondie flytta från lidköping?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6523

Blondie. Lidköping *karin* säger:

vart som helst bara slippa denna stan...e så KUK rastlös här

Blondie. Lidköping *karin* säger:

5098

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6523. Flogging - Wander Lust

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

5098. Starsplash. - wonderful days

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Flyttar du blir det inte bättre för du kommer bara sakna alla bra dar i lidköping

Blondie. Lidköping *karin* säger:

tackar mr winap...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hehe.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

men det är ju just nu..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Ny fråga eller ska vi spinna vidare?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

ja de e ju sant....visst kan man inte fly heller...men göra nått...våga lixom chansa....

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Hur kommer min framtid i LA att se ut?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6932

Blondie. Lidköping *karin* säger:

2000

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

6932. Gummibear - Ich bin dein gummibaer

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2000. Kent - Socker

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Den kommer vara hmm. GODIS?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

tolkar man det som god då eller?

Blondie. Lidköping *karin* säger:

du kommer bli sockerberoende

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

som om jag inte redan är det?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Dricker mer cola än mjölk just nu..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

2 liter kostar 15 spänn på turken 25 meter från balkongen..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

inte bra...fast ja ska inte säga nått...ja sölar i mej redbull eller powerking hela tiden....

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hehe.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

har en fråga..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hur kommer helgen vara för bobba (han jag bor med)

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4832

Blondie. Lidköping *karin* säger:

144

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

4832. Stephen Lynch - Pierre

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

144. Nirvana - Rape me

Blondie. Lidköping *karin* säger:

våldta nån me humor?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Han kommer ha en hård helg..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

.bobbas tolkning.

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

sex på stranden..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

(pierre handlar ju om en fransk uteliggare)

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

eller så kommer han plocka upp ngn brud som är full på vin och inte hittar hem som typ är superfyllekåt...

Blondie. Lidköping *karin* säger:

göttisch för han

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

göttish för..

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

hehe.

Blondie. Lidköping *karin* säger:

han får ju kanske ligga

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jupps

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

(eller så är det en 2 meters neger som e fransk och heter pierre som våldtar mig hela natten) citat från bobba...

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Blondie. Lidköping *karin* säger:

e bobban vaken???

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

jupps..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

han har suttit och lirat wow..

Blondie. Lidköping *karin* säger:

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

du btw. det är okej om jag lägger upp delar av detta i bloggen va?

[ JcW ] - [Meanbunny] säger:

Vill sprida ask mr winamp.



Ja det är lite redigerat. Vissa saker vill vi hålla för oss själva. Men skojsigt är det. Nu pratar vi sex rent allmänt...
Tack Blondie för att du är en sån underbar vän.
  <--- Blondie. (jag som e fotograf)

JAG BEHÖVER FÅ MIG LITE MYSPYS SNART. Om det så bara är lite hångel så blir jag helnöjd. Men brutalsex hade ju inte varit fel.. :P

Aja. Kanske skriver mer innan jag går och lägger mig.
Kram sålänge.


Ask fate

Jag känner för att låta fingrarna dansa sådär så det blir en lång och djup blogg men samtidigt orkar jag inte det idag. Får ta det på fyllan istället. Brukar gå lättare då...

Så istället frågar jag min winamp om saker.
Har nog skrivit om leken i en tidigare blogg. Men vi skriver det igen. Leken har bara ett par enkla regler.

1. Ladda in alla låtar du har till spellistan.
2. Blanda spåren. ( Misc /sortera / slumpmässig lista) Helst fler än en gång.
3. Ställ en fråga om vad som helst. Svaret får dock inte kunnas besvaras med bara ett JA eller NEJ.
Exempel på fel: Kommer vi ha kul ikväll? Ställ istället frågan: Hur kommer vi ha ikväll.
4. Tryck på next. Låten besvarar din fråga.

Sen finns det sätt att utveckla leken beroende på om man leker den på fest eller om man sitter och filosoferar med kompisar eller om man sitter i bilen med en ipod. Men där har ni grunden iaf. Happy lekning!

Men nu till mina frågor:

1. Hur kommer det gå på nya jobbet?
2. Vad kommer jag tänka om nästa tjej jag blir kär i första gången jag träffar henne?
3. Hur kommer hon tänka om mig?
4. Hur skulle mina vänner beskriva mig när jag e nykter?
5. Hur skulle mina vänner beskriva mig när jag e full?
6. Vad kommer helgen att innehålla?
7. Vad är meningen med livet?
8. Hur kommer jag se på livet om 15 år?
9. Vad kommer jag tycka om min blogg om 15 år?
10. Beskriv hur min framtid kommer se ut rent generellt.

Och svaren. (siffrorna inom klammrar är låten nummer)
1. (4540) Paffendorf vs Real Booty babes - Smile (club mix)
2. (7031) Cobra Charlie - Cornelias Blod
3. (3610) Pimp! Code - Like a rocket (b-laze remix)
4. (4069) Guns n Roses - Whole lotta rosie (live at the ritz '88)
5. (5526) Rally - Gunde deklarerar
6. (6250) Liam lynch - My United states of what ever
7. (2501) Dave McCullen - Bitch 2007
8. (3363) Ebba Grön - Staten och Kapitalet
9. (2644) Hellacopters - Soulseller
10. Dark Oscillator - Nero


Okej. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska tolka allt det där. Men vissa svar var ganska intressanta. :P
Och nej jag har inte fuskat för att få fram vissa svar. Det kommer av sig självt. Annars är det ju inget kul...

Ska snart lägga mig och sova men först vill jag bara säga att jag saknar min familj lite. Vet att det blir svårare att träffas och sånt just nu när jag bor på soffan hos en polare. Och dessutom har jag inte så mkt pengar att resa för. Men vi tar igen det. Speciellt du och jag syrran. Vi ska rocka i höst!

Natten på er alla!

New and fresh...

... but not finished.

Kommer nog bli lite mer småfix med designen. Lite förnyelse på funktioner och sånt. Men det kommer sen. När jag orkar och har tid.

Annars så vill jag rekomendera en rolig film. Accepted hette den. Jag och Bjobb satt och glodde på den innan. Riktigt trevlig. Nu vill vi oxå göra som dom i filmen. Även om jag inte riktigt tror att det går tyvärr. Men man kunde ju hoppas lixom.



Men nu blir det nog lite wow tror jag. Ska försöka få upp min Paladin en lvl eller två. Samt kanske leka lite med min mage. Om jag inte sätter mig och spelar cs eller surfar porr. Får se vad som händer. Är fortfarande lite upprörd över slutet på one tree hill... *morr*

Kram

One Tree Hill

Som ni som läser min blogg ofta vet så är jag ett stort fan av One Tree Hill. Så det är lite jobbigt att jag nu tittat på säsongsavslutningen för säsong 5. Och shit vilken cliffhanger dom lägger in då. Blir så lite jobbigt att vänta för att se hur det slutar. Vill inte avslöja för mkt för er som oxå följer serien. Men jag vill ha nästa avsnitt typ nu! Men det får jag inte...

Så jag ska sätta mig och trixa med bloggdesign tror jag. Om inte jag och min Bobba ska slänga på ngn film eller nått.

Btw så får jag iaf testjobba på OkQ8 vid milstolpen. Börjar på måndag nu 9-15. Så nu ska jag bara lyckas ta mig dit oxå. Men det kommer nog gå bra. Jag brukar kunna lösa sånt. Så nu ska vi bara fixa till det med flickfronten oxå. Inte så att jag måste ha ett förhållande direkt men det vore trevligt att ha en testjobbsperiod där oxå. ;P

Och för er som är lite nyfikna så kommer designen jag kommer jobba fram för bloggen att ligga på http://jcw.blogg.se/test . Bara att kika in. :P Kommentera gärna i detta inlägget dock om vad ni tycker om den. Eller i chatboxen.

Kram Joel

Ny logga.

Här lekte man ihop en ny logga till bloggen. Så skiter sig hela designen. :S Vet inte om jag gillar nya motorna blogg.se ligger på, Men vad ska man göra. Blir väl att sätta sig och koda om hela bloggen. :S Men shit happens antar jag?

Edit: Den sket sig inte tog bara lång tid att ladda. Men funderar ändå på att koda om allt. Vill ha lite nytt. Synd bara att jag gillar den här blå färgen sjukt mkt. Men det löser sig nog. ;)

Nu blir det snart natten. Jobbträff imorgon för ett nytt jobb. Så håll en tumme...


Kram Joel

Bobba blogg.

Bobba sa till mig att skriva blogg så då gör jag det. Vill ju inte göra min sötnos ledsen ju.
Fast han påstår att det är jag som är hans biatch men det stämmer lixom inte... Men låt han leva i sin drömvärld. Det är han värd. :D

Men visst är han söt?
 



Annars har kvällen varit nice. Hängde med Sabina och Linn ut och drack en öl och var sociala. Alltid trevligt..

Och nu håller Bobba på och mobbar Jenny lite. Han e stygg. Men bättre att han är stygg än att Meanbunny tittar fram. ;P


(tyst inre monolog) I NEED SOME HUGS AND LOVING SOON!

Men jag har inte längre tur när det gäller flickor. Eller med livet i allmänhet iof. Skulle behöva en flicka som är snäll och tar hand om mig till viss del. Har haft en sån flicka men tyvärr så tog jag henne för givet. Men shit happens.

Nej nu blir det att glo på tv en stund tror jag. Eller försöka få Jenny att laga mat åt oss. ;P

Natten...

Love you all!

Long time no blogg

Sådär nu var även jag överflyttad till det nya systemet. Ser lite knasigt ut men det funkar väl antar jag.
Har hänt massor senaste tiden. Umgåtts mkt med folket här och jobbat och spelar wow.
Vet inte riktigt vart jag ska börja så jag vet inte riktigt om jag ska låta bli eller inte.

I fredags hade vi lite grillparty ute vid Lillolas. Var riktigt mysigt. Hoppas på fler sånna kvällar. Bara att hoppas att jag är på lite bättre humör när dom inträffar som har lite mer pengar så jag kan inhandla alkohol oxå. Visst var det gott med korv men lite öl till det hade inte suttit fel.

     

Vet om att bilderna ser lite korniga och knasiga ut och det är meningen. Har hittat ett pluginfilter tillverkat av Alienskin som jag förälskat mig i. Alien Skin Exposure 2 heter det. Och gör så att dina digitala bilder ser ut som olika typer av analoga fotokopior. Gillar framförallt effekterna av polaroid. Det är dom jag slänger på bilderna för att få det rätta suddet. :P Kommer komma fler bilder i den stilen. Ska bara fixa och trixa lite mer först.

Övrigt i helgen så blev det chill på lördan hos Fille med lite öl och Guitarrhero (som jag för övrigt suger getpung på) Sen igår så var det bara att slappa hela dagen. Iof var jag på fotboll och såg på när Anita Blåtå spela. (hon heter inte så egentligen men nu gör hon det) Bilder från fotbollsmatchen kommer nog när jag pallar lägga in dom i datorn. Har ju inte min multilåda här så jag får använda läs in scanner programmet som tar år och dar för att ladda in. Men men sånt är det antar jag.

Måste sätta mig ngn dag och sortera ut min externa nu oxå. Har sparat allt jag ville spara på den från hårddisken innan jag blåste den. Så man kanske borde titta igenom hur mkt där som är totalt onödigt. Vilket om man känner mig så inser man att det nog är en hel del tyvärr. Jag är lite av en sparare när det gäller data men en riktigt slösa när det gäller pengar.

I övrigt så går det skit på jobbet och med flickorna. Har ännu inte sålt ngt på jobbet men det är ju bara 3:e dan så det kommer väl igång hoppas jag. Men med kronofogden i nacken och ett jobb där jag bara får lön när jag säljer så kan jag inte jobba utan att sälja allt för länge..

Och flickorna finns ju där det vet jag. Bara jag som inte tar steget ut för att göra ngt åt det då jag inte tror på att det skulle kunna funka långvarigt med dom. Tyvärr. För dom är både söta och trevliga. Men jag vill ha ett fast, långvarigt förhållande med ngn som håller mig på jorden när jag behöver det, ngn som kramar mig när tårarna hänger på ögonfransarna och ngn som ger mig en knuff i ryggen då det är nödvändigt.
Och sånna flickor finns det vet jag. Har träffat sånna och fångat in dom tidigare. Ska bara lyckas med det igen...

Sen så har jag nu officiellt slut på cigg så jag får nog sluta röka oxå.
Kan bli en intressant dag imorgon...

Nej nu säger Bobba om jag inte slutar att vara så emo och blogg så klipper han internet för mig...

Så natti natti!

Har inte riktigt orkat..

Varit mkt med nya jobbet och sen fick jag wow av Fille. Så det blir ganska mkt spel faktiskt. Måste ju ta hand om min Bloodelf Paladin Stormscale ju. ;P

I övrigt så har jag verkligen helt slut på cash just nu. Det suger totalt. Speciellt när man inte har ngra cigg eller pengar till käk, öl lr annat viktigt man behöver för att överleva.


Ikväll så blir det lite bbq här i Landskrona. Vart e inte riktigt bestämt. Men det löser sig förhoppningsvis.

Ska försöka bättra mig men skrivande för er som är inne och läser ofta. Har en liten koll på vilka ni är men ni får gärna skriva en kommentar lite då och då.

Kram Joel

Borde sova

Men ändå sitter jag fortfarande här framför datorn och knappar. Men ska snart lägga mig. Ska bara se till att det sista av dagens arbete med att flytta över och installera program på den blåsta burken blir klart.

Det är därför som bilder ifrån helgens fester och valborg inte dykt upp. Vart mkt annat som tagit tid. Plus att det allt blir lite wow om jag ska lyckas ta ikapp Bobba och Fille. Även om det kanske blir så att när jag väl får händerna på ett äkta pass skapar en ny snubbe på stormscale som vi powerlvlar upp så jag kan vara med och leka sen...
Körde mest på shadowstorm för dom fick reda på att Madde lira där och att jag hittar bättre på alliance så jag skulle få tillbaka suget. Och ja det är tillbaka...


Men nu blir det natten. Får titta på senaste avsnittet av OTH imorgon när jag kommer hem...
Sista dagen på utbildningen innan det blir allvar på jobbet...

Och sen helt ur samtalet så måste jag snart hitta ngn att busa med. Jobbigt med många söta tjejer man ser nu när värmen kommer och dom börjar klä av sig... Men det löser sig nog innan jag gifter mig hoppas jag..

Nu fråga Bobba vad jag gjorde så det är bäst jag avslutar innan han mobbar mig ännu mer...
Natten!

Borde kanske skriva blogg men orkar inte...

Är ganska slut i kroppen nu känner jag. Så även om jag kanske skulle vilja skriva lite mer detaljerat om dagen så orkar jag inte riktigt det. Är ju en arbetsdag imorgon oxå. Enda jag kan säga är att jag e supertaggad inför detta jobb. Bara att hålla en tumme för att jag är lika bra på det som jag hoppas att jag är/kommer bli.

Puss till alla vänner här nere oxå som alltid finns där och ger mig så mkt kärlek. Faan vad jag har saknat er.

This IS my home!

First day.

Har haft första dagen med utbildning nu. Känns riktigt bra det här. Har dessutom träffat några av dom som jag kommer jobba med. Känns som det är bra folk. Även om man lättare tyr sig till vissa man känner en gemenskap med. Så detta kommer nog bli bra.

Har även hunnit lira lite wow oxå. Är bara upp i lvl 5 med min warrior än så länge men nu är jag i stormwind så nu blir det lite powerlevel med bobba och fille. ;P Tyvärr räcker ju mitt guestpass bara 10 dagar lr till lvl 20. Men vad ska man göra åt saken när man inte har pengar. Men det löser sig nog.

Saknar folk i lidköping oxå. Hatar att jag inte kan slänga över sms och kolla hur det är med dom och så. Men får nog jobbtelefonen på torsdag lr fredag så då blir det ändring på det.

Nej nu ska jag hoppa över till Göken och kolla läget med honom och så.. Bobba och Fred (a.k.a Shitsleeper) är och tränar på fysiken. Ska hänga med ngn dag är det tänkt. Men det löser sig..

Kram kram Joel

Idag börjar det...

Idag ska jag ner till Malmö på min utbildning. Håll en tumme för att allt går bra och att jag hittar vart jag ska vara utan större bekymmer. Nog för att Malmö är lite stort men ja har ganska bra lokalsinne. Och så svårt är det ju inte att gå rakt från stationen ner till kaptensgatan. :P

I övriga nyheter så är min dator helt nyblåst. Vilket känns skönt ch verkligen märks på hur snabbt den startar upp nu. Och jag har installerat både steam och wow nu. Så nu ska vi köra på mitt 10dagarspass och sen fixa lite cash så jag kan spela lite mer. Dingade allt min warrior lite igår. Dock bara till level 3 men klockan var ju faktiskt 01 och jag skulle ju upp idag. Blir att lira lite ikväll medans jag och Bobba tvättar. ;P

Nej man kanske borde ta och hoppa in i duschen kanske? Så man är fräsch och najs när man sätter sig på pågatåget och svettas i dagens fina väder? :D

Tårarna rinner i tystnaden.

Sitter här och lyssnar på musik och låter smaken av salt träffa mina läppar. Var längesen jag släppte på det såhär. Och det var behövligt.

Förlåt Jocke för att jag la på som jag gjorde men jag fick panik när det blev bråk på festen. Borde inte ha gjort det jag vet. För du behövde mig mer än vad dom gjorde och då fanns jag inte där. FÖRLÅT!


Cobra Charlie - Skrik om du brinner!

Och om du någonsin hamnar i sån sits att du vill få ur dig tårar. Se Pay it forward. ("skicka vidare" på svenska)
Jag gråter ögonen ur mig till slutscenerna.

Hitta det på youtube. Glöm inte näsduken.



What I need...

Skulle egentligen behöva prata av mig. Få bägaren att rinna över. Men nu är inte rätt plats eller tid. Tyvärr. För det hade som sagt varit behövligt. Men jag vet inte vart jag ska vända mig riktigt. Jag skulle behöva ngn som är min ryggrad. Ngn jag kan vända mig till och verkligen vara ärlig ända ner till botten av min själ. Men sånna personer är svåra att hitta tyvärr. Men nog om det. Nu blir det snart natten här för jag vill bara att den här dagen ska ta slut. Och att det ska bli måndag så jag får börja på nya jobbet och ta tag i mitt liv.

Vi hörs!

Imorgon blåser vi datorn här så vi kan installera wow här. Bobba och Fille tjatar på mig så det är nog dags igen. Få se om jag fastnar lika mkt som dom har.

Godnatt.

Feel the love.

Idag har varit en riktigt soft dag. Började med att Thrana kom till mig och Bobba för lite frukost. Och då menar jag inte nån normal frukost utan äkta L-A frukost. Coca Cola, 1 krs bullar och Flänsost (som egentligen heter Puck).
Sen kom även Göken hit och softa innan vi bestämde att vi skulle ta och åka ut till lokalen där grabbarna har sina ormar. Hämtade upp Robin på vägen och körde lite olagligt med Göken sittandes på ngt konstigt sätt mellan våra ben i baksätet. Men skoj var det.
Efter att ha matat ormarna med Råttor och deras små bäbisar så gick vi till Donkan och käka innan det blev dags att dra till Robin och lira PS3 med Gta IV. Fy faan vad nice den grafiken är. Riktigt sjukt snyggt. Man blir lixom kär i det. Det blir på önskelistan över födelsedagspresenter jag ska köpa till mig själv. Synd bara att jag inte fyller år förrän i december. :S

Så vi har suttit hos Robin fram tills nu. Varit en äkta slödag med grabbarna. :D

Ni som har väntat på bilder från senaste festen får vänta tills imorgon. Kommer då. Är ledig.
Utbildningen blev flyttad till måndag istället så vi får utbildningsdagarna efter varandra istället.

Men nu blir det nog natten tror jag. Är lite småtrött. ;P

Kram kram!

RSS 2.0
Välkommen till
JcW.blogg.se


Här skriver jag av mig mellan varven samt publicerar bilder jag tagit och tipsar om diverse olika akuella saker.
För att komma i kontakt med mig maila mig på
[email protected]

Sol över din väg // JcW


Mina gäster
Online just nu:
Dagens:
Veckans:
Månadens:
Totalt: