På visby

Ligger just nu på en luftmadrass som har smygpunka och skriver blogg...

Tiden här har väl hittils inte varit den bästa men det ska jag skriva mer om när tillfälle ges.


Har funderat en hel del på det här med flickor och sånt...
Även fast det är 189 dagar sen idag sen min senaste kyss, smek och sex så saknar jag det inte så mkt som man skulle kunna tro. Det jag saknar mest är väl närheten och kramarna samt ngn som sover på ens arm. Och det har jag ju fått göra. För enligt mig så är det inget konstigt att en tjejkompis som e singel sover på en killkompis arm utan att det händer ngt eller ngt sådant. För är man bra kompisar så borde man väl kunna låna ut en arm?

Men även om jag skulle vilja fall hejdlöst för ngn så är jag lite nöjd med att vara singel oxå. För att se folk bli värsta tofflarna. Och det finns en hel del psykobrudar där ute som har inställningen att porr är dåligt, killar är bara svin och kan inte göra ngt rätt. samt en massa andra exempel vi inte ska dra allt för högt.

Så vad jag söker i en tjej har mer och mer kommit fram inom dom senaste 189 dagarna.

Hon ska vara självständig. Orkar inte med klängiga tjejer som inte klarar sig utan att sitta fast vid höftbenet på en när man är på fest eller på stan eller med vänner. Utan ett jag och ett du kan det aldrig bli ett vi.

Hon ska vara social.  Jag ska kunna lämna henne med mina polare och hon är med i samtalet. Hon ska även som jag vilja prata med många människor på fest eller krogen. Sen ska hon även ha ett stort socialt nätverk. Precis som jag har. Går nästan lite under självständighetsgrejjen.

Hon ska ha humor. Helst ska hon ju dela min dåliga humor men hon ska absolut gilla ironi och sarkasm. Sen så gäller det ju att hon förstår när jag skämtar.

Hon ska vara sexuellt självsäker. Och då menar jag inte att hon ska ställa sig och strippa på bord eller gå runt i genomskinliga kläder. Utan att hon ska ha ett humm om vad hon gillar men även kunna exprimentera. Viktigast är ändå att man ska kunna föra en dialog om sex. För kan hon inte prata om sex som vilket samtalsämne som helst går hon fetbort. Tyvärr.

Hon ska vara relativt vältränad. Jag gillar smala tjejer och inte pinnsmala men tjejer som är ganska propotionerliga i sin kroppsform. Jag önskar att jag inte hade den preferensen men nu har jag den. Tyvärr
Snyggaste kroppsdelen jag vet på en tjej är en nice rumpa. Men inte för mkt junkinthetrunk. Hellre liten och greppvänlig. Sen vad det gäller bröst så har jag väl inga direkta önskemål. Hellre små och fast än stora och hängiga antar jag.

FInns säkert fler egenskaper jag skulle vilja ha men som jag inte kan sätta ord på. Och nej allt krävs inte utan det är mest önskemål om den perfekta kvinnan.


Men det blir väl mest en dröm för mig. Jag är ju trots allt Joel. Tjejernas favorit pojk-vän.






Christmas Day and travel

Sitter hemma hos far just nu och väntar på att maten ska bli klar. Ska äta lite här och vara social innan det blir dags att gå hem till brandin efter 19tiden och träffa alla vänner.

Det är en av de sakerna jag fortfarande gillar med Julen. Juldagen med alla polare. Tradition sen vi fyllde 18 och fick börja gå på krogen. Men nu skiter vi i krogen och sitter bara där och umgås. Precis som det ska vara.


Sen imorgon så far jag till mormor för att umgås lite med henne innan jag åker till Viby över nyår på torsdag. Ska bli riktigt skoj att se fredriks lägenhet. Spela massa tvspel. Se på film och umgås jävlar.
För fredrik är en kille som jag saknar massor nu när han läser.

Så är jag på Gotland till 2:a januari då jag far hem igen. Förhoppningsvis blir det en fika i stockholm på vägen hem oxå. Men det märker vi...




God fortsättning på er!

Hata julen...

Julafton är nästan över och jag sitter här ensam framför datorn.
Fick 2 julklappar.  Fick tandvärk. Fick massa mat.


Det tråkigaste är att just nu sitter en stor del av mina vänner hos Nemo och firar lite jul.
Jag har inte hört ngt om att jag e bjuden så jag tänker inte höra av mig dit.
Men det känns ärligt talat förjävligt att ingen av dom har hört av sig om det...


Men nu lämnar jag stan i ett gäng dagar.

Sen kanske jag tar ett jobberbjudande...

Och just nu låter det jävligt lockande.......

Ha en underbar jul nu alla andra...


Inte helt nöjd.

Jag var helt nöjd med designen men nu känns det inte helt rätt längre. Varför vet jag inte. Men jag väntar med att göra om den tills jag fått hem topsecret så jag kan se vad jag kan få till från den lärdomen...

Och jag måste bli bättre på det här med dagens bild. Men vart har jag lagt min lilla digicam. Kan ju inte släpa runt på systemkameran vart jag än går lixom.

Aja. Nu e lunchen slut. Kram Joel


Ask Mr/Mrs. Ipod/Winamp

Detta är en lek som jag och ett par vänner kommit fram reglerna till. Ska dra dom här alldeles strax.
Finns ett par olika sätt att spela beroende på var man är och vad man har tillgång till.
Vi börjar med orginalet.

Ask Mr. Ipod på resanade fot:

1. Sätt din Ipod på blanda spår. (alltså att den hoppar mellan alla låtar du har inlagda på ipoden)
2. Ställ en fråga. (Får inte vara ja och nej frågor eller en fråga som är samma som den innan)
3. Tryck på next. Tolka sedan Låtens namn som svar. Får du inget vettigt kan du lägga in Artisten i tolkningen.
Man kan även fråga vad mr ipod menar med sitt svar. och sedan tolka båda svaren ihop...


Sen har vi Mr. Ipod the party game.
Steg 1 och 2 är samma som ovan men istället för att trycka på next så ska man ha en tärning som man slår. Den siffran man får av tärningen, det är så många gånger man ska trycka på next.

Sen har vi då versionen som funkar över msn.

Ask Mr. Winamp

Där lägger man in all musik man har i playlisten. Man tar Sort/Randomize List. Man kollar hur många låtar man har totalt. Sen ställer man en fråga.och är man säg 4 pers som sitter och pratar i samma fönster så säger alla var sin siffra mellan 1 och 10000 (om man nu har 10000 låtar) Sen letar man upp vilken låt som är låt 374 om nu någon gett den siffran.  Sen sammanställer man dom olika låttitlarna till svaret på frågan.

Låter det hela komplicerat?
Det är det inte. Det är bara massa roligt.  :D


Sen ställer man en fråga precis som man gjort innan.

Design och sånt...

Har fixat om loggan lite. Kände att den gamla blev lite stor...

Sen har jag fixat iordning två vänners bloggar me logga och allt..


http://thedoris.blogg.se
http://bellatrixuncut.blogg.se

All work and no play...

Nej det blev jobb hela dagen idag och ingen handbollsmatch i karlstad. Även om jag skulle behövt komma dit och hämta mitt stativ och det. Men men får ta en resa senare sen när jag får råd.

Har även haft ett riktigt bra samtal med Bobba idag. Han ringde och kollade om jag skulle komma ner på nyår men jag är ju redan bortlovad till Visby och fest med Herr Andersson. (nej inte Neo i matrix ;P ) Så det får bli en annan gång det blir fest i skåne. Samtidigt som jag längtar tillbaka som fasiken dit. Så jag får ta en vecka när min möjlighet att ha praktik är över till att fara ner dit och söka en massa jobb och så. För det hade varit härligt att flytta ner igen.

Inte för att jag inte trivs i lidköping men där nere har jag massor av vänner och jag trivdes faktiskt i staden. Kändes lagom stor.


Nu tappade jag tråden helt eftersom det är en massa folk som skriver till mig på msn.

Men jag kan ju skriva en sak till iaf.

Jag la ut en annons på porrigt.se där jag skrev såhär:

"Ganska normal kille som varit extra snäll iår önskar sig en söt, sportintresserad, kåt, exibitionistisk flicka för dejt, sex och kanske förhållande....

Finns det någon där ute eller ska jag äta mer pepparkakor till nästa år?"

Har inte fått några svar än men en massa kommentarer på mina bilder och ett par som sagt hej iaf. Mer än innan...


Kommer nog mer senare när jag kommer på ngt att skriva.. Kram Joel

Fuck off with your smile

Kom precis hem från jobbet. Eller ja precis och precis. Var uppe på Gabriels och tog mig en öl efter jobbet. Kände att jag ville det... Var väl en sådär smart ide.

Ända sen jag berättade för Nemo hur jag kände så var det bra när vi var och tog en öl. Det funkade bra när vi var och skulle se på handboll. Men sen sket det sig någonstans. Kanske för att hon blev sotis eller något för att Pyssling sov hos mig i helgen. Eller jag vet inte. Jag är ju inte intresserad av pyssling på det sättet. Och att man låter en tjejkompis sova på ens arm tycker inte jag är så farligt. Speciellt inte när Nemo inte har visat något som helst intresse alls. Jag menar hade hon delat någon av mina tankar så hade hon väl svarat på mitt mail och förklarat sig? Eller?

Jag begriper mig inte på tjejer alls längre. Önskar jag hade lika lätt för att ta upp kontakten med folk över nätet som jag en gång hade. Då gick det inte mer än ett par veckor innan man hade fått upp ögonen för någon ny intressant person. Men jag har blivit för sårad. Jag vet om att jag inte pallar med ett distansförhållande igen, jag har inte råd att resa land och rike runt för att träffas samt att jag inte är tillräckligt säker i mig själv för att orka traggla mig igen den långa vägen för att träffa någon på nätet.

Iof så funkar det ju inte att träffa någon IRL heller just nu så jag vet inte vad jag ska göra.


Imorgon så är det handbollsmatch. Borta mot Hammarö i karlstad. Skulle vilja åka med men eftersom jag varit borta från jobbet i två dagar kändes det knas att direkt komma och fråga om jag fick vara ledig från klockan 15 på fredag. Så jag tänkte göra som så att jag tänkte fejka att jag glömt bort att fråga och fråga imorgon. Får förmodligen ett nej men då får jag spela Blag och dominera så. Även om jag gärna hade åkt upp till karlstad så jag kunde få mitt stativ och kanske ta kameran en stund. Sebbe och jag köpte ju en ihop som jag lät honom ha där uppe nu sen jag flytta. Tänkte kolla om jag kunde ha den nu i vår eller något. För jag vill spela in små kortfilmer och kanske någon musikvideo eller något sådant.  Jag vet inte. Men det blir förmodligen ingen karlstadresa för mig imorgon ändå. Då blir det nog filmkväll med Blondie eller cskväll framför datan.

Hur som helst så bryr jag mig inte vad som händer imorgon. Det märker vi.... Tror jag ska sluta bry mig om vad som händer i framtiden och bara leva i nuet. Det är ju så killarna som får fitta gör.....


Btw. Vad tycks om nya layouten?  Jag vet inte om jag är helnöjd eller halvnöjd ännu....

Joel : Flickornas pojk-vän


Jawoll.

Jag är fortfarande kvar. Fast jag fattar inte varför egentligen. Kanske är det meningen att jag ska må såhär som ett straff för den jag är.

Senaste 2 dagarna har jag varit hemma från jobbet och då har jag tänkt alldeles för mkt. Tänkt på allt som hände i helgen. På vart mitt liv är påväg och tänkt på vem jag är och vem jag vill vara.

Önskar jag kunde ventilera min tankar lika fritt här som jag kan i mitt huvud men det kan jag inte. Skulle dock behövas för snart har jag grävt ner mig alldeles för djupt. Och jag orkar inte dra mig upp igen. Det som drog upp mig sist var att komma till den här stan och känna sig åtrådd och efterlängtad. För det var vad jag var när jag först kom hit. Nu tittar folk inte på mig en andra gång ens och det gör ont. Speciellt när det är över 170 dagar sen jag fick känna värmen och intensiteten av lite kroppslig glädje. Vad är det som är fel på mig? Ibland förstår jag inte. Jag ser relativt bra ut. Jag har en vältrimmad kropp, jag har humor, jag är pålitlig och jag är omtänksam. Borde inte det räcka? 

Tydligen inte i dagens samhälle då jag sitter här ensam och bloggar om min ensamhet igen. Men det är kanske så det ska vara. Jag ska vara alla flickors bästa kompis, den dom vänder sig till för att prata med när deras pojkvänner agerar som svin, när den dom flörtar med går hem med någon annan eller den dom ventilerar sin ångest över att dom inte fått knulla på 2 veckor.  Ibland får jag bara sånn lust att ställa mig upp och skrika: MEN SKÄRP DIG KVINNA! 

Men jag sitter tyst och hoppas in i det längsta att det är denna vännen som ska se att jag tycker hon är otroligt vacker, smart och trevlig. Men det gör hon inte. Utan hon hoppar vidare till någon annan snubbe som sårar henne igen. Och jag får stå där och trösta.


Joel Wäring : Alla flickors pojk-vän...

Slå in pannbenet på första bästa idiot...

... så mår jag just nu. Måste få ur mig mina aggresioner på ngt sätt. Men det löser sig nog ikväll med massor av öl, fishermans och jäger. Så det blir nog görsköj.

Annars så är det skit.


Finns massor jag egentligen skulle behöva skriva av mig men jag pallar inte det längre. Orkar man inte bry sig tillräckligt mkt för att kommentera så orkar jag inte skriva. även om jag skriver för min egen skull och inte för eran....



Så fuck off and die.

THE BLOGG IS DEAD! (or i wish i was)

RSS 2.0
src="https://static.blogg.se/shared/js/script.js">

På visby

Ligger just nu på en luftmadrass som har smygpunka och skriver blogg...

Tiden här har väl hittils inte varit den bästa men det ska jag skriva mer om när tillfälle ges.


Har funderat en hel del på det här med flickor och sånt...
Även fast det är 189 dagar sen idag sen min senaste kyss, smek och sex så saknar jag det inte så mkt som man skulle kunna tro. Det jag saknar mest är väl närheten och kramarna samt ngn som sover på ens arm. Och det har jag ju fått göra. För enligt mig så är det inget konstigt att en tjejkompis som e singel sover på en killkompis arm utan att det händer ngt eller ngt sådant. För är man bra kompisar så borde man väl kunna låna ut en arm?

Men även om jag skulle vilja fall hejdlöst för ngn så är jag lite nöjd med att vara singel oxå. För att se folk bli värsta tofflarna. Och det finns en hel del psykobrudar där ute som har inställningen att porr är dåligt, killar är bara svin och kan inte göra ngt rätt. samt en massa andra exempel vi inte ska dra allt för högt.

Så vad jag söker i en tjej har mer och mer kommit fram inom dom senaste 189 dagarna.

Hon ska vara självständig. Orkar inte med klängiga tjejer som inte klarar sig utan att sitta fast vid höftbenet på en när man är på fest eller på stan eller med vänner. Utan ett jag och ett du kan det aldrig bli ett vi.

Hon ska vara social.  Jag ska kunna lämna henne med mina polare och hon är med i samtalet. Hon ska även som jag vilja prata med många människor på fest eller krogen. Sen ska hon även ha ett stort socialt nätverk. Precis som jag har. Går nästan lite under självständighetsgrejjen.

Hon ska ha humor. Helst ska hon ju dela min dåliga humor men hon ska absolut gilla ironi och sarkasm. Sen så gäller det ju att hon förstår när jag skämtar.

Hon ska vara sexuellt självsäker. Och då menar jag inte att hon ska ställa sig och strippa på bord eller gå runt i genomskinliga kläder. Utan att hon ska ha ett humm om vad hon gillar men även kunna exprimentera. Viktigast är ändå att man ska kunna föra en dialog om sex. För kan hon inte prata om sex som vilket samtalsämne som helst går hon fetbort. Tyvärr.

Hon ska vara relativt vältränad. Jag gillar smala tjejer och inte pinnsmala men tjejer som är ganska propotionerliga i sin kroppsform. Jag önskar att jag inte hade den preferensen men nu har jag den. Tyvärr
Snyggaste kroppsdelen jag vet på en tjej är en nice rumpa. Men inte för mkt junkinthetrunk. Hellre liten och greppvänlig. Sen vad det gäller bröst så har jag väl inga direkta önskemål. Hellre små och fast än stora och hängiga antar jag.

FInns säkert fler egenskaper jag skulle vilja ha men som jag inte kan sätta ord på. Och nej allt krävs inte utan det är mest önskemål om den perfekta kvinnan.


Men det blir väl mest en dröm för mig. Jag är ju trots allt Joel. Tjejernas favorit pojk-vän.






Christmas Day and travel

Sitter hemma hos far just nu och väntar på att maten ska bli klar. Ska äta lite här och vara social innan det blir dags att gå hem till brandin efter 19tiden och träffa alla vänner.

Det är en av de sakerna jag fortfarande gillar med Julen. Juldagen med alla polare. Tradition sen vi fyllde 18 och fick börja gå på krogen. Men nu skiter vi i krogen och sitter bara där och umgås. Precis som det ska vara.


Sen imorgon så far jag till mormor för att umgås lite med henne innan jag åker till Viby över nyår på torsdag. Ska bli riktigt skoj att se fredriks lägenhet. Spela massa tvspel. Se på film och umgås jävlar.
För fredrik är en kille som jag saknar massor nu när han läser.

Så är jag på Gotland till 2:a januari då jag far hem igen. Förhoppningsvis blir det en fika i stockholm på vägen hem oxå. Men det märker vi...




God fortsättning på er!

Hata julen...

Julafton är nästan över och jag sitter här ensam framför datorn.
Fick 2 julklappar.  Fick tandvärk. Fick massa mat.


Det tråkigaste är att just nu sitter en stor del av mina vänner hos Nemo och firar lite jul.
Jag har inte hört ngt om att jag e bjuden så jag tänker inte höra av mig dit.
Men det känns ärligt talat förjävligt att ingen av dom har hört av sig om det...


Men nu lämnar jag stan i ett gäng dagar.

Sen kanske jag tar ett jobberbjudande...

Och just nu låter det jävligt lockande.......

Ha en underbar jul nu alla andra...


Inte helt nöjd.

Jag var helt nöjd med designen men nu känns det inte helt rätt längre. Varför vet jag inte. Men jag väntar med att göra om den tills jag fått hem topsecret så jag kan se vad jag kan få till från den lärdomen...

Och jag måste bli bättre på det här med dagens bild. Men vart har jag lagt min lilla digicam. Kan ju inte släpa runt på systemkameran vart jag än går lixom.

Aja. Nu e lunchen slut. Kram Joel


Ask Mr/Mrs. Ipod/Winamp

Detta är en lek som jag och ett par vänner kommit fram reglerna till. Ska dra dom här alldeles strax.
Finns ett par olika sätt att spela beroende på var man är och vad man har tillgång till.
Vi börjar med orginalet.

Ask Mr. Ipod på resanade fot:

1. Sätt din Ipod på blanda spår. (alltså att den hoppar mellan alla låtar du har inlagda på ipoden)
2. Ställ en fråga. (Får inte vara ja och nej frågor eller en fråga som är samma som den innan)
3. Tryck på next. Tolka sedan Låtens namn som svar. Får du inget vettigt kan du lägga in Artisten i tolkningen.
Man kan även fråga vad mr ipod menar med sitt svar. och sedan tolka båda svaren ihop...


Sen har vi Mr. Ipod the party game.
Steg 1 och 2 är samma som ovan men istället för att trycka på next så ska man ha en tärning som man slår. Den siffran man får av tärningen, det är så många gånger man ska trycka på next.

Sen har vi då versionen som funkar över msn.

Ask Mr. Winamp

Där lägger man in all musik man har i playlisten. Man tar Sort/Randomize List. Man kollar hur många låtar man har totalt. Sen ställer man en fråga.och är man säg 4 pers som sitter och pratar i samma fönster så säger alla var sin siffra mellan 1 och 10000 (om man nu har 10000 låtar) Sen letar man upp vilken låt som är låt 374 om nu någon gett den siffran.  Sen sammanställer man dom olika låttitlarna till svaret på frågan.

Låter det hela komplicerat?
Det är det inte. Det är bara massa roligt.  :D


Sen ställer man en fråga precis som man gjort innan.

Design och sånt...

Har fixat om loggan lite. Kände att den gamla blev lite stor...

Sen har jag fixat iordning två vänners bloggar me logga och allt..


http://thedoris.blogg.se
http://bellatrixuncut.blogg.se

All work and no play...

Nej det blev jobb hela dagen idag och ingen handbollsmatch i karlstad. Även om jag skulle behövt komma dit och hämta mitt stativ och det. Men men får ta en resa senare sen när jag får råd.

Har även haft ett riktigt bra samtal med Bobba idag. Han ringde och kollade om jag skulle komma ner på nyår men jag är ju redan bortlovad till Visby och fest med Herr Andersson. (nej inte Neo i matrix ;P ) Så det får bli en annan gång det blir fest i skåne. Samtidigt som jag längtar tillbaka som fasiken dit. Så jag får ta en vecka när min möjlighet att ha praktik är över till att fara ner dit och söka en massa jobb och så. För det hade varit härligt att flytta ner igen.

Inte för att jag inte trivs i lidköping men där nere har jag massor av vänner och jag trivdes faktiskt i staden. Kändes lagom stor.


Nu tappade jag tråden helt eftersom det är en massa folk som skriver till mig på msn.

Men jag kan ju skriva en sak till iaf.

Jag la ut en annons på porrigt.se där jag skrev såhär:

"Ganska normal kille som varit extra snäll iår önskar sig en söt, sportintresserad, kåt, exibitionistisk flicka för dejt, sex och kanske förhållande....

Finns det någon där ute eller ska jag äta mer pepparkakor till nästa år?"

Har inte fått några svar än men en massa kommentarer på mina bilder och ett par som sagt hej iaf. Mer än innan...


Kommer nog mer senare när jag kommer på ngt att skriva.. Kram Joel

Fuck off with your smile

Kom precis hem från jobbet. Eller ja precis och precis. Var uppe på Gabriels och tog mig en öl efter jobbet. Kände att jag ville det... Var väl en sådär smart ide.

Ända sen jag berättade för Nemo hur jag kände så var det bra när vi var och tog en öl. Det funkade bra när vi var och skulle se på handboll. Men sen sket det sig någonstans. Kanske för att hon blev sotis eller något för att Pyssling sov hos mig i helgen. Eller jag vet inte. Jag är ju inte intresserad av pyssling på det sättet. Och att man låter en tjejkompis sova på ens arm tycker inte jag är så farligt. Speciellt inte när Nemo inte har visat något som helst intresse alls. Jag menar hade hon delat någon av mina tankar så hade hon väl svarat på mitt mail och förklarat sig? Eller?

Jag begriper mig inte på tjejer alls längre. Önskar jag hade lika lätt för att ta upp kontakten med folk över nätet som jag en gång hade. Då gick det inte mer än ett par veckor innan man hade fått upp ögonen för någon ny intressant person. Men jag har blivit för sårad. Jag vet om att jag inte pallar med ett distansförhållande igen, jag har inte råd att resa land och rike runt för att träffas samt att jag inte är tillräckligt säker i mig själv för att orka traggla mig igen den långa vägen för att träffa någon på nätet.

Iof så funkar det ju inte att träffa någon IRL heller just nu så jag vet inte vad jag ska göra.


Imorgon så är det handbollsmatch. Borta mot Hammarö i karlstad. Skulle vilja åka med men eftersom jag varit borta från jobbet i två dagar kändes det knas att direkt komma och fråga om jag fick vara ledig från klockan 15 på fredag. Så jag tänkte göra som så att jag tänkte fejka att jag glömt bort att fråga och fråga imorgon. Får förmodligen ett nej men då får jag spela Blag och dominera så. Även om jag gärna hade åkt upp till karlstad så jag kunde få mitt stativ och kanske ta kameran en stund. Sebbe och jag köpte ju en ihop som jag lät honom ha där uppe nu sen jag flytta. Tänkte kolla om jag kunde ha den nu i vår eller något. För jag vill spela in små kortfilmer och kanske någon musikvideo eller något sådant.  Jag vet inte. Men det blir förmodligen ingen karlstadresa för mig imorgon ändå. Då blir det nog filmkväll med Blondie eller cskväll framför datan.

Hur som helst så bryr jag mig inte vad som händer imorgon. Det märker vi.... Tror jag ska sluta bry mig om vad som händer i framtiden och bara leva i nuet. Det är ju så killarna som får fitta gör.....


Btw. Vad tycks om nya layouten?  Jag vet inte om jag är helnöjd eller halvnöjd ännu....

Joel : Flickornas pojk-vän


Jawoll.

Jag är fortfarande kvar. Fast jag fattar inte varför egentligen. Kanske är det meningen att jag ska må såhär som ett straff för den jag är.

Senaste 2 dagarna har jag varit hemma från jobbet och då har jag tänkt alldeles för mkt. Tänkt på allt som hände i helgen. På vart mitt liv är påväg och tänkt på vem jag är och vem jag vill vara.

Önskar jag kunde ventilera min tankar lika fritt här som jag kan i mitt huvud men det kan jag inte. Skulle dock behövas för snart har jag grävt ner mig alldeles för djupt. Och jag orkar inte dra mig upp igen. Det som drog upp mig sist var att komma till den här stan och känna sig åtrådd och efterlängtad. För det var vad jag var när jag först kom hit. Nu tittar folk inte på mig en andra gång ens och det gör ont. Speciellt när det är över 170 dagar sen jag fick känna värmen och intensiteten av lite kroppslig glädje. Vad är det som är fel på mig? Ibland förstår jag inte. Jag ser relativt bra ut. Jag har en vältrimmad kropp, jag har humor, jag är pålitlig och jag är omtänksam. Borde inte det räcka? 

Tydligen inte i dagens samhälle då jag sitter här ensam och bloggar om min ensamhet igen. Men det är kanske så det ska vara. Jag ska vara alla flickors bästa kompis, den dom vänder sig till för att prata med när deras pojkvänner agerar som svin, när den dom flörtar med går hem med någon annan eller den dom ventilerar sin ångest över att dom inte fått knulla på 2 veckor.  Ibland får jag bara sånn lust att ställa mig upp och skrika: MEN SKÄRP DIG KVINNA! 

Men jag sitter tyst och hoppas in i det längsta att det är denna vännen som ska se att jag tycker hon är otroligt vacker, smart och trevlig. Men det gör hon inte. Utan hon hoppar vidare till någon annan snubbe som sårar henne igen. Och jag får stå där och trösta.


Joel Wäring : Alla flickors pojk-vän...

Slå in pannbenet på första bästa idiot...

... så mår jag just nu. Måste få ur mig mina aggresioner på ngt sätt. Men det löser sig nog ikväll med massor av öl, fishermans och jäger. Så det blir nog görsköj.

Annars så är det skit.


Finns massor jag egentligen skulle behöva skriva av mig men jag pallar inte det längre. Orkar man inte bry sig tillräckligt mkt för att kommentera så orkar jag inte skriva. även om jag skriver för min egen skull och inte för eran....



Så fuck off and die.

THE BLOGG IS DEAD! (or i wish i was)

RSS 2.0
Välkommen till
JcW.blogg.se


Här skriver jag av mig mellan varven samt publicerar bilder jag tagit och tipsar om diverse olika akuella saker.
För att komma i kontakt med mig maila mig på
[email protected]

Sol över din väg // JcW


Mina gäster
Online just nu:
Dagens:
Veckans:
Månadens:
Totalt: