Navid Modiri och Gudarna i Svalöv.

Nu kör vi. :P

Kvällen började med att en vilsen Joel hittade fram till svalövs folkhögskola. Var där i ganska god tid. Typ runt 19. Så jag hade lite tid att slå ihjäl. Men jag visste på förhand att det skulle vara värt det att vara där i god tid.
Så det blev lite cigg och ipoden som uppladdning. Kollade så kameran funkade och chillade med en flaska Icahandlarnas cola i glasflaska innan Navid och Kristoffer in och kör Om jag ska dö. Eftersom de flesta som var där var 40+ och satt och drack vin känns det som en väldigt bra början. Dessutom så blev det en otroligt skön stämning av just bara dom 2 på scen. Enda tyvärret jag har till första låten är att ljudet inte var helt fixat så Navids sång fick man höra via hans högtalare och inte via dom som gick ut mot oss i publiken. Men det gjorde inte allt för mkt. Man kan ju texten utantill. Sen kom resten av bandet in och jag har för mig dom spelade Snart dör Bob dylan. Men jag är inte helt säker. Jag befann mig redan i någon form av eufori så jag bara hänger med i gunget. Efter den andra deppiga låten säger Navid att dom kommer fortsätta köra deppiga låtar tills dom har folk framför scen som dansar med dom. Jag och ett kompisgäng från lund är redan på väg fram så Navid och hans gudar släpper lös ordentligt och jag känner redan efter första låten där framme att svetten börjar samlas på ryggen. Tyvärr kommer jag inte ihåg låtlistan exakt. (jag vet jag skulle snott en av bandet efteråt) Det jag kan säga är att jag skriver under på det som Navid sa om att dom är sveriges tajtaste liveband. För efter ett par låtar när man stått där framme och dansat så vänder jag mig om och ser att nästan alla 40+are står upp och svänger sina lurviga dom med. Det bevis hur otroligt medryckande musiken grabbarna spelar är. Sen var dom på lite extra glöd denna kvällen. Dom var ju trots allt tillbaka där dom först träffades och bildade sitt band. Eller ja nästan alla då Jakob den nya basisten är nyadopterad. Men vi älskar honom ändå. Helt enkelt en oförglömlig kväll.

Top 3 minnen utan inbördes ordning.
När Povel lite halvfalskt sjöng Berlins Take my breath away.
När vi som lyssnat på Navid innan (jag och lundarna) fyllde i på Nej Navid i Måste få säga.
Energin och hur tajta bandet är som grupp. Det märks verkligen att dom trivs ihop. Det smittar av sig.

Och här har vi lite bilder. Inte alls många med tanke på hur många bilder jag tog under kvällen (134 för att vara exakt)
1. 2. 3.
4. 5. 6.

1. Navid Modiri & Gudarna 2. Navid med inlevelse i "Om jag ska dö" 3. Navid var på bra humör
4. Fullt ös frame vid scen 5. Navid spottar ord som borrar in sig i danssjälen 6 Kristoffer hade lika trevligt som jag hade.

Tack Navid och Gudarna för en underbar spelning. Ser redan fram emot när jag kan se er live nästa gång och när nya skivan kommer. Den står redan på min måsta ha lista!

Morgon - Natten

Vet att det egentligen är morgon men jag ska gå och lägga mig efter en stressig dag/natt på jobbet. Är helt slut i hela kroppen typ. Så det ska bli skönt att få sova.
Kommer ett inlägg senare idag om spelningen i torsdags. Har inte orkat riktigt sätta mig med att redigera bilderna och sånt men måste ta det medans det fortfarande ligger färskt i minnet.

Så jag säger godnatt nu med 2 sköna klipp från youtube.
Jävlar vad jag garvar!
 

 


Håll en tumme så Gudarna är med mig.. :P

Ska snart gå ner till banken och se om det går att få tag i den där jävla skitlönen. Så håll en tumme för mig.

Sen ikväll så ska jag på Navid Modiri och Gudarna. Kommer komma ut där alldeles för tidigt men vad faan gör det. Kan jag springa runt där och fota lite. Håller på att ladda systemkameran. :P

För er som inte vet vilka Navid Modiri och gudarna kommer här lite youtubegodis. :P

1.  Svenska Ensamheten. 2. Vi gör det här för att vi måste. 3. Låt mig va.


Så underbart det kommer bli. Kommer bilder från det imorgon tror jag. :P
Nu blir det dushen och banken. :P

Off we go!

Grinig...

Av många anledningar. En kan vara att jag inte sovit än efter nattjobbet. En annan kan vara att min lön för första veckan på jobbet inte kom idag. Tydligen har OKQ8 ngn form av sammarbete med Nordea. Och eftersom jag inte har Nordea så skickar dom ut en lönecheck istället för att sätta in pengarna direkt på det kontonummer som jag angav när jag började. Och efter som jag fortfarande står skriven i Lidköping då jag inte ser mitt nuvarande boende som ngt permanent så kommer den dit. Och kommer den inte idag utan den kommer imorgon så vet inte mamma när hon kan skicka ner den till mig för på söndag börjar mammas och rogers semester så då åker dom till åsen och blir där i fyra veckor. Dessutom är lönen bara på typ 1600 kr vilket inte räcker långt då jag har räkningar som jag typ måste betala på 1500 plus att jag ska ha pengar att lägga på bussen så jag kan ta mig till jobbet. Sen så hade jag planerat att ta mig till Svalöv imorgon för att se Navid Modiri och Gudarna spela där. Men med typ 30 kr på busskortet kommer jag bara åt ena hållet. Och då vet jag inte om det är ngt inträde där eller ngt sådant heller.
Sen så kommer blondie hit vecka 28. Och då lär inte jag ha några pengar kvar alls.

Och just nu suger allt!

Ska slänga i mig mina 3 öl med träsmak jag har och spela cs och banna ngn idiot samt förhoppningsvis däcka. För jag lär ju inte hinna ner till banken som förmodligen stänger 15 idag för det är onsdag så jag får springa ner dit imorgon.

Har en videoblogg i kameran men just nu känns det inte som att jag pallar lägga in den...

Fuck it!

Godmorgon. :P

Har väl mer eller mindre precis gått upp. Lyckades inte somna förrän 12 typ. :P Råkade fastna lite vid dataspel. ;D
Har försökt fixa till min snilleblixt. Tyvärr gick det inte lika bra som jag hoppats då jag hade lite problem med ljudet. :S
Men jag ska jobba lite på det. Se om jag inte kan lösa det inom en snar framtid. :P

Tills dess bjuder jag på låten jag och bobba spelar högst just nu här i lägenheten. :P


Hej bloggen...

... jag vet att jag varit frånvarande men det beror helt och hållet på att jag börjat jobba natt så jag inte har orkat skriva på morgonen när jag kommit hem eller direkt suttit vid datorn när jag vaknat på eftermiddan. Har ju varit midsommar och en massa fester ju. Inte för att jag kunnat dricka ngt då jag skulle jobbat senare men jag har varit där och varit mer eller mindre social iaf. :D

Ska lägga mig och sova nu. Är dötrött. Kommer nog en videoblogg i eftermiddag tror jag. Ska bara spela in den och fixa lite. Har nämligen fått en snilleblixt (enligt mig själv iaf) Men det märker ni när inlägget kommer. :P

Bjuder på en solnedgång sålänge. Först den ophotoshopade versionen och sen det photoshoppade versionen.

Kram!


 

Natti eller godmorgon. What ever!

Videobloggen från i tisdags...

Här har ni den. Lite lång och jag flummar en del men det kanske gå att kika på ändå.
Sen skulle jag gärna vilja ha lite kommentarer om mina videobloggar. Är det ngt jag ska fortsätta producera eller ska jag bara skriva så ni slipper se och höra min fula röst/dialekt? :P
Lämna din åsikt!




Nu ska jag runka, duscha och gå och lägga mig efter att ha lärt mig hur det funkar att jobba på natten.
Så nu är jag typ redo för att jobba hela midsommar. :P

Kram kram!

Video, jobb och wow...

Ja det är en ny videoblogg på g. Ska bara orka lägga in den och fixa och trixa oxå. Men den kommer. Blev ganska long tror jag. Får se om jag säger ngt vettigt eller om jag bara flummar som vanligt. :P

Sen när det gäller jobb. Det kommer bli mkt jobb närmaste 14 dagarna. Väldigt mkt. Men det är nog skönt efteråt. :P
Imorgon ska jag bli upplärd för att kunna jobba natt. 22-06
Ledig torsdag
Jobb fre-lör-sön-mån-tis natt. 22-06
Ledig ons-tors
Jobb fre-lör-sön natt 22-06
Jobb mån 1330 - typ 16 (dom ska ha ngn utbildning på jobbet för dom ordinarie så jag ska rycka in)

Funderar på att lägga mig i solariet efter jobbet på sista söndagen där. Sen duscha och sen lägga mig i extrasängen och sova och be dom väcka mig när det är 30 min kvar till att jag ska jobba. Känna lite omständigt och dyrt att åka hem för att sova och sen åka tillbaka för 2 timmar. Så det blir nog så.

I övrigt trivs jag skitbra på jobbet. :P

Sen så svar till Anonym som undrade hur man gör för att få en Paladin Night Elf.
Jo man fixar och trixar lite. :P Eller så menar man Blood Elf fast man är lite småtrött och inte jätteinsatt så man säger/skriver ;P Ingen är perfekt och definitivt inte jag. Eller vad tror du?
Borde göra ngt med Zimonea som hon heter. Ska bara få orkar att springa vilse. :P
Just det kan visa en bild på henne när hon ligger och sover. :P



Nej man kanske borde ta tag och spela lite. :P Bobba mobbar mig redan. ;)
Aja see you on stormscale :P

Eller på svenskapolare.se om ni lirar cs. Där heter jag Meanbunny. ;d

No im not dead. Atleast not yet...

Är förkyld och supersnorig.. Hatar att vara förkyld. Finns inget värre. Så det är därför samt supandet i helgen plus jobb förra veckan som hindrat mig från att skriva blogg. Inte riktigt orkat sätta mig och skriva.

Men jag lever iaf. :P

Och denna vecka blir det mkt jobb och inget festa..
Ska jobba tisdag 14-2230
Onsdag ska jag bli upplärd om nattjobbet 22-06

Fre, Lör och sön ska jag jobba natt själv 22-06
Sen var det ett par tider i nästa vecka oxå där jag skulle ta natten. Pengar pengar pengar. :D

Synd bara att jag inte får dom förrän i nästa månadsskifte. Men men shit happens..

Nu ska jag slänga mig framför tvn igen. Det bara rinner äckelsnor om mig.

Kram Joel

(love you sis)

Hmm.

Skrev ett inlägg om helgen vid midnatt men det verkar inte vilja dyka upp. Undrar om det kommer snart.
Ska hur som helst lägga mig framför tvn eller om jag sätter mig i fotöljen och slänger på en film. Har inte bestämt mig än. Tankade ju en hel del filmer inatt. När jag inte kunde sova..

Samtidigt så har jag lite skuldkänslor att jaginte spelat wow på ett tag. Måste ju upp min Paladin Night Elf lite högre. Men min data är inte helt överens med wow. Blir nog som bobba vill. En totalblåsning. Inte bara sån skitblåsning så man fabriksåterställer den. Hatar att blåsa datorer. Är så mkt man måste spara ner och fixa.. Sen måste man ju fixa upp det igen. :P

Aja. Det löser sig.

Kram och godnatt.

Helgen

Förlåt mina läsare att jag inte uppdaterat på ett par dagar. Varit mkt bara. Jobbat och varit på besök i lund och sen har det varit lite för varmt för att orka skriva ngt. :P Så jag har låtit bli.
Hur som helst hade jag en mkt trevlig helg i Lund. Hängde ju med Elin på inflyttningsfest hos Carro. Väl där träffade jag Ade och Anne som jag kände sedan innan. Mkt trevligt. Anne var dock nykter för hon skulle jobba dagen efter så hon fick vara fotograf. (vilket jag vet att hon e väldigt duktig på, så det är hon som tagit bilderna i dagens blogg) Blev dock ingen utgång som jag lite hade siktat in mig på utan vi stannade kvar och festade hos Carro ett gäng. Var mysigt. Sen somna Elin på min axel så jag beställde en taxi hem åt oss.

1. 2. 3. 4.
5. 6. 7. 8.
9. 10. 11. 12.

1. Elin, Ade och Anne.
2. Lite festfolk (kommer bara ihåg vissa namn)
3. Jag, Elin och Ade
4. Tanja, Carro och ngn mer (sry)
5. Jag onormal, Elin normal
6. Jag smittade Elin med att vara onormal
7. Jag berättar ngt men Elin verkar inte vilja lyssna
8. Jag spår en tjej i kort om hur hennes kärleksliv
9. Rebecka posar framför Ade
10. Ade ser lite smårädd ut
11. Anne blev lite ledsen när hon inte fick vara bakom kameran längre. :P
12. Tanja, Ade och Carro visar vintermodet.

Sen kanske man bör skriva att man pratade i nästan 40 min med Blondie och Nemo i telefon på festen oxå. Minns bara vissa delar av samtalet. Typ det att jag tyckte att dom skulle flytta ner hit så kunde vi starta upp ett litet minikollektiv. Har för mig att dom tyckte det lät som en bra ide. Men det gör det mesta på fyllan så. Vet iaf att Blondie kommer ner vecka 28. Det ser jag fram emot ordentligt. ;D Då ska vi leta jobb till henne här. Saknar henne ju. :P

På lördagen så drog jag, elin, ade och tanja till lomma beach där vi mötte upp lite av folket från festen dagen innan. Var väldigt trevligt det oxå Men väldigt varmt. Sen efter stranden blev det en pizza innan jag tog tåget hem till landskrona och umgick med Thrana och dom andra.

Sen i går söndag så jobbade jag. Blev ringd när jag låg på stranden och tillfrågad om jag ville ta 14-2230 passet. Vilket jag självklart ställde upp på. TJÄNA PENGAR!

och idag har jag inte gjort så hemsk mkt. Mest slöat hela dan.

Sen har jag ett svar till Erika. Som kommenterade mitt inlägg här

Jo jag överdriver lite när jag säger att jag inte kan sola framsida för att jag har stånd. Det var mer en form av komplimang då jag tycker flickorna i skåne är väldigt fina att titta på.
Sen så kan det verka som att jag bara har en sak i skallen ibland när jag har mina sextankarperioder.

Sen visst kan jag verka lite desperat ibland men samtidigt så är jag inte sån att jag knullar första bästa bara för att få knulla. Då hade jag knullat fler än dom 5 ggrna jag idkat samlag på dom senaste 2 åren. Jag är ute efter ngt mer än bara sex. Men självklart är sex en väldigt viktig del för mig i ett förhållande. Och det är något som jag saknar i mitt liv just nu.
Både förhållande delen och sexdelen.

Sen så förstår jag inte varför du inte borde läsa min blogg även om du som du säger lackar varje gång. Fortsätt att kommentera då jag älskar att disskutera allt mellan himmel och jord. Dessutom vet jag att jag ibland uttrycker mig lite klumpigt och plumbt så jag måste förklara mig ibland. Och då är det bra att få det berättat för sig. :P

Samtidigt vore det lite roligt och se om alla ser mig som en desperatsextokig idiot som inte kan behärska sig. Är det verkligen så jag framställer mig själv genom bloggen?

KOMMENTERA!


Aja. Nu ska jag nog röka (ska sluta i know). Avslutar med en gammal bild på mig som jag fick från Ade på msn idag.
Vad säger ni? Är det bra att jag snaggar mig eller ska jag behålla mitt hår lite längre? ;P

 
Rökande joel 2003 och 2008. :P

Kram och godnatt. :P

Sleepless.

Har tyvärr inte kunnat somna än så vid halv 5 bestämde jag mig för att inte sova förrän efter jag jobbat. Hellre vara skittrött då än att försova mig. Ska ju bara jobba till 12 ändå så det är ganska lungt. Och som tur är så är det ju gratis kaffe och cola på jobbet. ;)

Annars så ser jag fram emot helgen faktiskt. Ska festa med Elin/Bönd. Vet inte vilken av personligheterna jag kommer stöta på. Det beror nog på alkoholmängden. :P Men fest och utgång blir det i Lund iaf på fredag. Sen blir det nog slappa, pizza och glass på lördagen. Tjöta en massa skit om allt och inget. Tänkte bränna en kopia på dvdskivan med alla bilder från festerna sen jag bodde här sist. Mobba henne lite. ;P

Men men nu ska jag ta en cigg och sen tror jag att jag ska ta sista bullen som är kvar sen igår när jag var och handla frulle till mig och bobba. :P

En såndär lyxfrukost med fralla (bulle), Cola, flänsost (mjukosten Puck), Nutella (som i choklad).
Mumsigt är det. :D



Frukost framför datorn.

Så godmorgon på er mina anonyma läsare.

Videoblogg och dialekt.

Här kommer en videoblogg till jag gjorde på väg till jobbet. Jävlar vad jag tjötar. Gillar inte riktigt min röst (tycker den låter mesig) eller min dialekt lite. Men jag vet ju vart min dialekt kommer ifrån. Blir så när man kommer från den lilla hålan tibro och man har haft en redig skaraborgare som teaterlärare.. Ni vet vem han är via nya Dafgårdsreklamen...
Pappan är min gamla teaterlärare. Urskön kille.



Och här har vi videobloggen från igår. Ber om ursäkt för att jag pratar en massa strunt men det blir så ibland. ;)

:D


Sen avslutar vi med en followup på reklamfilmen. :P

Jävla Kim, solbrännd och kramsugen

Jag säger det rent ut. Jävla Kim Andersson. Spelar man högernia och är en skytt och gör typ 1 mål på en match förtjänar man inte vara på planen. Iaf inte så mkt som han var. Bättre låta någon annan spela då. För han kan ju faan inte göra det längre. Han var bra när han var ung och hungrig. Nu är han kass. Och då har vi inte ens pratat om hans försvarspel. För det finns inte ens.

Jag skulle vilja höra honom kommentera dagens missade OSplats samtidigt som han ser på hela matchen. Undrar vad han har att säga till sitt försvar.


Annars idag så har jag legat nere på stranden och solat så nu har jag brännt mig på ryggen. Skönt. :D
Man måste ju typ ligga på magen när man är på stranden här nere. Många fina flickor med tajta kroppar och små bikinis som ligger runt en ju. Då ser det ju inte så jävla bra ut att resa flaggan lixom. :P

Så jag måste kramas med ngn snart plus lite till. Så jag slipper gå runt och vara småkåt hela jävla tiden. Samt att jag kanske slipper att vakna med minnen från grova sexdrömmar. Speciellt dom jag har just nu. Visst dom är trevliga på sitt sätt men kunde handla om andra personer så hade jag varit gladare. Då hade det inte varit så farligt.

Nej nu blir det att starta om datan och spela lite CS lr lite WOW. har inte bestämmt mig än. Får se...

Kram kram

RSS 2.0
src="https://static.blogg.se/shared/js/script.js">

Navid Modiri och Gudarna i Svalöv.

Nu kör vi. :P

Kvällen började med att en vilsen Joel hittade fram till svalövs folkhögskola. Var där i ganska god tid. Typ runt 19. Så jag hade lite tid att slå ihjäl. Men jag visste på förhand att det skulle vara värt det att vara där i god tid.
Så det blev lite cigg och ipoden som uppladdning. Kollade så kameran funkade och chillade med en flaska Icahandlarnas cola i glasflaska innan Navid och Kristoffer in och kör Om jag ska dö. Eftersom de flesta som var där var 40+ och satt och drack vin känns det som en väldigt bra början. Dessutom så blev det en otroligt skön stämning av just bara dom 2 på scen. Enda tyvärret jag har till första låten är att ljudet inte var helt fixat så Navids sång fick man höra via hans högtalare och inte via dom som gick ut mot oss i publiken. Men det gjorde inte allt för mkt. Man kan ju texten utantill. Sen kom resten av bandet in och jag har för mig dom spelade Snart dör Bob dylan. Men jag är inte helt säker. Jag befann mig redan i någon form av eufori så jag bara hänger med i gunget. Efter den andra deppiga låten säger Navid att dom kommer fortsätta köra deppiga låtar tills dom har folk framför scen som dansar med dom. Jag och ett kompisgäng från lund är redan på väg fram så Navid och hans gudar släpper lös ordentligt och jag känner redan efter första låten där framme att svetten börjar samlas på ryggen. Tyvärr kommer jag inte ihåg låtlistan exakt. (jag vet jag skulle snott en av bandet efteråt) Det jag kan säga är att jag skriver under på det som Navid sa om att dom är sveriges tajtaste liveband. För efter ett par låtar när man stått där framme och dansat så vänder jag mig om och ser att nästan alla 40+are står upp och svänger sina lurviga dom med. Det bevis hur otroligt medryckande musiken grabbarna spelar är. Sen var dom på lite extra glöd denna kvällen. Dom var ju trots allt tillbaka där dom först träffades och bildade sitt band. Eller ja nästan alla då Jakob den nya basisten är nyadopterad. Men vi älskar honom ändå. Helt enkelt en oförglömlig kväll.

Top 3 minnen utan inbördes ordning.
När Povel lite halvfalskt sjöng Berlins Take my breath away.
När vi som lyssnat på Navid innan (jag och lundarna) fyllde i på Nej Navid i Måste få säga.
Energin och hur tajta bandet är som grupp. Det märks verkligen att dom trivs ihop. Det smittar av sig.

Och här har vi lite bilder. Inte alls många med tanke på hur många bilder jag tog under kvällen (134 för att vara exakt)
1. 2. 3.
4. 5. 6.

1. Navid Modiri & Gudarna 2. Navid med inlevelse i "Om jag ska dö" 3. Navid var på bra humör
4. Fullt ös frame vid scen 5. Navid spottar ord som borrar in sig i danssjälen 6 Kristoffer hade lika trevligt som jag hade.

Tack Navid och Gudarna för en underbar spelning. Ser redan fram emot när jag kan se er live nästa gång och när nya skivan kommer. Den står redan på min måsta ha lista!

Morgon - Natten

Vet att det egentligen är morgon men jag ska gå och lägga mig efter en stressig dag/natt på jobbet. Är helt slut i hela kroppen typ. Så det ska bli skönt att få sova.
Kommer ett inlägg senare idag om spelningen i torsdags. Har inte orkat riktigt sätta mig med att redigera bilderna och sånt men måste ta det medans det fortfarande ligger färskt i minnet.

Så jag säger godnatt nu med 2 sköna klipp från youtube.
Jävlar vad jag garvar!
 

 


Håll en tumme så Gudarna är med mig.. :P

Ska snart gå ner till banken och se om det går att få tag i den där jävla skitlönen. Så håll en tumme för mig.

Sen ikväll så ska jag på Navid Modiri och Gudarna. Kommer komma ut där alldeles för tidigt men vad faan gör det. Kan jag springa runt där och fota lite. Håller på att ladda systemkameran. :P

För er som inte vet vilka Navid Modiri och gudarna kommer här lite youtubegodis. :P

1.  Svenska Ensamheten. 2. Vi gör det här för att vi måste. 3. Låt mig va.


Så underbart det kommer bli. Kommer bilder från det imorgon tror jag. :P
Nu blir det dushen och banken. :P

Off we go!

Grinig...

Av många anledningar. En kan vara att jag inte sovit än efter nattjobbet. En annan kan vara att min lön för första veckan på jobbet inte kom idag. Tydligen har OKQ8 ngn form av sammarbete med Nordea. Och eftersom jag inte har Nordea så skickar dom ut en lönecheck istället för att sätta in pengarna direkt på det kontonummer som jag angav när jag började. Och efter som jag fortfarande står skriven i Lidköping då jag inte ser mitt nuvarande boende som ngt permanent så kommer den dit. Och kommer den inte idag utan den kommer imorgon så vet inte mamma när hon kan skicka ner den till mig för på söndag börjar mammas och rogers semester så då åker dom till åsen och blir där i fyra veckor. Dessutom är lönen bara på typ 1600 kr vilket inte räcker långt då jag har räkningar som jag typ måste betala på 1500 plus att jag ska ha pengar att lägga på bussen så jag kan ta mig till jobbet. Sen så hade jag planerat att ta mig till Svalöv imorgon för att se Navid Modiri och Gudarna spela där. Men med typ 30 kr på busskortet kommer jag bara åt ena hållet. Och då vet jag inte om det är ngt inträde där eller ngt sådant heller.
Sen så kommer blondie hit vecka 28. Och då lär inte jag ha några pengar kvar alls.

Och just nu suger allt!

Ska slänga i mig mina 3 öl med träsmak jag har och spela cs och banna ngn idiot samt förhoppningsvis däcka. För jag lär ju inte hinna ner till banken som förmodligen stänger 15 idag för det är onsdag så jag får springa ner dit imorgon.

Har en videoblogg i kameran men just nu känns det inte som att jag pallar lägga in den...

Fuck it!

Godmorgon. :P

Har väl mer eller mindre precis gått upp. Lyckades inte somna förrän 12 typ. :P Råkade fastna lite vid dataspel. ;D
Har försökt fixa till min snilleblixt. Tyvärr gick det inte lika bra som jag hoppats då jag hade lite problem med ljudet. :S
Men jag ska jobba lite på det. Se om jag inte kan lösa det inom en snar framtid. :P

Tills dess bjuder jag på låten jag och bobba spelar högst just nu här i lägenheten. :P


Hej bloggen...

... jag vet att jag varit frånvarande men det beror helt och hållet på att jag börjat jobba natt så jag inte har orkat skriva på morgonen när jag kommit hem eller direkt suttit vid datorn när jag vaknat på eftermiddan. Har ju varit midsommar och en massa fester ju. Inte för att jag kunnat dricka ngt då jag skulle jobbat senare men jag har varit där och varit mer eller mindre social iaf. :D

Ska lägga mig och sova nu. Är dötrött. Kommer nog en videoblogg i eftermiddag tror jag. Ska bara spela in den och fixa lite. Har nämligen fått en snilleblixt (enligt mig själv iaf) Men det märker ni när inlägget kommer. :P

Bjuder på en solnedgång sålänge. Först den ophotoshopade versionen och sen det photoshoppade versionen.

Kram!


 

Natti eller godmorgon. What ever!

Videobloggen från i tisdags...

Här har ni den. Lite lång och jag flummar en del men det kanske gå att kika på ändå.
Sen skulle jag gärna vilja ha lite kommentarer om mina videobloggar. Är det ngt jag ska fortsätta producera eller ska jag bara skriva så ni slipper se och höra min fula röst/dialekt? :P
Lämna din åsikt!




Nu ska jag runka, duscha och gå och lägga mig efter att ha lärt mig hur det funkar att jobba på natten.
Så nu är jag typ redo för att jobba hela midsommar. :P

Kram kram!

Video, jobb och wow...

Ja det är en ny videoblogg på g. Ska bara orka lägga in den och fixa och trixa oxå. Men den kommer. Blev ganska long tror jag. Får se om jag säger ngt vettigt eller om jag bara flummar som vanligt. :P

Sen när det gäller jobb. Det kommer bli mkt jobb närmaste 14 dagarna. Väldigt mkt. Men det är nog skönt efteråt. :P
Imorgon ska jag bli upplärd för att kunna jobba natt. 22-06
Ledig torsdag
Jobb fre-lör-sön-mån-tis natt. 22-06
Ledig ons-tors
Jobb fre-lör-sön natt 22-06
Jobb mån 1330 - typ 16 (dom ska ha ngn utbildning på jobbet för dom ordinarie så jag ska rycka in)

Funderar på att lägga mig i solariet efter jobbet på sista söndagen där. Sen duscha och sen lägga mig i extrasängen och sova och be dom väcka mig när det är 30 min kvar till att jag ska jobba. Känna lite omständigt och dyrt att åka hem för att sova och sen åka tillbaka för 2 timmar. Så det blir nog så.

I övrigt trivs jag skitbra på jobbet. :P

Sen så svar till Anonym som undrade hur man gör för att få en Paladin Night Elf.
Jo man fixar och trixar lite. :P Eller så menar man Blood Elf fast man är lite småtrött och inte jätteinsatt så man säger/skriver ;P Ingen är perfekt och definitivt inte jag. Eller vad tror du?
Borde göra ngt med Zimonea som hon heter. Ska bara få orkar att springa vilse. :P
Just det kan visa en bild på henne när hon ligger och sover. :P



Nej man kanske borde ta tag och spela lite. :P Bobba mobbar mig redan. ;)
Aja see you on stormscale :P

Eller på svenskapolare.se om ni lirar cs. Där heter jag Meanbunny. ;d

No im not dead. Atleast not yet...

Är förkyld och supersnorig.. Hatar att vara förkyld. Finns inget värre. Så det är därför samt supandet i helgen plus jobb förra veckan som hindrat mig från att skriva blogg. Inte riktigt orkat sätta mig och skriva.

Men jag lever iaf. :P

Och denna vecka blir det mkt jobb och inget festa..
Ska jobba tisdag 14-2230
Onsdag ska jag bli upplärd om nattjobbet 22-06

Fre, Lör och sön ska jag jobba natt själv 22-06
Sen var det ett par tider i nästa vecka oxå där jag skulle ta natten. Pengar pengar pengar. :D

Synd bara att jag inte får dom förrän i nästa månadsskifte. Men men shit happens..

Nu ska jag slänga mig framför tvn igen. Det bara rinner äckelsnor om mig.

Kram Joel

(love you sis)

Hmm.

Skrev ett inlägg om helgen vid midnatt men det verkar inte vilja dyka upp. Undrar om det kommer snart.
Ska hur som helst lägga mig framför tvn eller om jag sätter mig i fotöljen och slänger på en film. Har inte bestämt mig än. Tankade ju en hel del filmer inatt. När jag inte kunde sova..

Samtidigt så har jag lite skuldkänslor att jaginte spelat wow på ett tag. Måste ju upp min Paladin Night Elf lite högre. Men min data är inte helt överens med wow. Blir nog som bobba vill. En totalblåsning. Inte bara sån skitblåsning så man fabriksåterställer den. Hatar att blåsa datorer. Är så mkt man måste spara ner och fixa.. Sen måste man ju fixa upp det igen. :P

Aja. Det löser sig.

Kram och godnatt.

Helgen

Förlåt mina läsare att jag inte uppdaterat på ett par dagar. Varit mkt bara. Jobbat och varit på besök i lund och sen har det varit lite för varmt för att orka skriva ngt. :P Så jag har låtit bli.
Hur som helst hade jag en mkt trevlig helg i Lund. Hängde ju med Elin på inflyttningsfest hos Carro. Väl där träffade jag Ade och Anne som jag kände sedan innan. Mkt trevligt. Anne var dock nykter för hon skulle jobba dagen efter så hon fick vara fotograf. (vilket jag vet att hon e väldigt duktig på, så det är hon som tagit bilderna i dagens blogg) Blev dock ingen utgång som jag lite hade siktat in mig på utan vi stannade kvar och festade hos Carro ett gäng. Var mysigt. Sen somna Elin på min axel så jag beställde en taxi hem åt oss.

1. 2. 3. 4.
5. 6. 7. 8.
9. 10. 11. 12.

1. Elin, Ade och Anne.
2. Lite festfolk (kommer bara ihåg vissa namn)
3. Jag, Elin och Ade
4. Tanja, Carro och ngn mer (sry)
5. Jag onormal, Elin normal
6. Jag smittade Elin med att vara onormal
7. Jag berättar ngt men Elin verkar inte vilja lyssna
8. Jag spår en tjej i kort om hur hennes kärleksliv
9. Rebecka posar framför Ade
10. Ade ser lite smårädd ut
11. Anne blev lite ledsen när hon inte fick vara bakom kameran längre. :P
12. Tanja, Ade och Carro visar vintermodet.

Sen kanske man bör skriva att man pratade i nästan 40 min med Blondie och Nemo i telefon på festen oxå. Minns bara vissa delar av samtalet. Typ det att jag tyckte att dom skulle flytta ner hit så kunde vi starta upp ett litet minikollektiv. Har för mig att dom tyckte det lät som en bra ide. Men det gör det mesta på fyllan så. Vet iaf att Blondie kommer ner vecka 28. Det ser jag fram emot ordentligt. ;D Då ska vi leta jobb till henne här. Saknar henne ju. :P

På lördagen så drog jag, elin, ade och tanja till lomma beach där vi mötte upp lite av folket från festen dagen innan. Var väldigt trevligt det oxå Men väldigt varmt. Sen efter stranden blev det en pizza innan jag tog tåget hem till landskrona och umgick med Thrana och dom andra.

Sen i går söndag så jobbade jag. Blev ringd när jag låg på stranden och tillfrågad om jag ville ta 14-2230 passet. Vilket jag självklart ställde upp på. TJÄNA PENGAR!

och idag har jag inte gjort så hemsk mkt. Mest slöat hela dan.

Sen har jag ett svar till Erika. Som kommenterade mitt inlägg här

Jo jag överdriver lite när jag säger att jag inte kan sola framsida för att jag har stånd. Det var mer en form av komplimang då jag tycker flickorna i skåne är väldigt fina att titta på.
Sen så kan det verka som att jag bara har en sak i skallen ibland när jag har mina sextankarperioder.

Sen visst kan jag verka lite desperat ibland men samtidigt så är jag inte sån att jag knullar första bästa bara för att få knulla. Då hade jag knullat fler än dom 5 ggrna jag idkat samlag på dom senaste 2 åren. Jag är ute efter ngt mer än bara sex. Men självklart är sex en väldigt viktig del för mig i ett förhållande. Och det är något som jag saknar i mitt liv just nu.
Både förhållande delen och sexdelen.

Sen så förstår jag inte varför du inte borde läsa min blogg även om du som du säger lackar varje gång. Fortsätt att kommentera då jag älskar att disskutera allt mellan himmel och jord. Dessutom vet jag att jag ibland uttrycker mig lite klumpigt och plumbt så jag måste förklara mig ibland. Och då är det bra att få det berättat för sig. :P

Samtidigt vore det lite roligt och se om alla ser mig som en desperatsextokig idiot som inte kan behärska sig. Är det verkligen så jag framställer mig själv genom bloggen?

KOMMENTERA!


Aja. Nu ska jag nog röka (ska sluta i know). Avslutar med en gammal bild på mig som jag fick från Ade på msn idag.
Vad säger ni? Är det bra att jag snaggar mig eller ska jag behålla mitt hår lite längre? ;P

 
Rökande joel 2003 och 2008. :P

Kram och godnatt. :P

Sleepless.

Har tyvärr inte kunnat somna än så vid halv 5 bestämde jag mig för att inte sova förrän efter jag jobbat. Hellre vara skittrött då än att försova mig. Ska ju bara jobba till 12 ändå så det är ganska lungt. Och som tur är så är det ju gratis kaffe och cola på jobbet. ;)

Annars så ser jag fram emot helgen faktiskt. Ska festa med Elin/Bönd. Vet inte vilken av personligheterna jag kommer stöta på. Det beror nog på alkoholmängden. :P Men fest och utgång blir det i Lund iaf på fredag. Sen blir det nog slappa, pizza och glass på lördagen. Tjöta en massa skit om allt och inget. Tänkte bränna en kopia på dvdskivan med alla bilder från festerna sen jag bodde här sist. Mobba henne lite. ;P

Men men nu ska jag ta en cigg och sen tror jag att jag ska ta sista bullen som är kvar sen igår när jag var och handla frulle till mig och bobba. :P

En såndär lyxfrukost med fralla (bulle), Cola, flänsost (mjukosten Puck), Nutella (som i choklad).
Mumsigt är det. :D



Frukost framför datorn.

Så godmorgon på er mina anonyma läsare.

Videoblogg och dialekt.

Här kommer en videoblogg till jag gjorde på väg till jobbet. Jävlar vad jag tjötar. Gillar inte riktigt min röst (tycker den låter mesig) eller min dialekt lite. Men jag vet ju vart min dialekt kommer ifrån. Blir så när man kommer från den lilla hålan tibro och man har haft en redig skaraborgare som teaterlärare.. Ni vet vem han är via nya Dafgårdsreklamen...
Pappan är min gamla teaterlärare. Urskön kille.



Och här har vi videobloggen från igår. Ber om ursäkt för att jag pratar en massa strunt men det blir så ibland. ;)

:D


Sen avslutar vi med en followup på reklamfilmen. :P

Jävla Kim, solbrännd och kramsugen

Jag säger det rent ut. Jävla Kim Andersson. Spelar man högernia och är en skytt och gör typ 1 mål på en match förtjänar man inte vara på planen. Iaf inte så mkt som han var. Bättre låta någon annan spela då. För han kan ju faan inte göra det längre. Han var bra när han var ung och hungrig. Nu är han kass. Och då har vi inte ens pratat om hans försvarspel. För det finns inte ens.

Jag skulle vilja höra honom kommentera dagens missade OSplats samtidigt som han ser på hela matchen. Undrar vad han har att säga till sitt försvar.


Annars idag så har jag legat nere på stranden och solat så nu har jag brännt mig på ryggen. Skönt. :D
Man måste ju typ ligga på magen när man är på stranden här nere. Många fina flickor med tajta kroppar och små bikinis som ligger runt en ju. Då ser det ju inte så jävla bra ut att resa flaggan lixom. :P

Så jag måste kramas med ngn snart plus lite till. Så jag slipper gå runt och vara småkåt hela jävla tiden. Samt att jag kanske slipper att vakna med minnen från grova sexdrömmar. Speciellt dom jag har just nu. Visst dom är trevliga på sitt sätt men kunde handla om andra personer så hade jag varit gladare. Då hade det inte varit så farligt.

Nej nu blir det att starta om datan och spela lite CS lr lite WOW. har inte bestämmt mig än. Får se...

Kram kram

RSS 2.0
Välkommen till
JcW.blogg.se


Här skriver jag av mig mellan varven samt publicerar bilder jag tagit och tipsar om diverse olika akuella saker.
För att komma i kontakt med mig maila mig på
[email protected]

Sol över din väg // JcW


Mina gäster
Online just nu:
Dagens:
Veckans:
Månadens:
Totalt: