Too much love...

... will kill you

Känner för att skriva av mig egentligen men ska till jobbet imorgon mellan 16-21 så jag behöver sova.
Men det ska bli otroligt skönt att jobba imorgon. Ta på sig det fejkade glada ansiktet och säga. Hej jag mår bra, det blir 17,50. Fylla i med något meningslöst skämt och sen vidare till nästa kund. Slippa tänka på mina föräldrars relation till varandra, deras relation till mina syskon och till mig. Slippa tänkandet på mitt boende, min ekonomi, framtid. Slippa tänka på kärlek eller rättare sagt bristen på den. Slippa fly in i någon fejkad värld av böcker eller meningslöst film/tvspels våld. Slippa dränka tankarna med alkohol. Bara vara den bästa Joel jag kan vara för 5 timmar och njuta av det. Det ska bli skönt. Men hur vrickad är inte ens tillvaro när man längtar till jobbet för ens fritid suger. Det brukar ju vara tvärt om.
Men min tillvaro och jag är inte som alla andra. Det har jag märkt. På både gott och ont tyvärr. Nu på senare tid har det varit mest på ont. Men man vänjer sig väl förhoppningsvis. Det är bara som far min brukar säga: Bita i det sura äpplet, titta frammåt och visa en stark fasad utåt så kommer det att ordna sig till slut.

Men för er som inte förstår riktigt vad det är jag menar så lyssna på denna Queenlåten. För dom har verkligen en låt för alla tillfällen och denna beskriver i stora delar mig perfekt just nu.
Och nej jag menar inte på ett kärleksmässigt plan till någon flicka utan mer för "love of my self" lr kärleken till livet, omgivningen jag befinner mig i....
Godnatt. Nu ska jag kolla på Definatly Maybe igen och försöka somna. Isla Fisher är bara så sjukt vacker...
Sen eftersom hon är gift och har barn med Sasha Baron Cohen så måste hon ju ha ganska duktigt med humor.
Varför hittar inte jag sånna tjejer? (För att jag sitter och gräver ner mig i en blogg?)

Natten!

Bilder från bröllopsform

Här kommer bilderna från de avsnitten av bröllopsform jag ännu inte lagt upp.

Avsnitt 2.

Niklas och Camilla

1.  2.  3.  

Avsnitt 3.

Martin & Sofie

1.  2.  3.

Avsnitt 4.

Kimmo & Helena

1.  2.  3.


En av dom bästa bilderna jag tog under mitt uppdrag uppe under bröllopsform är just sista bilden Kimmo & Helena 3.
Ni som såg programmet såg hur kära dom var fortfarande och jag tycker det känns om jag fångade just den känslan på bild där på bild 3. Men jag är otroligt tacksam och nöjd över alla bilder jag tog. Tack till paren och all lycka till er under fortsättningen av resan!  


Nu till mig. Har kännt att jag skulle velat skriva av mig de senaste dagarna men har inte kännt mig direkt motiverad för det. Har inte haft orken riktigt. Vilket känns knas. Jag har satt mig och loggat in för att skriva. Börjar skriva och låtit 3-4 rader blöda ur fingrarna på mig innan allt bara fryser sig och jag tar bort det och raderar det. Sen loggar jag ut och gör något annat. Som att läsa, se på film eller spela xbox360. Tycker inte om när jag flyr in i andra världar för att jag inte riktigt orkar med min egen. Det skrämmer mig lite. Men fick jag välja vilken värld jag skulle fly in i så ska jag försöka fly mer in i böcker än i något annat. Har läst 2 riktigt bra böcker på senaste tiden.
The Dirt. Boken om Motley Crue från starten till nutid. Samt boken som basisten i Motley släppte Nikki Sixx: Heroin Diaries. Om lite över ett år under hans herionmissbruk. Båda böckerna är brutalt ärliga och visar en värld som inte många får se. Jag rekommenderar dom båda väldigt mkt. Läs dom!
The Dirt:  Heroin Diaries: 


Nej jag ska väl försöka göra något vettigt resten av kvällen. Som att ladda in bilderna från festen förra helgen här och Navids spelning i Röstånga. mer om det senare förmodligen. Funderar även på att fixa om designen. Tycker numera att det är lite för plottrig. Men vi får se...

Kram på er!

Hej

har inte orkat blogga och orkar inte göra det just nu heller. Bara känner mig på ett blogglöst tillstånd ju nu.
Så ni vet att jag iaf lever även om jag inte är så aktiv här...

Men jag lämnar er med bästa låten just nu.


David och Ann-Maria

Jupps för er som säg på tv4 såg det trevliga paret som var först ut i bröllopsform. Tänkte publicera lite extra bilder från cermonin som jag tog när jag var med på inspelningen.

    


Säg gärna vad ni tycker. :D
Har massvis med fler bilder på paret samt på alla andra par. Så det kommer bli fler sånna bloggar med bilder som ni inte fick se i programmet.

Nej nu ska jag försöka ignorera min tandvärk och se på filmen på tv6 med styvbror min.
Kram Joel

Bröllopsform.

Glömde visst en grej att skriva iaf.

För er som inte har läst supermkt om vad bröllopsform är så finns Trailern för programmet på denna adressen.

HÄR

Sen så har en av programledarna använt en bild som jag tog på henne på hennes hemsida. Dessutom på framsidan.

Länk till hennes hemsida hittar ni HÄR.

Och programmet börjar sändas imorgon/idag. Eller den 9:e helt enkelt på TV4 klockan 20:00. Spana in!
Tror det är ett perfekt program att bänka sig framför tv med sin partner och kolla. Speciellt nu när det börjar bli höst och sommarkänsloyran börjar dämpa sig. Få lite ny kreativa ideer om hur man ska förhålla sig i en relation med någon man bryr sig väldigt mycket om. Dessutom vet att det paren har gått igenom en väldigt stor förvandling. Det i sig är värt att titta på.

Men nu till packningen och filmtittandet..

Kram och godnatt!

Jag vet jag borde blogga mera...

... men ibland känns det bara som att man ältar samma problem om och om igen...

Det är som jag kommenterade psykologhjälp.
(Jag vet att det kan göra underverk för vissa personer men jag är inte en av dom)

"Om jag står med fötterna i en lerpöl. Och någon kommer och ställer sig bredvid min lerpöl. Hjälper det då mig ur lerpölen att prata om min lerpöl?"

Sen att prata om hur jag hamnade i lerpölen är en helt annan sak. Men det samtalet är något man bör ha när man väl är ur pölen. Eller är det bara jag som tänker annorlunda?


Men nog om det. Ska försöka bättra mig och skriva ett inlägg per dag bara för att komma igång lixom. Något säger mig dessutom att min blogg kommer bli lite flitigare besökt inom det närmaste utav den anledningen att jag redan fått besökare här i samband av mitt jobb i tv programmet Bröllopsform som startar imorgon torsdag (vet att inlägget kan bli publicerat efter datumändringen).

Och dessutom då kommer jag att lägga in 3 bilder på det paret som är med i varje avsnitt här på bloggen. 3 bilder ni inte får se på tv. Så det blir lite exklusivt för min blogg only. :P
Självklart vill jag att ni då kommer med konstruktiv kritik eller bara en åsikt om dom.
Första bilderna kommer upp imorgon efter 22. Ska bara se till så jag kan komma åt internet hemma hos mor.

För jag åker uppåt landet imorgon. Upp till Lidköping och träffar vänner, familj och får lite paus från min gråa vardag.
Vilket kommer bli otroligt skönt. Sen att jag vet att det kommer bli riktigt mkt supa till helgen känns inte helt fel det heller.
Enda nackdelen med att åka upp är att jag missar hemmamatchen med handbollen på lördag. Efter 2 förluster så måste vi ta en vinst snart. Och jag vill vara delaktig i den händelsen. Men självklart skulle jag bli lika glad om den inträffade utan mig. Men ni förstår.

Ska ta en rökpaus och se om det är något mer jag vill skriva just nu medans jag ändå är på gång...


... tillbaka. Precis 00:00. Och jag blev inte så mkt smartare av min lilla paus. 
Funderar på att packa väskan jag ska ha med mig imorgon lite. Ska inte ha med mig så mkt upp. Mest underkläder och lite byxor. Har hur mkt kläder som helst uppe hos morsan. Som jag ändå måste gå igenom för att kolla vad som ska sparas och vad som ska slängas. Eftersom Mor och Roger flyttar i december. Iof så hoppas jag att jag vid det tillfället har löst min boende situation till något mer passande för mig. Även om jag trivs hos Bobba så vill jag ha mitt eget ställe. 
Med en katt...
Har tidigare varit lite anti husdjur och sånt men förnärvande öken på på tjej/relations fronten hade det varit otroligt trevligt med lite vilkorslös kärlek. Dessutom var jag hemma hos en kompis för ett par dagar sen ovh hans kattunge var så otroligt söt. Spann så fort man lyfte upp henne eller bara rörde vid henne. Var otroligt mysigt. Sen att se lekfullheten och nyfikenheten var på något sätt lyftande. Svårt att förklara i ord. Men ni som sett en kattunge jaga efter studsboll för att sedan titta på dig som för att säga: Kasta den igen då... Vet vad jag menar.

Nej packa lite, slänga på någon film. Sova så jag kommer upp i tid imorgon. Ska för säkerhetsskull smsa till mor och se om hon kan ringa och kolla så jag är uppe i tid. 

Natten på er.

Och Färjan. När du är i Sverige nästa gång måste vi ses. Miss U! 


När tankarna ballar ur...

Efter att inte ha sovit ngt inatt utan istället tillbringat den med att läsa The Dirt, boken om Motley Crue, så går tankarna amok. Hur kan vissa personer uppleva så mkt under bara ett par år medan det känns som jag sitter fast i mitt inrutade system? Och jag vet att deras berättelse är en på flera tusentalspersoners jakt på framgång och rockstjärneliv. Men det är inte rockstar grejjen jag är ute efter. Jag vill bara känna att jag lever och vakna på morgonen och känna mig tillfreds utan att det kryper som hundratals myror under huden på mig. Jag vill ha stabilitet. Inte känna att jag måste gå på tå och vara försiktig för att mitt nästa agerande kan min omgivning att ge upp på mig och sluta ställa upp och hjälpa mig. För en del av mig känner det som att jag lever på lånad tid...
... och pengar.
Utan deras givmildhet vet jag inte var eller vem jag skulle vara idag och det skrämmer mig på ett sätt jag har varit med om innan.

Vem faan är jag egentligen? Och vad är syftet med mitt liv?

Så nu när jag slängt mig ut på ett äventyr hjärnan sa åt mig att hoppa av medan hjärtat och den sökande ådran i mig sa till att hoppa på undrar jag om det kanske inte är förgäves. För det är så det brukar sluta. jag hittar ett äventyr och kastar mig vind för våg in i det utan att tänka på ekonomiska och sociala konsekvenser utan brinner helhjärtat och drömmer mig tills tiden efter äventyret hur jag kanske då kommer att känna någon sorts ro. Men oftast slutar det med att äventyret inte blir av och jag blir stående på samma fläck med tomma fickor och krossade drömmar.

För ett par år sen handlade de flesta av mina äventyr om att fara land och rike runt för att träffa diverse olika flickor jag fick kontakt med via nätet. Och visst hände det att jag i slutet stod utan pengar och med krossat hjärta men det fanns även tillfällen då jag verkligen kände mig så otroligt levande. Det fanns något i dom äventyren som behaga mig på ett sätt jag inte blivit behagad på ett bra tag nu. Och då snackar jag inte om sex utan om bekräftelse. Att jag dög som person, pojkvän, älskare och vän. Men nu i en tid där allt handlar om vilka kläder man ska ha, vilken tv lr mobil som är bäst (kolla bara här i blogg världen, de största bloggarna i sverige är modebloggar medans dom personliga bloggarna dör ut en efter en) känner jag ibland att jag inte passar in. Jag känner mig malplacerad på något sätt. Visst kan det bero på att den charmen jag en gång i tiden besatt för att kunna charma till mig fina och intressanta flickor via nätet numera verkar utbytt mot en osäkerhet och en stor känsla av skeptisism mot hela projektet.

Nej numera handlar mina äventyr om jakten på jobb så jag kan skaffa mig en trygg tillvaro och ett liv. Eller som detta äventyret. Om att få uppleva något annat bara. Om så bara för en kort tid.

Ska avrunda denna bloggen nu som är skriven på ett såntdär Sidewalk Express någonstans i Sverige där jag om ca 2 timmar kommer att vara delaktig i ett möte som bestämmer om jag får mitt äventyr som kanske förändrar mitt liv eller inte. Eller så kommer jag inte med och då kanske själva resan dit är äventyret jag egentligen var menad för.

Jag vet inte längre och jag har respekt för er som orkat läsa igenom min otroligt långa och flummiga text.
Men jag blir inspirerad av Niel Strauss sätt att skriva i boken Dirt. En 568 sidorrs bok jag redan läst 407 sidor på sen jag startade mitt äventyr.

Kram på er och må lyckan vara med er!

Äventyr och stukade kroppsdelar...

Jupps ska inom 24 timmar utsätta mig för ett nytt äventyr. Kommer inte säga något alls om det innan jag vet mer om det.
Men spännande är det allt. ;)

Och jag har lyckats stuka foten oxå. Är inte sådär jätteskönt men ska nog klara av att spela på lördag. tror jag iaf. Annars är det bara att tejpa och bita ihop.

Vad men kan vi skriva om? Vet inte just nu. Känner mig lite småtrött fast jag typ sov hela dan igår...

Nej vila lite kanske. Men först ska vi ta ngt att äta.

Kram på er!

RSS 2.0
src="https://static.blogg.se/shared/js/script.js">

Too much love...

... will kill you

Känner för att skriva av mig egentligen men ska till jobbet imorgon mellan 16-21 så jag behöver sova.
Men det ska bli otroligt skönt att jobba imorgon. Ta på sig det fejkade glada ansiktet och säga. Hej jag mår bra, det blir 17,50. Fylla i med något meningslöst skämt och sen vidare till nästa kund. Slippa tänka på mina föräldrars relation till varandra, deras relation till mina syskon och till mig. Slippa tänkandet på mitt boende, min ekonomi, framtid. Slippa tänka på kärlek eller rättare sagt bristen på den. Slippa fly in i någon fejkad värld av böcker eller meningslöst film/tvspels våld. Slippa dränka tankarna med alkohol. Bara vara den bästa Joel jag kan vara för 5 timmar och njuta av det. Det ska bli skönt. Men hur vrickad är inte ens tillvaro när man längtar till jobbet för ens fritid suger. Det brukar ju vara tvärt om.
Men min tillvaro och jag är inte som alla andra. Det har jag märkt. På både gott och ont tyvärr. Nu på senare tid har det varit mest på ont. Men man vänjer sig väl förhoppningsvis. Det är bara som far min brukar säga: Bita i det sura äpplet, titta frammåt och visa en stark fasad utåt så kommer det att ordna sig till slut.

Men för er som inte förstår riktigt vad det är jag menar så lyssna på denna Queenlåten. För dom har verkligen en låt för alla tillfällen och denna beskriver i stora delar mig perfekt just nu.
Och nej jag menar inte på ett kärleksmässigt plan till någon flicka utan mer för "love of my self" lr kärleken till livet, omgivningen jag befinner mig i....
Godnatt. Nu ska jag kolla på Definatly Maybe igen och försöka somna. Isla Fisher är bara så sjukt vacker...
Sen eftersom hon är gift och har barn med Sasha Baron Cohen så måste hon ju ha ganska duktigt med humor.
Varför hittar inte jag sånna tjejer? (För att jag sitter och gräver ner mig i en blogg?)

Natten!

Bilder från bröllopsform

Här kommer bilderna från de avsnitten av bröllopsform jag ännu inte lagt upp.

Avsnitt 2.

Niklas och Camilla

1.  2.  3.  

Avsnitt 3.

Martin & Sofie

1.  2.  3.

Avsnitt 4.

Kimmo & Helena

1.  2.  3.


En av dom bästa bilderna jag tog under mitt uppdrag uppe under bröllopsform är just sista bilden Kimmo & Helena 3.
Ni som såg programmet såg hur kära dom var fortfarande och jag tycker det känns om jag fångade just den känslan på bild där på bild 3. Men jag är otroligt tacksam och nöjd över alla bilder jag tog. Tack till paren och all lycka till er under fortsättningen av resan!  


Nu till mig. Har kännt att jag skulle velat skriva av mig de senaste dagarna men har inte kännt mig direkt motiverad för det. Har inte haft orken riktigt. Vilket känns knas. Jag har satt mig och loggat in för att skriva. Börjar skriva och låtit 3-4 rader blöda ur fingrarna på mig innan allt bara fryser sig och jag tar bort det och raderar det. Sen loggar jag ut och gör något annat. Som att läsa, se på film eller spela xbox360. Tycker inte om när jag flyr in i andra världar för att jag inte riktigt orkar med min egen. Det skrämmer mig lite. Men fick jag välja vilken värld jag skulle fly in i så ska jag försöka fly mer in i böcker än i något annat. Har läst 2 riktigt bra böcker på senaste tiden.
The Dirt. Boken om Motley Crue från starten till nutid. Samt boken som basisten i Motley släppte Nikki Sixx: Heroin Diaries. Om lite över ett år under hans herionmissbruk. Båda böckerna är brutalt ärliga och visar en värld som inte många får se. Jag rekommenderar dom båda väldigt mkt. Läs dom!
The Dirt:  Heroin Diaries: 


Nej jag ska väl försöka göra något vettigt resten av kvällen. Som att ladda in bilderna från festen förra helgen här och Navids spelning i Röstånga. mer om det senare förmodligen. Funderar även på att fixa om designen. Tycker numera att det är lite för plottrig. Men vi får se...

Kram på er!

Hej

har inte orkat blogga och orkar inte göra det just nu heller. Bara känner mig på ett blogglöst tillstånd ju nu.
Så ni vet att jag iaf lever även om jag inte är så aktiv här...

Men jag lämnar er med bästa låten just nu.


David och Ann-Maria

Jupps för er som säg på tv4 såg det trevliga paret som var först ut i bröllopsform. Tänkte publicera lite extra bilder från cermonin som jag tog när jag var med på inspelningen.

    


Säg gärna vad ni tycker. :D
Har massvis med fler bilder på paret samt på alla andra par. Så det kommer bli fler sånna bloggar med bilder som ni inte fick se i programmet.

Nej nu ska jag försöka ignorera min tandvärk och se på filmen på tv6 med styvbror min.
Kram Joel

Bröllopsform.

Glömde visst en grej att skriva iaf.

För er som inte har läst supermkt om vad bröllopsform är så finns Trailern för programmet på denna adressen.

HÄR

Sen så har en av programledarna använt en bild som jag tog på henne på hennes hemsida. Dessutom på framsidan.

Länk till hennes hemsida hittar ni HÄR.

Och programmet börjar sändas imorgon/idag. Eller den 9:e helt enkelt på TV4 klockan 20:00. Spana in!
Tror det är ett perfekt program att bänka sig framför tv med sin partner och kolla. Speciellt nu när det börjar bli höst och sommarkänsloyran börjar dämpa sig. Få lite ny kreativa ideer om hur man ska förhålla sig i en relation med någon man bryr sig väldigt mycket om. Dessutom vet att det paren har gått igenom en väldigt stor förvandling. Det i sig är värt att titta på.

Men nu till packningen och filmtittandet..

Kram och godnatt!

Jag vet jag borde blogga mera...

... men ibland känns det bara som att man ältar samma problem om och om igen...

Det är som jag kommenterade psykologhjälp.
(Jag vet att det kan göra underverk för vissa personer men jag är inte en av dom)

"Om jag står med fötterna i en lerpöl. Och någon kommer och ställer sig bredvid min lerpöl. Hjälper det då mig ur lerpölen att prata om min lerpöl?"

Sen att prata om hur jag hamnade i lerpölen är en helt annan sak. Men det samtalet är något man bör ha när man väl är ur pölen. Eller är det bara jag som tänker annorlunda?


Men nog om det. Ska försöka bättra mig och skriva ett inlägg per dag bara för att komma igång lixom. Något säger mig dessutom att min blogg kommer bli lite flitigare besökt inom det närmaste utav den anledningen att jag redan fått besökare här i samband av mitt jobb i tv programmet Bröllopsform som startar imorgon torsdag (vet att inlägget kan bli publicerat efter datumändringen).

Och dessutom då kommer jag att lägga in 3 bilder på det paret som är med i varje avsnitt här på bloggen. 3 bilder ni inte får se på tv. Så det blir lite exklusivt för min blogg only. :P
Självklart vill jag att ni då kommer med konstruktiv kritik eller bara en åsikt om dom.
Första bilderna kommer upp imorgon efter 22. Ska bara se till så jag kan komma åt internet hemma hos mor.

För jag åker uppåt landet imorgon. Upp till Lidköping och träffar vänner, familj och får lite paus från min gråa vardag.
Vilket kommer bli otroligt skönt. Sen att jag vet att det kommer bli riktigt mkt supa till helgen känns inte helt fel det heller.
Enda nackdelen med att åka upp är att jag missar hemmamatchen med handbollen på lördag. Efter 2 förluster så måste vi ta en vinst snart. Och jag vill vara delaktig i den händelsen. Men självklart skulle jag bli lika glad om den inträffade utan mig. Men ni förstår.

Ska ta en rökpaus och se om det är något mer jag vill skriva just nu medans jag ändå är på gång...


... tillbaka. Precis 00:00. Och jag blev inte så mkt smartare av min lilla paus. 
Funderar på att packa väskan jag ska ha med mig imorgon lite. Ska inte ha med mig så mkt upp. Mest underkläder och lite byxor. Har hur mkt kläder som helst uppe hos morsan. Som jag ändå måste gå igenom för att kolla vad som ska sparas och vad som ska slängas. Eftersom Mor och Roger flyttar i december. Iof så hoppas jag att jag vid det tillfället har löst min boende situation till något mer passande för mig. Även om jag trivs hos Bobba så vill jag ha mitt eget ställe. 
Med en katt...
Har tidigare varit lite anti husdjur och sånt men förnärvande öken på på tjej/relations fronten hade det varit otroligt trevligt med lite vilkorslös kärlek. Dessutom var jag hemma hos en kompis för ett par dagar sen ovh hans kattunge var så otroligt söt. Spann så fort man lyfte upp henne eller bara rörde vid henne. Var otroligt mysigt. Sen att se lekfullheten och nyfikenheten var på något sätt lyftande. Svårt att förklara i ord. Men ni som sett en kattunge jaga efter studsboll för att sedan titta på dig som för att säga: Kasta den igen då... Vet vad jag menar.

Nej packa lite, slänga på någon film. Sova så jag kommer upp i tid imorgon. Ska för säkerhetsskull smsa till mor och se om hon kan ringa och kolla så jag är uppe i tid. 

Natten på er.

Och Färjan. När du är i Sverige nästa gång måste vi ses. Miss U! 


När tankarna ballar ur...

Efter att inte ha sovit ngt inatt utan istället tillbringat den med att läsa The Dirt, boken om Motley Crue, så går tankarna amok. Hur kan vissa personer uppleva så mkt under bara ett par år medan det känns som jag sitter fast i mitt inrutade system? Och jag vet att deras berättelse är en på flera tusentalspersoners jakt på framgång och rockstjärneliv. Men det är inte rockstar grejjen jag är ute efter. Jag vill bara känna att jag lever och vakna på morgonen och känna mig tillfreds utan att det kryper som hundratals myror under huden på mig. Jag vill ha stabilitet. Inte känna att jag måste gå på tå och vara försiktig för att mitt nästa agerande kan min omgivning att ge upp på mig och sluta ställa upp och hjälpa mig. För en del av mig känner det som att jag lever på lånad tid...
... och pengar.
Utan deras givmildhet vet jag inte var eller vem jag skulle vara idag och det skrämmer mig på ett sätt jag har varit med om innan.

Vem faan är jag egentligen? Och vad är syftet med mitt liv?

Så nu när jag slängt mig ut på ett äventyr hjärnan sa åt mig att hoppa av medan hjärtat och den sökande ådran i mig sa till att hoppa på undrar jag om det kanske inte är förgäves. För det är så det brukar sluta. jag hittar ett äventyr och kastar mig vind för våg in i det utan att tänka på ekonomiska och sociala konsekvenser utan brinner helhjärtat och drömmer mig tills tiden efter äventyret hur jag kanske då kommer att känna någon sorts ro. Men oftast slutar det med att äventyret inte blir av och jag blir stående på samma fläck med tomma fickor och krossade drömmar.

För ett par år sen handlade de flesta av mina äventyr om att fara land och rike runt för att träffa diverse olika flickor jag fick kontakt med via nätet. Och visst hände det att jag i slutet stod utan pengar och med krossat hjärta men det fanns även tillfällen då jag verkligen kände mig så otroligt levande. Det fanns något i dom äventyren som behaga mig på ett sätt jag inte blivit behagad på ett bra tag nu. Och då snackar jag inte om sex utan om bekräftelse. Att jag dög som person, pojkvän, älskare och vän. Men nu i en tid där allt handlar om vilka kläder man ska ha, vilken tv lr mobil som är bäst (kolla bara här i blogg världen, de största bloggarna i sverige är modebloggar medans dom personliga bloggarna dör ut en efter en) känner jag ibland att jag inte passar in. Jag känner mig malplacerad på något sätt. Visst kan det bero på att den charmen jag en gång i tiden besatt för att kunna charma till mig fina och intressanta flickor via nätet numera verkar utbytt mot en osäkerhet och en stor känsla av skeptisism mot hela projektet.

Nej numera handlar mina äventyr om jakten på jobb så jag kan skaffa mig en trygg tillvaro och ett liv. Eller som detta äventyret. Om att få uppleva något annat bara. Om så bara för en kort tid.

Ska avrunda denna bloggen nu som är skriven på ett såntdär Sidewalk Express någonstans i Sverige där jag om ca 2 timmar kommer att vara delaktig i ett möte som bestämmer om jag får mitt äventyr som kanske förändrar mitt liv eller inte. Eller så kommer jag inte med och då kanske själva resan dit är äventyret jag egentligen var menad för.

Jag vet inte längre och jag har respekt för er som orkat läsa igenom min otroligt långa och flummiga text.
Men jag blir inspirerad av Niel Strauss sätt att skriva i boken Dirt. En 568 sidorrs bok jag redan läst 407 sidor på sen jag startade mitt äventyr.

Kram på er och må lyckan vara med er!

Äventyr och stukade kroppsdelar...

Jupps ska inom 24 timmar utsätta mig för ett nytt äventyr. Kommer inte säga något alls om det innan jag vet mer om det.
Men spännande är det allt. ;)

Och jag har lyckats stuka foten oxå. Är inte sådär jätteskönt men ska nog klara av att spela på lördag. tror jag iaf. Annars är det bara att tejpa och bita ihop.

Vad men kan vi skriva om? Vet inte just nu. Känner mig lite småtrött fast jag typ sov hela dan igår...

Nej vila lite kanske. Men först ska vi ta ngt att äta.

Kram på er!

RSS 2.0
Välkommen till
JcW.blogg.se


Här skriver jag av mig mellan varven samt publicerar bilder jag tagit och tipsar om diverse olika akuella saker.
För att komma i kontakt med mig maila mig på
xjcwx@hotmail.com

Sol över din väg // JcW


Mina gäster
Online just nu:
Dagens:
Veckans:
Månadens:
Totalt: